Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 60
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga miki_al2001 Lexo Postimin
    pse disheze shqip te duket ty.Teposhte eshte shqip e jo disheze.te pakten mos korigjo tjeter.
    nga anet e mia e perdorim shume fare disheze.Vetem se nuk eshte ne shqipen standarte nuk do te thote se nuk eshte shqip.

Na falni per daljen nga tema.

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    Citim Postuar më parë nga miki_al2001 Lexo Postimin
    pse disheze shqip te duket ty.Teposhte eshte shqip e jo disheze.te pakten mos korigjo tjeter.
    hahaahahha hahahah dude!! tatepjete. me 2 "r". as ti mos korrigjo njeri tjeter. ka mundesi tja leme korrigjimet ndonje forumisti te afirmuar si psh Darius-it.

PS: kussh me korijon mue ashte i sharre. lol
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Per tu habit ne kte teme... jan vete moderatoret qe e bejn lemcin, duke "vezhguar" gabimet ortografike, kur ne fakt tema flet per dicka tjeter, dicka shum te rende qe ka prekur gjith shoqerin shqiptare.. Jeni per te ardh keq.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    te pakten kryeministri grek pati kurajon te dali per here te pare edhe te kerkoj falje ne emer te nje kombi !!! ishalla i ve ne praktike ato falje qe beri ne tv !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Manchester Maska e -Alda-
    Anëtarësuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646
    Ca nuk degjon njeriu

Ai person meriton denimin maximal aq me teper qe ishte nje punonjes policie.

Cfare kafshesh jetojne ne kete bote,tipa si ky nuk i`a vlen ti quash njerez.

Nuk eshte puna qe ishte Grek se te tille njerez ka gjithkund edhe ne Shqiperi.

Denimi me vdekje do ishte pak per kete person.
    м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga -Alda- Lexo Postimin
    Ca nuk degjon njeriu

per te saktesuar alda !!! ishte veshur si punonjes policie !!!por nuk ishte polic, por ky fakt nuk e justifikon makabritetin e tij !!! denimi maksimal qe mund te marr edhe duhet te marri eshte denimi me burgim te perjetshem !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga -Alda- Lexo Postimin
    Ca nuk degjon njeriu

Alda!!
    te them sinqerisht se raste te tilla si kjo qe ka ndollur ne Greqi,qe te pordhunohet nje foshnje nente vjecare nuk kan ndollur as nuk ka per te ndollur ndonje here ne shqiperi.
    jam dakort se njerez te tille mund te kete kudo edhe ne shqiperi mbase,por jo te pordhunojne nje vajze nent vjecare kjo nuk ka ndollur ndonjehere ne shqiperi,kjo ka bere vaki vetem ne Greqi!!

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Eshte interesante qe asnje shqiptar qe i perket fese ortodokse nuk doli dhe ta shkruaj te pakten nje fjale kunder ketij idioti grekomut.
    Si duket per ta feja eshte me e rendseshme se sa jeta e vajzes qe ne momentet kur neve shkruajne eshte ne gjendje kritike.
    Nuk dua te bej nderlidhjen e fes ne kete tem , por vetem dua te theksoj se disa persona jane aq shum te zjarte ne perhapjen e fese kristijane ne shqiperi , do ti doja po ashtu me ate zjar me te cilin mundohen te perhapin fene kristijane ne shqiperi , te pakten te denojne edhe kete akt makaber.
    Per mendimin tim , fajin na e ka shqiperia qe nuk armatoset si duhet dhe taj fusim nje lufte me faren e piste greke deri nuk nje grek te mos mbetet mbi toke.
    Ka qene polic , ose jo, ska rendesi . Rendesi ka qe ky ka qen grek , dhe per ata shqiptare qe akoma nuk e kane te qarte tua bej me dije SE NUK KA GREK TE MIRE PER SHQIPTARET - TE GJITHE JANE MASKARENJE , I MADH E I VOGEL - TE GJITHE KANE PREJARJE NGA MU.., ANDAJ ME TE DREJTE I TEHRASIM FARE MU.. !!!

Dhe lus zotin qe ai grekomut te marri denimin sa me te ashper , ti nxiret lekura pisit me shoshe , syte te nxiren me gerbule.
    Dhe lus Zotin qe ne ardhmerine sa me te afert ta armatosi shqiperine dhe ta nisim nje lufte me kata JANULLATOSAA mu.. !!!

Gostivari_usa

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    Alda!!
    te them sinqerisht se raste te tilla si kjo qe ka ndollur ne Greqi,qe te pordhunohet nje foshnje nente vjecare nuk kan ndollur as nuk ka per te ndollur ndonje here ne shqiperi.
    jam dakort se njerez te tille mund te kete kudo edhe ne shqiperi mbase,por jo te pordhunojne nje vajze nent vjecare kjo nuk ka ndollur ndonjehere ne shqiperi,kjo ka bere vaki vetem ne Greqi!!
    Mos u merzit behari, se personi qe ka be ate akt , nuk e ka be se ka qene pedofil , e ka be sepse i URREN SHQIPTARET - NJELLOJ SI TE GJITHE GREKET TJERE QE NA URREJNE.

Andaj duhet te pregaditemi per lufte me keta pisa , ti zhdukim njehere e pergjithmone . Kete fare te piste , per te cilen edhe Perendija eshte be pishman qe ka kriju , na takon neve qe ta zhdukim.

Gostivari_usa

Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    Alda!!

http://www.forumishqiptar.com/showth...28#post1726428

ja lexo icik kete temen.....

pedofilia nuk njeh identitet kombetar, mos ja fusni kot tashi
    Apo mendoni se shqiptaret jane te gjithe te shendetshem??
    Qe ne kohen kur kam qene une ne tetevjecare (shekulli XIX, e xhaxhi gjalle) mbaj mend nje rast te nje vajze 14 vjec qe ish shtazene nga i jati, por thjeshte nuk beheshin publike keto raste

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Plagos babë e bir pas një sherri, shtyp 10 vjeçaren.
    Nga oliver55 në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-06-2009, 18:32
  2. Rremben dhe perdhunon te mituren
    Nga daniel00 në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-05-2009, 03:42
  3. Përdhunon 11-vjeçaren, pranga maniakut seksual
    Nga dardajan në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 10-11-2005, 04:50
  4. Athine, pronari drogon dhe perdhunon 16-vjecaren shqiptare
    Nga Xhuxhumaku në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-07-2005, 07:29
  5. Kunatat lyejne me benzine 17 vjecaren.
    Nga Jonian në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 28-06-2003, 21:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •