Po, besoj.
Po, besoj.
Jo, nuk besoj.
Rastesia eshte Mbreteresha e çudirave.
Po, I besoj rastesise.
Ruaje mikun kur e gjen, qe te mos e kerkosh kur te duhet.
BlackEagle ndakemi te njejtin mendim, edhe un i besoj rastesis sepse shum gjera per mos te then te gjitha ndodhin rastesisht, asnje nuk e di se ca do behet minuten pas kesaj qe ti je duke jetuar. Plus qe disa gjera qe me kan ndodhur kohet e fundit me kan ber te besoj akoma me shum ne rastesi.
Po i besoj rastesise. Madje, gjerat me te bukura mi ka dhuruar rastesia. Megjithate, mendoj se dhe rastesia e ka nje shpjegim per ate qe ndodh, por gjithashtu besoj se nganjehere gjerat ndodhin ne menyre krejt spontane dhe nuk mund te gjejme nje shkak per ate qe ndodh, pra jam besues i ketyre te fundit.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Rastesi = Fat
AuGuSt
skerdigodo@hotmail.com
Zotit i pelqen te qendroje anonim, prandaj dhuratat e tij i nenshkruan me fjalen rastesi.
Per mua nuk ka rastesi, ka vetem nje plan madheshtor, te pakapshem per mendjen njerezore, qe zbatohet cdo dite.
Jo . Une nuk i besoj rastesise.
Cdo gje per mua ka nje shkak. Dhe kjo con ne nje pasoje.
I besoj shume lidhjes shkak pasoj. Nuk i besoj fare Fatit.
Cdo gje qe ben pjese ne ate qe e quajme fati jone ( i mire ose i keq ) eshte shkaktuar nga nje reagim ose jo reagim i yni .
* Im a Slow Walker...But i Never Walk BaCk *
Po i besoj rastesis......
E sotmja eshte nxenes i se nesermes..!!
Krijoni Kontakt