Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 23 prej 23
    mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804

Te fitojme lirine absolute kombetare me BDIne,ne ti bejme te tjerat

Citim Postuar më parë nga Raim Lexo Postimin
    bili99
    A mendon se mund te kete zgjedhje te parakoheshme ne Maqedoni?
    Nese ky koalicion aktual qeveritar e kryen gjithe mandatin kush do te ishin pasojat per shqiptaret sepse pozicioni i shqiptareve ne R.M dita dites dobesohet?
    Qeveria egzistuese rri ne pushtet ne kualicion me partine"shqiptare" qe se fitoi mandatin e popullates shqiptare.Por, kjo s'eshte e gjitha kjo qeveri eshte katastrofale per te gjithe popullaten e Maqedonise.Pas shpalljes se pavarsise se Kosoves do te ndryshojne rrethanat do te dihet kush eshte kush atje.Populli mund te zgjedhi do te zgjedhi qe gjithe jeten te luftoje per flamur ose do te zgjedhi lirine kombetare perfundimisht.Don populli yne te kethehet ne kohen e pas 2001shit ose don te kethehet ne kohen e pas '81shit ku perafersisht eshte sot ( e friksuar jo vetem nga sllavomaqedonasit por edhe nga nje subjekt i "veti"),..keta do te jene zgjidhjet per popullin shqiptare atje dhe zgjidhjet e parakoheshme duhet te mbahen per te ndal luften vellavrasese.Te vijne ata qe do te jetesojne Marrveshjen perfundimisht...dhe te shkojne shkatrrimtaret e vlerave kombetare atje ku e kane vendin ............
    Pas shpalljes se pavaresise sigurisht se nuk do te zgjidhet cdo problem atje por populli shqiptare ne Maqedoni duhet njehere te kthjellohet se kur luftohet per te drejta kombetare s'do te thote qe do te zgjidhen edhe problemet e papunesise , fukarallekut, gjithe ceshtjes ekonomike atje por, do te jete nje themel per te frymuar dhe zhvilluar lirshem dhe nje mundesi avancimi si te barabarte ne Ballkan ku shtypja dhe diskriminimi s'do te jene pengesa per zhvillimin e shqiptareve si komb i barabarte..Te tjerat shqiptaret duhet te hapin syte, te punojne ,te mesojne, dhe te realizojne projektet familjare dhe kombetare vete, te pastrojne berllogun si ne shtepi te vet, oborr te vet, rruge te vet, katund te vet qytet te vet( dhe kjo e berllogut realisht , por edhe figurativisht per ceshtje te tjera) ...keshtu e ka qyteterimi nuk drejtohet gishti kah BDI dhe Ali Ahmeti edhe kur te shkon rryma ne shtepi, ose kur cikon catia e shtepise por qoft edhe e shkolles .Kur te gjithe jane te angazhuar me shpirte per vetveten per femijet e vet s'ka problem ne bote qe nuk zgjidhet.....

Me nderime,
    bili99
    Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 15-11-2007 më 10:00
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

i/e regjistruar Maska e Alex731
    Anëtarësuar
    06-04-2007
    Postime
    540
    Citim Postuar më parë nga bOndi_oo7 Lexo Postimin
    I nderuar bili i fbksh-se!
    Po shof se ti ne forum je trumbetuesi me i madh i fbksh-se dhe aksh-se, kshtu qe shpeshhere te kam perkrahur ne mendimet dhe idete e tua e te gjithe shqiptareve, se edhe vete kam pasur dhe kam nje rrespekt te madh per kete organizem gjitheshqiptare FBKSH-ne, mirepo !
    Me taktiken e tyre te fundit (me konkretisht te z.Adili), po me duket cdo dite e me qesharak, nje dite deklarojne se egzistojne ende mjete diplomatike per tu zgjedhur ceshtja shqiptare,te shajne grupet e armatosura me ne krye Hoxhen ne Tanushe, te nesermen te deklarojne se qenkan shterrur mjetet paqesore, pastaj te dalin te uniformuar ne Merdare, kercenohen se kane mobilizuar luftetare ne Malesi te Sharrit, e pas ca ditesh te mos perkrahin grupet ne Malesi te Sharrit, sepse nuk qenka tash koha per trazira por per paqe dhe qetesi.

As dreqi nuk mund tua merr vesh se cka dojne me ba!

Definitivisht,ne gjendje dhe ne menyre te ketille sic po luan Gafur Adili, mua me duket mission imposible.

E duam Bashkimin Kombetar, e duam Clirimin e trojeve etnike shqiptare,por jo vetem neper media dhe ne internet.
    Pajtohem plotsisht i nderua antar.Mendoj qe keto deklarata te perditshme dhe te ndrushme ndikojn shume keq, sidomos te popullata.ME keto ndryshime i vjen sikur me i drejtuar dikush tjeter.Une personalisht jam i deshperuar pak pse nuk dolen ne ndihme te personave te armatosura ne malin Sharr, sdi, por eshte nje fjale "Zoti e beft perher", por duhet te punojm,...

revolucionar Maska e bOndi_oo7
    Anëtarësuar
    18-10-2005
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    704

biligoa, u ngaterrova!

Citim Postuar më parë nga biligoa Lexo Postimin
    Z. bOndi_oo7 ku pe postim te biligoa ne kete teme,

Te kjo teme mu mbush mendja te te replikoja, se shpesh jam kujtu po xhdoher e kam lane per "naj her tjeter". E ketu kur pashe kete teme, mu mbush mendja.
    Sidoqofte une e kam bo nji "lapsus" edhe te kam permende pa qene prezent ne teme, per kete kerkoj falje.
    Po tash qe paske lexu, kerkoj opinionin tend per postimin e cituar.
    rrofsh!
    Punë, djersë, dashuri mes njerëzve dhe ndaj atëdheut.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema të Ngjashme

1. Çfarë mendoni për Ahmet Zogun?
    Nga honzik në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 242
    Postimi i Fundit: 03-03-2014, 08:03
  2. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  3. Ortodoksia Shqiptare sot
    Nga Orientalist në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-09-2010, 10:11
  4. Drafti për Unitet
    Nga Modesti në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 04-08-2010, 16:10

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •