Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 61
    i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Mu fotot me pelqyn , eshte realitet keto qe pash ne foto edhe une kam ba keso foto vet me aparatin tim !
    Gazetari me ket nuk njollos shqiptarin por tregon shif ket vend...... dy orź nga Pararisi me aeroplan.
    ai tregon shtresen e varfer nuk asht keq !
    te kritikosh te keqen nuk asht keq por asht per ta permirsu
    ju po doni qe fotografi te thot eshte bukuri fantastike ...

qe per shembull burri kishte ngargu grun dhe gomarin me thas !!!!!jo behuni real !
    e verteta dhemb
    duhet me fol real
    nena e lodhur e cila kishte humb edhe gjatsin ishte shkurtabiqe dhe ecte kemb mailit ! ku ktu ne perendim pleqt ecin pa bilet ter shtetin e tij
    behuni real
    fotoja tjeter nji nen ban kronde druri ne shpind
    ketu plakat kan nga komunja vajza te komunes qdo dy dit
    me ja be punt, me ja ble ushqimin me e la qdo dy dit e nene jon mbijeton deri sa te shkon !
    behuni real
    pranoni kritiken nese e quni kritik te shtrembur
    ------------------------------------------------------
    Jozefina asht gruaja Model per qejfin TIM
    ndihem Krenare me Topallin .
    tani papastertija ne Pull ju lutem ....gjethku e ke azi ....mbeturina gjithku .....
    e pllakat shkruj ruje ambientin, une mendova cili katund qenka ku ruje ambientin ...e katundi qe un dio zbrisja nga autobusi sishte i shenuar askund !...
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

shifi shifi shqiptaret tashti... Jojo, oj doruntine, ne te gjithe te rriturit i dim keto cka i the ti dhe natyrisht qe ato fotoi shin reale, se nuk kishte aty far animacioni.
    Po tendenca dhe qellimi ishte perfid dhe i qellimshem i autorit te fotografive. dhe kjo eshte e poshtersi e llojit te vecant, se cdo europian qe i sheh ato foto, do te iritohet nga Shqiperia, e cka mandej, a nuk ishte e qellimshme kjo, sigursiht ai fotograf ka preajrdhje sllave, se vetem armiqt tane dojne ta paraqesin vendin tone keshtu.
    PO shqiperia moj doruntine, ka vende fantastike, ka ndertime shuem moderne, ka njerez dhe kulture te jashtezakonshme, me nje fjale ka gjera, qe cdo shtet i botes do t'i lakmonte..
    he behuni rale, mos i shihni vetem te kqijat si ky autori ne fjale.
    Mmos u beni si disa njerez para 100 vjete, qe skan ditur shkrim e lexim dhe kane neshkruar vdekjen e tyre, pa e ditur se cka nenshkruajne.

i/e regjistruar Maska e samer
    Anėtarėsuar
    21-09-2003
    Vendndodhja
    atje ku ka ere te paster dhe qiell te kalter
    Postime
    129
    AS une nuk jam rraciste por puna ime me ben qe te takoj shume franceze keshtu
    me vite fillova te kuptoja qe nje pjese e madhe te tyre kane shume zili, ata qe
    jane me te vlere se ata. me kete eksozite te atij francezi per mua i vune dhe nje here me teper firmen e mendimit tim per ta.
    Me vjen per ata qe per pune per te arrdhmen me te mire te tyre mund te shesin vendin e tyre, ata jane shume ne te gjithe boten, jane ata qe shiten deri dhe emrin e tyre,ata jane per mua armiqte e Shqiperise tone.

