Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 51
    In God I trust Maska e fjollat
    Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes së hitlerit
    Postime
    1,085
    Citim Postuar më parë nga Pratolini Lexo Postimin
    eshte shume me mire te jesh i ndergjegjshem per ate qe je, pasi mund ta analizosh, kuptosh, dhe te permiresohesh duke mos bere te njejtat gabime, sesa ti genjejme femijet tane me perralla te Mujit me Halilin dhe gjera te tilla.
    Dhe ti mendon se një njeri që është plakur me ëndrra, duke u kotur në gjumë, mund të ndërgjegjësohet e përmirësohet? Kjo është gjendje, zgjedhje e lëkurëtrashëve të së kaluarës. Gjeneratat e reja as që i përfillin përrallat epiko-legjendare ballkanike, duke pasur "spajdermena" e heronj të tjerë modern, lol.
    I'm muslim, don't panic please.. oh bloody sheeps

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Sepse shqiptari ka ne gen te qenit lider...Une sundoj mbi 800 mije mbreter tha Zogu jo mbi 40 milion banore si Mbreteresha e Anglise,prandaj mua me takon titulli Naltmadhni!

Sepse shqiptari eshte race luftarake e agresive e luftetaret kur skane lufte,vrasin njeri-tjetrin...E sepse shqiptari se ka dashur kurre te huajin e ka perbuzur gjithe jeten e vet...

Sepse Shqiptari ka aq shume energji ,saqe nga 1990- 1995 nga 3 milion banore te Rsh u nxorr jashte aq shume fuqi agresive saqe gjithe europianet frikesohen kur u thua se je Shqiptar...Nga popull anonim na ka vajtur emri ne 4 cepat e botes prej emigranteve qe punojne ne europe...Mos u merr me shqiptarin! Kjo eshte fjala qe percillet...Dhe e gjithe brenda pak vjetesh....

Po sikur kjo energji te shkonte per mire ? Malet do kishim rrafshuar....
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    e pra, a thua qe gjithe kete energji do ta perdorim ndonjehere per mire?

Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    2,945
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    e pra, a thua qe gjithe kete energji do ta perdorim ndonjehere per mire?
    sigurisht...kur te njohim vetveten e te dime ta kanalizojme e mos ta leme kaotike....Por bota nuk na e lejon se ka frike...keshtu qe na blen me pare....

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    sigurisht...kur te njohim vetveten e te dime ta kanalizojme e mos ta leme kaotike....Por bota nuk na e lejon se ka frike...keshtu qe na blen me pare....

Shqiptarin e vertete bota nuk mund ta bleje me leke....shqiptarin qe ti thua nuk e pranoj si te tille.
    Shqiptari nuk eshte lindur per lufte,ku iken virtytet tona?
    Si mund te thuash ti qe forca eshte vetem ajo qe karakterizon shqiptarin dhe blerja nga bota me leke!!
    Nuk jam aspak daskort me ty...aspak!
    Shqiptar i vertete eshte ai qe do veten, familjen, rethin shoqeror, komunitetin ku jeton, respekton bashkeatdhetaret e tij.
    Te tjeret jane dashakeqes.
    E rendesishme eshte qe vendi jone te kete sa me shume njerez te edukuar, sa me shume njerez te mire, sa me pak arme, sa me pak politikane te ndyre....keshtu eshte me kollaj per te gjetur se kush eshte shqiptar i nderuar.
    Neqoftese behet fjale per imazhin e Shqiperise ne syte e te huajve, vertet artistet, sportistet e gjenite e vogla na nderojne jashte, por ai eshte thjeshte nje publicitet i perkohshem per vendin tone. Ata harrohen sa hap e mbyll syte. Me shume se ata kontribon secili prej nesh qe ndodhet ne kontakt te drejte per drejte me te huajt.
    Nejse, ca po mundohem te them, eshte qe cdo kush mund te bej per kombin. Te gjithe ne menyrat e veta. Por e rendesishme eshte te jete deshira per te bere, dhe kjo eshte ceshtja pikerisht. Deshira mungon, jo personat. Ka shqiptare ne pothuajse cdo vend te botes, dhe ne cdo fushe. Deshire ka ne shume pak vende dhe zemra shqiptaresh.

Kush eshte shqiptari i vertete?! Ai qe ndjehet si shqiptar dhe qe mundohet per te mire per kombin.
    "Carpe Diem"

Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    2,945
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Shqiptarin e vertete bota nuk mund ta bleje me leke....shqiptarin qe ti thua nuk e pranoj si te tille.
    Shqiptari nuk eshte lindur per lufte,ku iken virtytet tona?
    Si mund te thuash ti qe forca eshte vetem ajo qe karakterizon shqiptarin dhe blerja nga bota me leke!!
    Nuk jam aspak daskort me ty...aspak!
    Shqiptar i vertete eshte ai qe do veten, familjen, rethin shoqeror, komunitetin ku jeton, respekton bashkeatdhetaret e tij.
    Te tjeret jane dashakeqes.
    E rendesishme eshte qe vendi jone te kete sa me shume njerez te edukuar, sa me shume njerez te mire, sa me pak arme, sa me pak politikane te ndyre....keshtu eshte me kollaj per te gjetur se kush eshte shqiptar i nderuar.
    Neqoftese behet fjale per imazhin e Shqiperise ne syte e te huajve, vertet artistet, sportistet e gjenite e vogla na nderojne jashte, por ai eshte thjeshte nje publicitet i perkohshem per vendin tone. Ata harrohen sa hap e mbyll syte. Me shume se ata kontribon secili prej nesh qe ndodhet ne kontakt te drejte per drejte me te huajt.
    Nejse, ca po mundohem te them, eshte qe cdo kush mund te bej per kombin. Te gjithe ne menyrat e veta. Por e rendesishme eshte te jete deshira per te bere, dhe kjo eshte ceshtja pikerisht. Deshira mungon, jo personat. Ka shqiptare ne pothuajse cdo vend te botes, dhe ne cdo fushe. Deshire ka ne shume pak vende dhe zemra shqiptaresh.

Kush eshte shqiptari i vertete?! Ai qe ndjehet si shqiptar dhe qe mundohet per te mire per kombin.
    Propagande perendimore qe s'vlen 5 leke....Shqiptari blihet me leke,sepse thith civilizimin korruptues...Kush nuk e thith,por e merr vetem si Vaksine,mbetet i pakorruptueshem...
    Fale ketyre te pakorrupteshmeve qe i moren civilizimet greke,romake e bizantine e deri ate turko-islamik si vaksine ,kemi ngelur ende shqiptare...Kush u korruptua arriti deri aty sa te behej diku Perandor,diku Gjeneral,diku kryeminister etj...

i/e regjistruar Maska e mondishall
    Anëtarësuar
    28-11-2006
    Vendndodhja
    Ne Selanik te Greqise
    Postime
    2,690
    Sepse shqiptari ka ne gen te qenit lider...Une sundoj mbi 800 mije mbreter tha Zogu jo mbi 40 milion banore si Mbreteresha e Anglise,prandaj mua me takon titulli Naltmadhni!

Sepse shqiptari eshte race luftarake e agresive e luftetaret kur skane lufte,vrasin njeri-tjetrin...E sepse shqiptari se ka dashur kurre te huajin e ka perbuzur gjithe jeten e vet...

Sepse Shqiptari ka aq shume energji ,saqe nga 1990- 1995 nga 3 milion banore te Rsh u nxorr jashte aq shume fuqi agresive saqe gjithe europianet frikesohen kur u thua se je Shqiptar...Nga popull anonim na ka vajtur emri ne 4 cepat e botes prej emigranteve qe punojne ne europe...Mos u merr me shqiptarin! Kjo eshte fjala qe percillet...Dhe e gjithe brenda pak vjetesh....

Respektoj shkrimet ne kete forum, por jo shtremberimet ne shkrime. Tiparet e shqiptarit, pra te vetes, vazhdojme perseri t'i percaktojme apriori. Marrim shembulla historie dhe kalojme ne pergjithesime, sikurse te perbashketen dhe te pergjithshmen e parcelizojme sipas interesave te castit. Me vjen keq qe kur flasim per shqiptarin, dalim si mbishqiptare. Kush eshte shqiptari? Je ti, une, te gjithe ne qe kemi origjinen nga nje vend i lashte e me histori. As s'ka pse te hiperbolizojme veten, as ta groposim kaq, me nje mani sharrjeje dhe ofendimi disi te letrarizuar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mondishall : 15-11-2007 më 09:57

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    derisa te ndryshoi mentaliteti skemi gje ne vije !!! jam dakort qe nuk duhet te flututojme me endrra apo me romantizma por ama edhe po folem gjithmone keq per vendin tone , gjithmone keq kemi per te qene edhe skemi per ta ndryshuar gjendjen tone !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Propagande perendimore qe s'vlen 5 leke....Shqiptari blihet me leke,sepse thith civilizimin korruptues...Kush nuk e thith,por e merr vetem si Vaksine,mbetet i pakorruptueshem...
    Fale ketyre te pakorrupteshmeve qe i moren civilizimet greke,romake e bizantine e deri ate turko-islamik si vaksine ,kemi ngelur ende shqiptare...Kush u korruptua arriti deri aty sa te behej diku Perandor,diku Gjeneral,diku kryeminister etj...
    Propagande njerezore dhe jo perendimore!
    Ndoshta edhe te tille mund te kete po keta nuk mund te simbolizojne nje komb te tere.Ata qe thithin vaksinat dhe jane te pakorruptueshem,une per mendimin tim do ti quaja te larte.
    Te ngelesh ende shqiptare do te thote te kesh rrenjet ne vendin ku ke lindur,te kesh respektin,bujarine,ndershmerine,respektin,paqen...
    Kemi lindur shqiptare dhe te tille do te vdesin.
    Une e kam krenari te jem e tille dhe si une plot te tjere.
    Te jesh Perandor,gjeneral,kryeminister eshte dicka e larte ne pozite,po nuk do te thote qe mund te jesh i larte si person.
    Vota ime do ishte per te Pakorruptuarit ata qe nuk thithin ate lloj civilizimi qe thua ti.
    Njeriu i larte per mua ka vlera morale dhe jo vlera fuqie!
    "Carpe Diem"

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Njeriu i larte per mua ka vlera morale dhe jo vlera fuqie!

njeri i larte eshte ai qe beson ne parimet e tija te shenjta parime te cilat nuk bien ndesh me te drejtat themelore te njerzimit !!! njeri i larte eshte edhe ai qe beson tek vlerat e fuqise kur ajo perdoret per qellime te drejta !!! skam si te besoj tek vlerat qe sjell dobesia !!! te jesh i dobet do te thote ti nenshtrohesh fatit gje qe nuk jam shume dakort !!! fuqine qe te eshte dhene ske pse e peshtyn duke thene nuk dua preferoj te rri e dobet !!! fuqia te eshte dhene per nje arsye dhe ti mund ta perdoresh per vlerat morale apo vlerat e larta !!! njeriu i larte ka vlera morale edhe vlera fuqie !!! nuk mund te jesh njeri i larte po te jesh i dobet !!! thjesht nuk do jesh i zoti te kthesh "fatin' tend jo me te nje komuniteti apo te vete botes !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  2. Fenomeni "Abdi Baleta"
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 206
    Postimi i Fundit: 06-09-2009, 09:28
  3. Ku po shkon kombi shqiptar?
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 18-01-2007, 05:47
  4. Kuvendi që na la trashëgim ADN-në e Dushkut
    Nga Kosovari_78_Ca në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-05-2005, 01:24
  5. Lufta Italo-Greke dhe shqiptarët
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 20-02-2005, 20:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •