hmmm cudi keta sikur i mronte allahu nga genjeshtrat apo e kam gabim une?
hmmm cudi keta sikur i mronte allahu nga genjeshtrat apo e kam gabim une?
Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!
Kjo eshte xhami 'AL AKSA' ne Jerusalem. eshte ndertuar ne shek. VII, eshte ngjitur me ate 'murin e cifuteve''. thuhet qe Isai a.s kur te zbresi ne toke, do te zbrese pikerisht ne kete xhami. Muhameti a.s e ka vizutuar gjate nates se 'Miraxhit'. Dhe ne mos gabohem eshte xhamia e dyte me e famshme ne bote, por nuk jam e sigurt, mund te jete dhe e treta(d.m.th. e dyta ose e treta me siguri). me shume nuk dij......
xfile
megjithse nuk jam dakord me ti me duhet ta pranoj se jep ca pergjigje qe me te vertete tregojne se je nje njeri me humor te holle, ingeligjent dhe per cdo pytje gjen nje pergjigje. une mendoj se shkruan ne kete menyre vetem per ti ngritur nervat te tjereve dhe nuk e mendon gjithmone ate qe e thua.
te pershendes
te falenderoj per konsideraten,dhe ne nje fare menyre ke te drejte, por nuk eshte qellimi im ti ngre nervat askujt, perkundrazi, shpreh neverine time ndaj kulturave semitike. Kam nje problem qe kur kam lindur me rracat arabe dhe kulturat perkatese.
P.S.sinqerisht nuk e njoha se ishte mesxhidu-l-aksa, ne fakt e dija shume here me te madhe se kjo, mbase sepse zakonisht xhamise i bejne foto te kupoles, jo komplet.
Ndryshuar për herë të fundit nga xfiles : 15-11-2007 më 20:50
Tani po e bej nje sqarim une...meqe kam ca kohe...
Faktikisht flasim per te njejten xhami.Emri eshte Al-AQSa dhe qendra e saj me gurin qe eshte mbuluar me flori quhet AL-SAKRA .Pra flasim per te njejtin vend me ndertesa te ndryshme.
Tani se ca thote ajo vidio qe po e prishen njeren dhe sdo e kuptoje njeri apo idiotizma te tilla...ketu shkenca ngre duart lart..budallenj hesapi ,jane dhe myslimane pale.duhet ta dinin qe kjo xhami qe ndodhet ne Jerusalem vjen e 2 ne bote pas asaj te Mekes.
Po ve dhe nje foto per ilustrim dhe finito la musica..
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway
Elen ka te drejte... eshte e sakte...
LoL jo pra e ke gabim ... eshte ajo tjetra qe tregon elen te foto me lart me catine jo te florinjte... lolKjo eshte xhami 'AL AKSA' ne Jerusalem. eshte ndertuar ne shek. VII, eshte ngjitur me ate 'murin e cifuteve''. thuhet qe Isai a.s kur te zbresi ne toke, do te zbrese pikerisht ne kete xhami. Muhameti a.s e ka vizutuar gjate nates se 'Miraxhit'. Dhe ne mos gabohem eshte xhamia e dyte me e famshme ne bote, por nuk jam e sigurt, mund te jete dhe e treta(d.m.th. e dyta ose e treta me siguri). me shume nuk dij......
Meqe ra fjala kujt i thua shekulli VII ti? Shekullit te shtate pas Krishtit ?
force intruder
duhej ta shkruaja eshte ri-ndertuar(jo ndertuar),dmth ne shek.VII nga kalifi musliman Al-Walid.
elen vertet paska te drejte, eshte ajo me kupole jo te florinjte, po ne fund te fundit komshi qenkan, dhe jane xhami. ej cna nxoret pune tani.
Jo mi arjeta...kjo nuk ishte per te nxjerre pune. Kjo ishte sa per te te thene qe jo cdo gje qe besojme eshte ashtu sic eshte...
Ne fakt nqs e pe videon edhe kjo eshte nje minikomplot ne vetvete...
Perse valle ?
Krijoni Kontakt