NDIHMONI SHQIPERINE TONE QE TE ECI PERPARA

i/e regjistruar Maska e samer
    Anėtarėsuar
    21-09-2003
    Vendndodhja
    atje ku ka ere te paster dhe qiell te kalter
    Postime
    129
    Citim Postuar mė parė nga Dorontina Lexo Postimin
    Mu fotot me pelqyn , eshte realitet keto qe pash ne foto edhe une kam ba keso foto vet me aparatin tim !
    Gazetari me ket nuk njollos shqiptarin por tregon shif ket vend...... dy orź nga Pararisi me aeroplan.
    ai tregon shtresen e varfer nuk asht keq !
    te kritikosh te keqen nuk asht keq por asht per ta permirsu
    ju po doni qe fotografi te thot eshte bukuri fantastike ...

qe per shembull burri kishte ngargu grun dhe gomarin me thas !!!!!jo behuni real !
    e verteta dhemb
    duhet me fol real
    nena e lodhur e cila kishte humb edhe gjatsin ishte shkurtabiqe dhe ecte kemb mailit ! ku ktu ne perendim pleqt ecin pa bilet ter shtetin e tij
    behuni real
    fotoja tjeter nji nen ban kronde druri ne shpind
    ketu plakat kan nga komunja vajza te komunes qdo dy dit
    me ja be punt, me ja ble ushqimin me e la qdo dy dit e nene jon mbijeton deri sa te shkon !
    behuni real
    pranoni kritiken nese e quni kritik te shtrembur
    ------------------------------------------------------
    Jozefina asht gruaja Model per qejfin TIM
    ndihem Krenare me Topallin .
    tani papastertija ne Pull ju lutem ....gjethku e ke azi ....mbeturina gjithku .....
    e pllakat shkruj ruje ambientin, une mendova cili katund qenka ku ruje ambientin ...e katundi qe un dio zbrisja nga autobusi sishte i shenuar askund !...
    DORONTINA
    NGA NJE ANE ME VJEN MIRE PER TY QE SHIKON PERPARA GJERA TE SHEMTUARA DHE I BEN TE BUKURA. E KEQJA ESHTE QE NUK MUND TI SHIKOJE CDO NJERI ASHTU, KISHTE SHUME MUNDESI NE EKSPOZITE FOTOGRAFI TE VINTE NJE ANE TE SHQIPERISE KU TE TREGONE ATA QE TREGOJE DHE NGA ANA TJETER TE VINTE BUKURITE E SHQIPERISE TONE
    KETE NUK E BERI,
    DY ORE NGA PARISI?????FRANCEZET QE DHE RRUSHIN PLASTIK TA SHOHIN DO TI LUTEN ZOTIT TA BEJ FRUT QE TA HAJNE NUK I KE TAKUAR SI DUKET!!!!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-08-2007
    Postime
    90
    ato bardh e zi ishin fantastike ..katnaret tamam sic jane.. 70% e shqiperise..

kush e pa ate ciftin plak sarandiot, nenoja me cel ne dore? Klasike shqiptare.

shqipeve ju duket sikur ja kane me te futme te gjithe. kur te keqen e kena mren.

Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar mė parė nga shakespeare Lexo Postimin
    shifi shifi shqiptaret tashti... Jojo, oj doruntine, ne te gjithe te rriturit i dim keto cka i the ti dhe natyrisht qe ato fotoi shin reale, se nuk kishte aty far animacioni.
    Po tendenca dhe qellimi ishte perfid dhe i qellimshem i autorit te fotografive. dhe kjo eshte e poshtersi e llojit te vecant, se cdo europian qe i sheh ato foto, do te iritohet nga Shqiperia, e cka mandej, a nuk ishte e qellimshme kjo, sigursiht ai fotograf ka preajrdhje sllave, se vetem armiqt tane dojne ta paraqesin vendin tone keshtu.
    PO shqiperia moj doruntine, ka vende fantastike, ka ndertime shuem moderne, ka njerez dhe kulture te jashtezakonshme, me nje fjale ka gjera, qe cdo shtet i botes do t'i lakmonte..
    he behuni rale, mos i shihni vetem te kqijat si ky autori ne fjale.
    Mmos u beni si disa njerez para 100 vjete, qe skan ditur shkrim e lexim dhe kane neshkruar vdekjen e tyre, pa e ditur se cka nenshkruajne.
    e ke gabim...
    une e njof mentalitetin franqez dhe europian,atyre ju duket teper qudi e qudija qoft e bukur apo e shemtuar asht qudi dhe terheqse.
    se qka ka ne France nuk asht asgje interesant ai te fotografoi me kupto !
    jo per franqezet po edhe per mu asht teper interesante ajo fotoja ku burri ka ngarku edhe grun edhe gomarin me thash !!!! asht teper interesante
    ket foto ta shof edhe ne Bolivi apo kudo ne bote do ta fotografoja.

gruja , nena e vogel plaka asht teper interesante dhe terheqse per shiqim duhet me ba foto ai qe ka syrin fotograf !ani duke ecur kemb ne at bend malor ! fotografi shperblehet e nji dit ajo fiton qmimin e del ne gazeta sikur Match.....
    ---------------------------------------------
    fotografi nuk ka qellim armiqsor ai vetem ka pa gjera interesante.
    ti ke edhe artista qe vizatojn pa lidhje Pikaso psh po dikush e adhuron.
    ke artista si Da vinci e Rubens qe une i adhuroj se e du ket stil ...
    ------------------
    une mendova keshtu edhe pse nuk kam qeź kurr ne shqiperi,si te kontaktoj e se pari vet te shkoj ne nji vend te bregdet , ne nji vend ku e di qka kerkojn europianet e te bej te mundur me pru turista ,pasi qe edhe vet jam antare e nji grupi qe udhtojm disa here ne vitź me grup ter europes e qe disa her shkojm ne Mal te zi .....e kam mike organizatoren dhe me adhuron burri i saj qe ende merret me politik edhe pse jan te pensionuar.
    -------------------------------------
    europiani punon falas per vendlindje pas pensionit edhe une me ta se jam shtetase e tyre .po i du dy vendet se njenen e kam ne zemer e tjetren ne mende.
    ------------------------------------
    "Hajt nan ne mos bej pikllim se ke djem ne Mergim", ka kush te bmron me shum qellim.Ne kemi kontibu per zhvillimin e vendit ne pagujm taksa si qdo qytetar europian !
    --------------------------------

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    Tani mu kane mbshtjellur kabllat, nuke po di as ku te ja filloje se ?
    U ndala tek postimi i sheksiriane ketu me poshte ;

Pergjigjegja e kreksit eshte keshtu; ai qe hedh gurin e fsheh doren, keshtu eshte edhe ky fotografi qe vepron ne shqiperi duke iu falenderuar ketyre veglave tona, disa mashave qe une i njohe per se tepermi...
    Po pse keta shqiptar ateher shkojne ne keto eksspozita si francez gati te veshur e te lyer e te zbukuruar nga moda e huje, perse keta nuke hyjne ne ekspozit me nje duē drunjesh a kranesh prej druri si ato gjyshet e tyre atje ne shiperi ?
    Po me duket se edhe ato shkrime qe i kemi lexuar me pare nuk po na bejne punė; ne kongresin e berlinit njeri prej udheheqseve tane ka urdheruar ne kete kongres qe karrikes se tje t'ia shpojne nje vrime....
    Kur e pyeten pse kete vrim ?
    Ai tha se ende po mendojne te tjeret se ne eurpe ne shqiptaret kemi bishta...
    Nuk e di se sa e kuptuat kete metafor....

Mua me intereson te dieja per kete fotografin, sipas mendimit tuaj a eshte armike i shiptareve apo mik, siē e quajne disa simpatizues ?
    Se harrova te ju sqaroja edhe nje gje, uk e di se sa e keni vrejtur ju.
    Siti qe i ka perhapur keto fotografi nga Shqiperia eshte nje sit ku ne te ekspozohen vetem se fotografi te mbrapshta ose egzibicionizem, si te ju spjegoj tani, imazhe te quditshme, e kunderta e se bukures gjithqka qe bene qe te habitet bota se si ka mundesi qe ka njerez te tilel ne kete planet ?
    Ata nuke kane shpirte fare, nuke iu intereson as patriotizmi as dhembja shqiptare, kryesorja per ta eshte te tregojne llamin e kesaje bote, per te thene shkurtimishte; aat bejne pyetjen se nese keta njerez e ky popull i ketije vendi athue se e meritojne te jetojne ne kete bote apo jo !
    Pra ky fotografi francez qe ka hyr ne shqiperi, jo ilegalishte por i mirese pritur, ka mundesuar permes ketyre imazheve ti tregoje botes se ne shqiperi ka ende mjerim e marrezira qe si gjene askund ne bote, lloje lloje marrine, ftyra te vrazhda, karikatura njerzish, meshkuj hunde mdhenje deh kete ne plan te pare ! Nje deformim natyre apo shtrembrim gjenesh te kesaje races shqiptare ?
    Ne keto imazhe njeriu vertete se zbulon shqiptarin por mos me thuani se ky fotograf eshte mik i shqiptarve.....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kreksi : 12-11-2007 mė 16:33

Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    3,488
    Citim Postuar mė parė nga Kreksi Lexo Postimin
    Tani mu kane mbshtjellur kabllat, nuke po di as ku te ja filloje se ?
    Mua me intereson tze dieja per kete fotografin, sipas mendimit tuaj a eshte armike i shiptareve apo mik, s

Pra ky fotografi francez qe ka hyr ne shqiperi, jo ilegalishte por i mirese pritur, ka mundesuar permes ketyre imazheve ti tregoje botes se ne shqiperi ka ende mjerim e marrezira qe si gjene askund ne bote, lloje lloje marrine, ftyra te vrazhda, karikatura njerzish, meshkuj hunde mdhenje deh kete ne plan te pare ! Nje deformim natyre apo shtrembrim gjenesh te kesaje races shqiptare ?
    Ne keto imazhe njeriu vertete se zbulon shqiptarin por mos me thuani se ky fotograf eshte mik i shqiptarve.....
    e dashuri kreks fotografit si intereson vedni po i intereson imagi interesant
    ai ka gjetur ne shqiperi se vendet tjera jan exploatu nga fotografet.
    me kujtohet ku nji fotograf shqiptar fotografoi nji lypcar ne Pej Rexhep gjyken ku fitoi nji ēmim ne Gjermani per fotografin interesante e ne at kohź tita se denoi
    -----------------------------
    Po nji gja e di personat qe njofin veten ne ato foto kan te drejt per demshperblim nese se kan dhen pelqimin e tyre per tu qit fotot ne internet !
    ombutspersoni do ju pergjigjet me se miri....

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    Kete pergjegjeje e mora prej teje, shume mire; atij fotografit francez nuke i interesone e mira e shqiptarve, sipas kesaje ai eshte armik e jo mik, kete desha ta dija deri me tani se a quhet nje njeri i till mik apo armik, ketu eshte qeshtja.
    Une qe jetoje ketu ne france po e hapa nje site me imazhe te mjerueshme e te marra ete ēoroditura te nje populli qe me ka strehuar, si do te me quajne francezet a thua ?
    Besoje se menjehere do te me qujne tradhtar ose armik...!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga Kreksi Lexo Postimin
    Une qe jetoje ketu ne france po e hapa nje site me imazhe te mjerueshme e te marra ete ēoroditura te nje populli qe me ka strehuar, si do te me quajne francezet a thua ?
    Besoje se menjehere do te me qujne tradhtar ose armik...!
    e drejte,
    ne keto dite te veshtira per popullin tone, ndersa behet fjale per satusin e kosoves, ne na duhen foto qe tregojne perparimin dhe zhvillimin tone, bukurite e natyres per turizem, e jo realitetin me te hidhur.

Punen e ketij dashamiresi (mbase gaboj dhe une, mbase ai do me te vertete vendin tone, gjithsesi), kete pune po e bejne mjaft mire sitet anti shqiptare.
    Kerkoni ne google , kerkoni ne youtube, se keni mjaft pamje "artistike" shume te ngjashme me keto.
    Po filloj te mendoj se dhe greket dhe serbet nuk na e kane me hile, ata thjesht shofin "bukurite" e vendit tone.

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ėndėrrat dhe interpretimi i tyre
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 13-09-2017, 03:53
  2. Kontributi i shkenctarėve islam nė shkencė
    Nga Bleti002 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 22:29
  3. Si pozuan burrat e shtetit shqiptar?
    Nga DYDRINAS nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-02-2009, 09:28
  4. Komploti boteror
    Nga ORIONI nė forumin Historia botėrore
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 31-10-2005, 12:59
  5. "Godar, nje miqesi e vjeter"
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-04-2005, 21:13

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •