kafeneja jone ma e mira veq nese ndokush mund te tregon ndonje trik per download te saj thx in advance
kafeneja jone ma e mira veq nese ndokush mund te tregon ndonje trik per download te saj thx in advance
mu per veti um ka pelqy edhe um pelqen kafenejajon tungi nga reqaklia![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga reqaklia : 31-01-2008 mė 15:04
Per me download nuk di viq e di ni adres ku mundesh mi pa online www.rtklive.com
Mua me duken budallalleqe (the sidomos aspak per te qeshur) keto gjera qe jep televizioni shqiptar kohet e fundit edhe pse jam adoleshent qe do te thote kam goxha tolerance per gomarlleqe e hengert dreqi! Nuk mund te them se i ndjek gjithmone por me lene me goje hapur (jo me kuptimin e mire se fjales) dy tipa "Saimiri" dhe "Pirati" me duket se quhen. Oh nene oh nene, satire nga majmunet.
Ka ca vite qe ka dale, por komedia "Borxhliu" me pelqen shume.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Harakiri : 16-02-2008 mė 18:58
E para vjen ne liste Portokallia, qe eshte veshtire te zevendesohet dhe pastaj Kafeneja jone, tjerat nuk i shikoj.
Definitivisht PORTOKALLI
E Fiksi ti hapesi i temes nuk eshte emision humoristik por trajtone temat shoqerore,problemet me te cilat perballet populli.
Shnet.
Kto me lart, jan te gjitha te shpifura.
Te gjitha batutat, i kan te vjedhura nga spektaklet italiane, ose nga i madhi Pierino italian.. kshu qe cfar tu shohesh ktyre, kur sjan te zotet te krijojne dicka vete.. batutat e ktyra i kam degjuar qe ne vitin 1999, para 10 vjetesh, tani me tingellojne shum te lashta, kshu qe ma shpifin, sidomos Portokallia.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
po te them te drejten tė gjitha emisionet edukativo arsimore me pelqejn edhe humoret shqiptare e kursesi ato serit e huaja qe po emitohen ne tv e kosoves qe degjenerojn rinin ton
Apartamenti 2xl
Kafeneja Jon![]()
Krijoni Kontakt