Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 18 prej 18
    fillimi i gjithckaje Maska e JestersWorld
    Anëtarësuar
    23-01-2006
    Vendndodhja
    ata ketu ne qiell ne toke
    Postime
    684
    hmmm cudi keta sikur i mronte allahu nga genjeshtrat apo e kam gabim une?
    Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!

UNTILL WE MEET AGAIN Maska e arjeta3
    Anëtarësuar
    12-11-2007
    Vendndodhja
    shrine
    Postime
    471
    Kjo eshte xhami 'AL AKSA' ne Jerusalem. eshte ndertuar ne shek. VII, eshte ngjitur me ate 'murin e cifuteve''. thuhet qe Isai a.s kur te zbresi ne toke, do te zbrese pikerisht ne kete xhami. Muhameti a.s e ka vizutuar gjate nates se 'Miraxhit'. Dhe ne mos gabohem eshte xhamia e dyte me e famshme ne bote, por nuk jam e sigurt, mund te jete dhe e treta(d.m.th. e dyta ose e treta me siguri). me shume nuk dij......

Anëtarësuar
    12-11-2007
    Vendndodhja
    shrine
    Postime
    471
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    une per vete nuk e kam idene se nga bie, dhe se ça quhet(perveç faktit qe eshte xhami).

nga ana artistike , me duket shume e shpifur.
    mendimi im.
    xfile
    megjithse nuk jam dakord me ti me duhet ta pranoj se jep ca pergjigje qe me te vertete tregojne se je nje njeri me humor te holle, ingeligjent dhe per cdo pytje gjen nje pergjigje. une mendoj se shkruan ne kete menyre vetem per ti ngritur nervat te tjereve dhe nuk e mendon gjithmone ate qe e thua.
    te pershendes

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga arjeta3 Lexo Postimin
    xfile
    megjithse nuk jam dakord me ti me duhet ta pranoj se jep ca pergjigje qe me te vertete tregojne se je nje njeri me humor te holle, ingeligjent dhe per cdo pytje gjen nje pergjigje. une mendoj se shkruan ne kete menyre vetem per ti ngritur nervat te tjereve dhe nuk e mendon gjithmone ate qe e thua.
    te pershendes
    te falenderoj per konsideraten,dhe ne nje fare menyre ke te drejte, por nuk eshte qellimi im ti ngre nervat askujt, perkundrazi, shpreh neverine time ndaj kulturave semitike. Kam nje problem qe kur kam lindur me rracat arabe dhe kulturat perkatese.

P.S.sinqerisht nuk e njoha se ishte mesxhidu-l-aksa, ne fakt e dija shume here me te madhe se kjo, mbase sepse zakonisht xhamise i bejne foto te kupoles, jo komplet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga xfiles : 15-11-2007 më 20:50

i/e regjistruar Maska e elen
    Anëtarësuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    Citim Postuar më parë nga arjeta3 Lexo Postimin
    Kjo eshte xhami 'AL AKSA' ne Jerusalem. eshte ndertuar ne shek. VII, eshte ngjitur me ate 'murin e cifuteve''. thuhet qe Isai a.s kur te zbresi ne toke, do te zbrese pikerisht ne kete xhami. Muhameti a.s e ka vizutuar gjate nates se 'Miraxhit'. Dhe ne mos gabohem eshte xhamia e dyte me e famshme ne bote, por nuk jam e sigurt, mund te jete dhe e treta(d.m.th. e dyta ose e treta me siguri). me shume nuk dij......
    Tani po e bej nje sqarim une...meqe kam ca kohe...
    Faktikisht flasim per te njejten xhami.Emri eshte Al-AQSa dhe qendra e saj me gurin qe eshte mbuluar me flori quhet AL-SAKRA .Pra flasim per te njejtin vend me ndertesa te ndryshme.
    Tani se ca thote ajo vidio qe po e prishen njeren dhe sdo e kuptoje njeri apo idiotizma te tilla...ketu shkenca ngre duart lart..budallenj hesapi ,jane dhe myslimane pale.duhet ta dinin qe kjo xhami qe ndodhet ne Jerusalem vjen e 2 ne bote pas asaj te Mekes.
    Po ve dhe nje foto per ilustrim dhe finito la musica..
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Elen ka te drejte... eshte e sakte...

LoL jo pra e ke gabim ... eshte ajo tjetra qe tregon elen te foto me lart me catine jo te florinjte... lol

Meqe ra fjala kujt i thua shekulli VII ti? Shekullit te shtate pas Krishtit ?

Anëtarësuar
    12-11-2007
    Vendndodhja
    shrine
    Postime
    471
    force intruder
    duhej ta shkruaja eshte ri-ndertuar(jo ndertuar),dmth ne shek.VII nga kalifi musliman Al-Walid.
    elen vertet paska te drejte, eshte ajo me kupole jo te florinjte, po ne fund te fundit komshi qenkan, dhe jane xhami. ej cna nxoret pune tani.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Jo mi arjeta...kjo nuk ishte per te nxjerre pune. Kjo ishte sa per te te thene qe jo cdo gje qe besojme eshte ashtu sic eshte...
    Ne fakt nqs e pe videon edhe kjo eshte nje minikomplot ne vetvete...
    Perse valle ?

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Si te me njohin te tjeret.......
    Nga feroxhina në forumin Prezantoni veten në forum
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 22-05-2009, 16:17
  2. Ishujt Maldive e njohin Kosovën
    Nga YlliRiaN në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 19-02-2009, 11:09
  3. "Shqiptaret nuk njohin ende historine e tyre"
    Nga macia_blu në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-03-2004, 08:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •