Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 60
    beby Maska e jesu
    Anëtarësuar
    08-10-2006
    Vendndodhja
    Reklamat nuk lejohen pa lejen e admin
    Postime
    354
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Nuk jane shqiptaret ata qe u shpallin lufte popujve fqijne. Jane popujt fqijnje qe na shpallin lufte neve, duke na i vra bijte dhe bijat tona.
    Andaj neve duhet te armatosemi si shtet qe te na kene frigen dhe respektin. Per derisa Shqiperia eshte e dobet , cdo here shqiptaret do te shikohen nga keta popuj barbar si njerez tek te cilet ata mund ta nxjerin krejt mlefin e tyre barbar.

Shqiperise i duhet nje udheheqes i zgjuari cili do ta armatosi shqiperine deri ne dhemb qe per fqinjet te jemi ligj dhe frige.

Me Respekt Gostivari_usa
    Shqiptaret fatkeqsisht nuk respektojne njeri-tjetrin dhe si mund te na respektojne te tjeret?

Keni thene dicka te zgjuar ne funde ku dhe e kam nenvizuar.
    Shqiperise i duhet nje udheheqes i zgjuar qe te na udheheqe dhe arma me e forte eshte inteligjenca. Shqiperia ka nevoj per nderrim brezash ne pushtet, te lergohen te vjetrit me idete e tyre te vjetra e te korruptuara dhe te ngjitet rinia qe po studjon jasht dhe brenda vendit me idete e tyre te reja e te fresketa.
    Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!

Fuqia ekziston brenda teje!!!

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga jesu Lexo Postimin
    Shqiptaret fatkeqsisht nuk respektojne njeri-tjetrin dhe si mund te na respektojne te tjeret?

Keni thene dicka te zgjuar ne funde ku dhe e kam nenvizuar.
    Shqiperise i duhet nje udheheqes i zgjuar qe te na udheheqe dhe arma me e forte eshte inteligjenca. Shqiperia ka nevoj per nderrim brezash ne pushtet, te lergohen te vjetrit me idete e tyre te vjetra e te korruptuara dhe te ngjitet rinia qe po studjon jasht dhe brenda vendit me idete e tyre te reja e te fresketa.
    Mire e ke ti po kush te degjon! Rinia sot eshte me keq se keta sepse ma ato ide jane ushqyher,perfitim personal asnje me shume.Te gjithe po e shohim sesa po duron kjo shoqeri ne te cilen jetojme dhe askush nuk e ngre zerin "u eshte bere lekura sholle e nuk ndjejne me". Me te rinjte po luhet me "maturen shteterore" dhe askush nuk ndihet. Mire qe dine celularet dhe " te dashurat/it" asgje me shume. Ndaj jesu mos prit nga ky brez... sepse eshte mesuar te beje c'i urdherojne.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Jo Behar, Grek ne zonat veriore???Te jem e sinqert nuk mbaj mend emrin e qytetit ku ka ndodhur por ishte ne veri te shqiperise. Te them se dhe ne Shqipetaret s'jemi me te mire?Kjo s'ka te beje me kombesine e njeriut. Pylle pa derra nuk ka(eshte nje shprehje) keshtu qe fatkeqsisht keto qenie te pista e te pa vlere na rrethojne ne cdo vend te botes edhe ne Shqiperi.
    edhe ne veri ka ndonje Grek!!
    por te siguroj se ka shume serb ne veri te shqiprise,qe do te thote se nuk kan asnje ndryshim nga grekerit ne asnje pikpamje!!!

beby Maska e jesu
    Anëtarësuar
    08-10-2006
    Vendndodhja
    Postime
    354
    Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    edhe ne veri ka ndonje Grek!!
    por te siguroj se ka shume serb ne veri te shqiprise,qe do te thote se nuk kan asnje ndryshim nga grekerit ne asnje pikpamje!!!

Dakort Behar mund te qendroj dhe ajo c'ka ju thoni por ceshtaj eshte si ti kufizojme keta njeres qe mos te marin jete te tjera femijesh me qafe.
    Ndryshuar për herë të fundit nga jesu : 18-11-2007 më 22:12

beby Maska e jesu
    Anëtarësuar
    08-10-2006
    Vendndodhja
    Postime
    354
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Mire e ke ti po kush te degjon! Rinia sot eshte me keq se keta sepse ma ato ide jane ushqyher,perfitim personal asnje me shume.Te gjithe po e shohim sesa po duron kjo shoqeri ne te cilen jetojme dhe askush nuk e ngre zerin "u eshte bere lekura sholle e nuk ndjejne me". Me te rinjte po luhet me "maturen shteterore" dhe askush nuk ndihet. Mire qe dine celularet dhe " te dashurat/it" asgje me shume. Ndaj jesu mos prit nga ky brez... sepse eshte mesuar te beje c'i urdherojne.
    E nderuar Perla faktin e studenteve ne Shqiperi e njoh dhe si e mer dijen nje pjese e madhe e tyre. Por ju vertetoj se rinija qe studjon jashte jane large realitetit Shqiptare ne c'do aspekt, punojne dhe studjojne dhe ua dine mire vleren jetes, se asgje nuk gjendet gati. Kurse nje pjese e rinise Shqiptare i marin dipllomat me leke dhe kuptoj shqetesimin tuaj se si nje njeri i pa afte per ate c'ka mbaruar mund te drejtoje nje shtet te tere(Ka dhe dallime studenta inteligjent te zote ne Shqiperi por te paket ata qe arrijne me zotesi te marin njohuri te denja e te plota nga studimet e tyre).
    Keni serisht te drejte qe rinia ne shqiperi ngeli me cel neper duar sepse jane rritur me ate fryme qe tua ofroje prinderi gjithcka.
    Personalisht isha vetem 16vjece kur veja ne vitin e dyte lice dhe mbaja nje shtepi te tere se ime me e kishet punen e tille qe vinte vetem sa per gjume ne shtepi pluse dhe punoja te nxirja te ardhurat e mia. Por pjesa me e madhe e rinise shqiptare ne shqiperti e kane per turpe te punojne. Prandaj keni shum te drejte qe tek ta s'mund te bazohemi, rriten me frymen e kesa politeike te socme.
    Te shpresojme se nje dite nje rini e denje do e nxjeri ne drite Shqiperine.
    Respekte!!!

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Dakort Behar mund te qendroj dhe ajo c'ka ju thoni por ceshtaj eshte si ti kufizojme keta njeres qe mos te marin jete te tjera femijesh me qafe.
    jam plotesisht dakort me qendrimin tend!!
    te pershendes sinqerisht!

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    ngado vetem vrasje duhet te degjojme ??? cfare do i mesojme femijve tane po e patem mendjen vetem te vriten kriminelet te vriten keta te vriten ata cfare shembulli ??? aspak te mire !!! nejse gjithesecili ka mendimin e tij !!!gjithe te mirat te gjitheve !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

beby Maska e jesu
    Anëtarësuar
    08-10-2006
    Vendndodhja
    Postime
    354
    Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    ngado vetem vrasje duhet te degjojme ??? cfare do i mesojme femijve tane po e patem mendjen vetem te vriten kriminelet te vriten keta te vriten ata cfare shembulli ??? aspak te mire !!! nejse gjithesecili ka mendimin e tij !!!gjithe te mirat te gjitheve !!!
    I nderuar SaS ceshtaj nuk eshte se degjohet vrasje ketej apo andej, Duhet gjetur nje zgjidhje e perbashket qe mos te meren jet efemijesh me qafe, cdo dite degjojme historira te kasaj natyre. Eshte krim te vrasesh nje femije psikologjisht, ti lesh shenje per tere jeten dhe mis te arrij te behet i denje ne jete me pas. Nuk jam dakort me marrjen e jeteve te njerzve se zoti na solli ne jete dhe vetem ai mund te na marri nga kjo jete. Por burgjet sa vine e po mbushen ter pedofila do arrijme te ndertojme me teper burgje se sa shtepi njeresore te regullta. Ca bote katastrof eshte kjo kur ke frike te leshosh femine te tire ne kopesht te luaj me friken se mund te ta mare nje i sepure psiqik e te ta keqetrajtoj me menyren me te poshter.
    Nuk e di shush do ishte zgjidhja me e mire sinqerisht...deri pak kohe me pare isha dakort me vendimin burge i perjetshem por tani kam filluat te dyshoj pak nese u mjafton nje denim i tille se si permenda dhe me larte do arrijne burgjet te mbushen vetem me pedofila.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga RaPSouL Lexo Postimin
    Verrejtje publike deri tek anetaret me nick Gostivari usa dhe goldian, por me se shumti per ty Gostivari usa , te kisha lut qe te mos futesh vetem per te replikuar anetaret e tjere dhe per te prishur temat , ti ndoshta e ben ket tek temat e ndonje anetari tjeter , po jo tek temat qe hapi une!! , nuk eshte hera e pare qe fusish hundet neper tema dhe fillosh me replika dhe prishish temat , nese ke ndonje mendim reth lajmit shprehe dhe mos repliko te tjeret edhe e 100-ta here qe te verrej duke vepruar keshtu, te pakten temat qe hapi une mos i prish me postime e tua te kota!!!!

Gjith te mirat.
    Degjo , se nuk dua tye fjalosem me ty e me te tjeret. Mbaje temen , mere fute ne xhep , si te duash edhe turshi bene ,se mua nuk me vyn tema jote. Me vyn lajmi qe ke sjellur , dhe per kete te jam mirenjohes.
    Nese ty te duken postimet e mija te kota , ateher me trego ti si nje i zgjuar se cili eshte postim me vend ?!!!
    Pasi thirjet e mija per tu ruajtur nga fqinjet tane qenkan te kota , pasi pohimet e mija qe keto raste ndodhin vetem pershkak te faktit se fqinjet na kane inat qenkan postime te kota , atehere me jep drite , cilat jane postime jo te kota ?!!!
    Tua lajme kembet dhe tua pime ujin ketyre qe na perdhunojne bijat tona , qe na vrasin bijte tane ?!!! Keto sipas teje jane postime jo te kota ?!!!
    Je per gjunah, po ske faj ti , ti vet e ke shpreh ne forum se je shqipetar i degjueshem.

Gostivari_usa.

P.S. " Jo ti , por krejt greqia dhe serbia dhe krejt njerezit si puna jote te cohen ne kembe - kurre nuk keni per te ndalur shqiptaret e vertete te shprehin mlefin e tyre per keta popuj barbare qe i kemi fqinje"
    WE WILL NOT GO DOWN!

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Keta "njerez" denimin me vdekje e kane pak, nga ato torturat medievale me vijne ne mendje kur degjoj histori te tilla.

Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    une nuk thashe se nuk ka raste te ngjashme ne shqiperi!!por kembengulja ime ishte se;nuk ka shqiptar qe te ken bere nje gje te tille si greku!!
    prandaj mos harro se ka shume grek dhe ketu ne shqiperi,mundet dhe ai shembulli qe ti na solle ketu, mund te i perkasin nje greku qe banon ne shqiperi pasi ka shume te tille!!
    Sic kane thene disa parafoles keto kafsheri nuk njohin perkatesi etnike. Fatkeqesisht, cdo shoqeri ka individe te tille. Ne Shqiperi jane botuar disa raste. Do te doja me gjithe shpirt qe te jene te vetmet, por shume incidente shkojne te pabotuara, (si psh dhe dhuna ne familje) per shume arsye.

Citim Postuar më parë nga Yasmin
    Nuk eshte si ne Usa qe ka ligje te forta per perdhunimet.
    Nje i kapur para nje viti kishte qene pothuajse 30 here i proceduar ne sistem per akte te tilla, dhe me ne fund ia hodhen prangat nje here e mire. Po te shkosh ne websites te shteteve, ka linke per vendodhjen, banesat e ish-te arrestuarve per arsye te tilla. I shpetojne sistemit per "loopwholes" nga me te ndryshmet, kjo fale avokatures dhe "pushtetit" te saj.

Nejse, eshte tmerr ... sic thashe me lart, e kane pak vdekjen.

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Tema të Ngjashme

1. Plagos babë e bir pas një sherri, shtyp 10 vjeçaren.
    Nga oliver55 në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-06-2009, 18:32
  2. Rremben dhe perdhunon te mituren
    Nga daniel00 në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-05-2009, 03:42
  3. Përdhunon 11-vjeçaren, pranga maniakut seksual
    Nga dardajan në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 10-11-2005, 04:50
  4. Athine, pronari drogon dhe perdhunon 16-vjecaren shqiptare
    Nga Xhuxhumaku në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-07-2005, 07:29
  5. Kunatat lyejne me benzine 17 vjecaren.
    Nga Jonian në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 28-06-2003, 21:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •