Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 28 prej 28
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    E dashur immaculate, une di te te flas per kishen katolike dhe ate ortodokse. Asnjera prej tyre nuk lejon martesen ndermjet homoseksualeve.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Semundja me e keqe per vendet e krishtera nuk eshte homoseksualiteti, eshte mungesa e tolerances. Ate e zgjidhi Volteri, Marati, Robespieri dhe Dantoni. Kisha u nda nga shteti, dhe njerezit mund te kishin liri shpirterore.

Shoqeria perendimore ka arritur ne perfundimin se liria e besimit eshte pasuria me e madhe qe mund te kete njeriu, dhe shprehja maksimale e individualitetit te tij mund te behet vetem ne pranine e kesaj lirie. Kjo liri perfshin edhe prirjet seksuale.

Une mund te mos jem dakord fare me ty, mund te mos me pelqesh fare, ama jam gati te luftoj deri ne vdekje qe ti te kesh te drejtat e te qenit ashtu si je dhe ta mendosh si te duash, sepse te njejten liri dua ta kem edhe vete.

Nuk e di nese jam i qarte per konceptin e lirise shpirterore dhe fetare te botes perendimore. Nese nje liri e tille ty e dashur immaculate nuk te pelqen, bota eshte plot me vende me pluhur e vape, ku mund te prehesh ne mungese lirie, por shpetimi dhe une prape e respektoj lirine tende, shoqeruar me percmimin tim te pamase.
    Ignore List: Den Bossi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-11-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    117
    Postuar mė parė nga Zombie
    E dashur immaculate, une di te te flas per kishen katolike dhe ate ortodokse. Asnjera prej tyre nuk lejon martesen ndermjet homoseksualeve.
    Po pikerisht per ate po them edhe une se vetem ne Amerike kush e di se sa mijera martesa te homoseksualeve jane pagezuar nga prifterinjte katolike. Cituar nga libri "Is the bible God's word?" - "A eshte bibla fjala e Zotit?":

- How much more permanent damage the rapes and murders, incests and beastialities of the "Holy Bible" has done to the children of Christendom, can be measured from reports in our daily newspapers. If such is the source of Western morality, it is no little wonder, then, that Methodists and Roman Catholics have already solemnized marriages between HOMOSEXUALS in their "Houses of God." And 8000 "gays" (an euphemistic term for sodomites) parade their "wares" in London's Hyde Park in July 1979, to the acclaim of the news and TV media. 1

1. Ever since then, the major cities of the Western World; be it London, New York, San Francisco, Sydney, Paris etc hold annual gay parades (Mardi Gras), with now, public turnouts bringing in children as spectators. Australia, prides itself in having Sydney being declared the gay capital of the world.

-----------------------------------------------------------------------------------

Te krishteret jane ndare ne dy kampe - kampi konservator dhe ai liberal. Ja si shprehet nje nga keta te kampit liberal:

Episcopal Bishop John Spong:

"I regard the blessing of gay or lesbian couples by the church to be inevitable, right, and a positive good."

Nese nuk i kuptoni ne Anglisht ndoshta me vone mund te kem kohe t'i perkthej...

Percmimi juaj zombie nuk me prish aspak pune. Nese do te zgjidhja midis ndeshkimit ne zjarr perjetesisht (me te cilen "pergezoheni" ju kristianet ne Kuran) dhe pluhurit te shkretetires - sigurisht e dyta do ishte me me leverdi.

Me mire te duroj pluhurin e shkretetires e te kem zemer te paster, se sa ne mes te mashtrimit te zbukuruar dhe me pas ne zjarr te perjetshem.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Mire, une jam i sigurte qe e ke zemren e paster, megjithate duhet te me gjesh burime te sakta qe nje prift katolik apo ortodoks ka celebruar martese midis homoseksualeve dhe nuk eshte ndeshkuar nga peshkopi apo papa.
    Ignore List: Den Bossi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-11-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    117
    Postuar mė parė nga Zombie
    Mire, une jam i sigurte qe e ke zemren e paster, megjithate duhet te me gjesh burime te sakta qe nje prift katolik apo ortodoks ka celebruar martese midis homoseksualeve dhe nuk eshte ndeshkuar nga peshkopi apo papa.
    E bukur kjo! Une po te tregoj ujkun ju me pyesni "Ku jane gjurmet". Te dhashe mendimin e peshkopit John Spong i cili thote:

"I regard the blessing of gay or lesbian couples by the church to be inevitable, right, and a positive good."

"Une e konsideroj bekimin e cifteve gei dhe lezbike, prej kishes, te pashmangshem, te drejte dhe nje e mire pozitive."

Tani nese keshtu thote nje peshkop i kupoles se krishterimit, vaje halli se c'bejne prifterinjte e thjeshte ne baze...

Jam gati te te gjej edhe ndonje ceremoni gei, por nuk dua te prish agjerimin e ketyre diteve duke eksploruar neper ndytesi.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    FIRENZE
    Postime
    23
    E shikoj qe ne Forum diskutoni temat me kot qe mund te formuloheshin.Une mendoj qe ato gocat qe shkojne te konkursi nuk duhen te zhvishen se na semuren,o zottttttttttt ca te shikon syri,na hoqen trurin, na cmenden.se qe thoni ju une jam shume i ndjeshem dhe gjith ate egersi qe grumbulloj duke pare ato Misset qe dalin me brecka,shkoj e ja zbras te gjitha te dashures time,e shkreta ajo e bej te lumtur.Kurse muslimat qe nuk duan ta shikojne kete lloj konkursi ne televizor le te ndryshojne kanal ose te mbyllin syte.por ma merr mendja qe nuk kane aq vullnet.
    Kshuuuuuu

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-12-2002
    Postime
    2
    [QUOTE]Postuar mė parė nga Immaculate
    [Tani nese keshtu thote nje peshkop i kupoles se krishterimit, vaje halli se c'bejne prifterinjte e thjeshte ne baze...

Peshkop i kupoles se krishterimit??? Ata quhen kardinale...........

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-08-2002
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    12
    thanx god muslims know how to wright in latin

o turpeum

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Perkthimi i librit "Jezusi ne Islam"
    Nga Maximus*_NY nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 24-09-2015, 02:49
  2. Zhvillohen zgjedhjet parlamentare nė Ukrainė
    Nga Davius nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 04-04-2007, 16:25
  3. Analize e nje muslimani
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-12-2004, 18:48
  4. Tė konvertuar a ka ndonjė nė forum?
    Nga drita nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 203
    Postimi i Fundit: 08-01-2004, 09:39
  5. Gette per kristianet dhe muslimanet
    Nga islamway nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 30-01-2003, 14:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •