ku te shof (on line) ne internet filmin 'Prison Break' te gjitha episodet nese dini ndo1 adres ju lutem me shkruani
ju falenderoj paraprakisht
ku te shof (on line) ne internet filmin 'Prison Break' te gjitha episodet nese dini ndo1 adres ju lutem me shkruani
ju falenderoj paraprakisht
Provo njehere ketu
Prison Break nuk eshte film, por eshte serial, kshu qe eshte pak e veshtire ti gjej online, por kerkoi ne limewire, torrent, ose ne ndonje program tjeter downloadi e meri te gjitha serite. Ose pyet te Digitalb se kur mund ta ritransmetojnenr per info 0800-4444
Puthja eshte ushqimi i zemres...
Ne radhe te pare behu i qarte,kerkon serite e kaluara apo kete qe filloi ne shtator?
You are the master of your fate...You are the captain of your soul...
me fal qe po nderhy ne temen tuaj por desha te di a ka njeri ketu ne forum qe te me ndihmoje per testin e nenshtetesise angleze?psh sa jave ose dite perpara se te me mbaroje viza duhet te jap testin?kus eshte libri me i rendesishem per te lexuar nga 3 qe jane?duke pasur parasysh qe une jam martuar me angleze dhe kam vize 2 vjecare qe me mbaron ne fund te Marsit 2008.Dhe nqf se nuk e kaloj testin brenda afatit te vizes cfare ndodh?
faleminderit
te gjitha pjeset e serialit ti jap une
sezonin 1
sezonin 2
sezoni 3 ( pj 1-7 eshte ne vazhdim)
futu ne msn ose dhe ti dergoj linket ku ti shkarkosh falas : dreamclub100@hotmail.com
Pershendetje,
Persa i perket British Citizenship fillimisht ti duhet te aplikosh per indefinite leave to remain, dhe vetem kur te kesh kaluar testin. Per te bler librin qe te pergatitesh per provimin shko tek waterstone, WHSmiths dhe ata i kane ne shitje. Libri eshte ne ngjyre blu dhe ka shenjen e Home Office dhe eshte i titulluar Life in the United Kingdom, a journey to Citizenship. Te sygjeroj qe te shkosh KETU per me shume informacione. Per mendimin tim blej vetem librin Zyrtar tek linku i bashkangjitur per te mesuar sepse ato 2 te tjerat jane humbje kohe.
Aplikimi per Indefinite to remain mund te behet 1 muaj ne avance perpara se viza 2 vjecare do te skadoje (psh nese hyre ne Angli me 30.04.2006 atehere ti ke te drejte te besh aplikim duke filluar nga 30.04.2008 e poshte)
Pasi te marresh Indefinite Leave to Remain veten atehere ke te drejte te aplikosh per British Citizenship. Pagesa per aplikimin e indefinite leave to remain eshte £950.00 te shkosh atje dhe ta marresh brenda dites, dhe £750.00 nese e ben aplikim ne menyre postare.
Nese deshton te kalosh testin (shume % e vogel qe te mos e kalosh plako) perpara se viza te mbaroj atehere ti duhet te aplikosh per extension to stay in the UK, por nuk besoj se do te kesh probleme me provimin dhe akoma me teper nese deshton te kalosh provimin ke te drejte ta marresh serisht.
Kliko KETU dhe shiko per aplication Form SET(M) dhe SET(M) guidance
fat te mbare
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fatijonuk : 07-11-2007 mė 22:40
edhe ktu eshte prison break
http://free-tv-video-online.info/internet/prison_break/
Pavli-s'gjej dot gje tek rapid share
p_freamn jam i paqart esht e veret po ti qenke shum e paqart ne pergjigjen tende
shpirt njeriue gjitha sesionet
daniel flm
kris-3006 se shpejti ne msn
flm te gjitheve
Krijoni Kontakt