Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 76
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    qe do benin mire te shkonin te benin foto ne Napoli dhe ne gjithe Terronian
    si duket nuk e ke pare Napolin, Calabrine, Siciline edhe kto vende qe ti i quan Terrone (fshatare)

Ik shifi njeher edhe pastaj shif se ca duhet fotografuar.. Napoli eshte qytet yll.. Calabria ka det fantastik, sicilia po e po..

Terrone (dmth fshatare) shahen sepse jan njerzit sepse jan tee trashe o Land, jo se jan qytete e shemtuara..
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    O Behar... e di si eshte puna? Une nuk besoj ne zot fare... Edhe si une ka shume ne Tirane... ja ta them une qe jetoj ketu. Dil nje dite ne Tirane edhe hidh syte verdalle edhe me thuaj sipas mendimit tend sa perqind e atyre qe sheh te duken BESIMTARE nga veshja dhe sjellja... dhe pastaj sa perqind myslimane ?
    Ja ta them une do jete nje ne 50... dmth eshte shume pak.

Rrjedhimisht nje xhami me poshte dicituren "Tirana by night" nuk perfaqeson qytetin tim...merr vesh ti APO JOOOOOOO ???
    Po te kishin vene Katedralen e Shen Pjetrit ne ate photo ti do flisje ndryshe dhe per kete duhet te jesh i sinqert.
    po ler tani or burr mos na ben te flasim tani!!
    nuk shikon ti se u bonkerizua tirana dhe e gjith shqiperia nga rinasi gjeri ne shkoder nga shkodra gjeri ne konispol me statujat e Murgeshes Tereza, thjesht vetem e vetem se eshte nje simbol i kristianizmit!!Lere me qe kishat dhe manastiret i keni mbushur me prifterinj te sjedhe nga italia e vende te tjera te evropes,,pa permendur ketu JONULLATOSIN qe do uroja qe ti te pakten te mos kesh nostalgji per te!!
    kurse ajo xhamia ne mes te tiranes ,po te ishte qene e ndricuar ma drita nuk do e nxjerrnin ne gazete!!por thjesht juve sic thote populli ju vete gjuha atje ku ju dhemb dhembi!!!

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    si duket nuk e ke pare Napolin, Calabrine, Siciline edhe kto vende qe ti i quan Terrone (fshatare)

Ik shifi njeher edhe pastaj shif se ca duhet fotografuar.. Napoli eshte qytet yll.. Calabria ka det fantastik, sicilia po e po..

Terrone (dmth fshatare) shahen sepse jan njerzit sepse jan tee trashe o Land, jo se jan qytete e shemtuara..
    Une nuk ja futa kot kur thashe qe jeni bo me keq se ata gazetaret......shife NAPOLIN qytet yll.......une nuk them qe Tirana eshte qyteti me i paster ne bote,po plehra te ketilla une ne Tirane nuk kam pare,gjith napoli ishte keshtu kur kam qene pak kohe me pare
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 09-11-2007 më 16:19
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Land te tilla mbeturina sheh edhe ne New York, nese kalon perpara se te kaloje makina e mbeturinave
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Land te tilla mbeturina sheh edhe ne New York, nese kalon perpara se te kaloje makina e mbeturinave
    ça makina mbeturinash thu ti,aty plehrat i ke dit nate kshu mer plako......po le ta leme kte muabet.....e kam vene re shume here qe ne mediat Italiane paraqitet nje realitet i deformuar Shqiptar,qe çuditerisht juve ju pelqen.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    o Land ska cfar te urrej ne ate gje, sepse xhamia me te vertete eshte ne mes te tiranes, habitem me ju se pse nxeheni kaq shume..!!
    Ajo xhami aty eshte ca lidhje ka te iritohemi ne se nje gazete ne itali ka shkrujt dicka, edhe ka ven ne foto xhamine e tiranes, po qejf te kete o burre i dheut.. menyra me e mire per te ofenduar italianet, eshte ti injorojme qe gjasme sna e ndjen se ca shkruajn apo thone per ne..

Kurse ju nxeheni!!!

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga Lioness Lexo Postimin
    Ke te qash me pare i thone kesaj .

Force-Intruder, pse ankohesh me "la Stampa"? .... Mire Perla, se mbase s'e flet italishten, dhe ashtu ia dha te shkruaj lool, po ti Force qe e ke sjelle ketu, e ca te tjere qe ma do mendja dine italisht, se na eshte bere gjuhe e njerkes , nuk i hodhet nje sy cfare shkruhej. Mbetet vetem tek fotoja?

Berisha kerkon te ndertoje central berthamor ne Shqiperi. Si teme e shtypit te dites a eshte me e rendesishme te debatohet pak me tutje kjo ide? Nqs s'ia vlen, i thoni mod/smod ta spostoje kete teme ca kate me poshte te "toleranca" dhe vazhdoni pa merak pastaj si ne shtepine tuaj.

Hey Lioness... shiko une e bera edhe me lart asocimin. Megjithate shikoje njehere edhe me kete sy :
    Morali i artikullit : "Central Berthamor ne Shqiperi - Shqiperia aspiron te behet superfuqi energjitike" (Lajm i shkelqyer... tani me stil hyn ne sfond fotografia per te krijuar pejsazhin turbullues)
    Central Berthamor - Xhami - Shqiperi!!! WTF!

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Hey Lioness... shiko une e bera edhe me lart asocimin. Megjithate shikoje njehere edhe me kete sy :
    Morali i artikullit : "Central Berthamor ne Shqiperi - Shqiperia aspiron te behet superfuqi energjitike" (Lajm i shkelqyer... tani me stil hyn ne sfond fotografia per te krijuar pejsazhin turbullues)
    Central Berthamor - Xhami - Shqiperi!!! WTF!
    Po lere xhamine a derebardhe . Vate ajo pune, doli ne Stampa, ia qame hallin NYC dhe Napolit per plehrat etj.

Ka mundesi te diskutohet pjesa "lajm i shkelqyer"?

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    Komentet antishqiptare të Bruno Vespës e kanë burimin tek kontributi i fundit antishqiptar i Dhori Sollakut
    (09.11.2007)
    Redaksionale

Tre ditë më përpara, shqiptarët kanë marrë edhe goditje të fundit nga mosveprimet e kryeprokurorit të shkarkuar (ende në detyrë) Theodhori Sollaku. Në njërin nga emisionet më autoritare të televizioneve italiane, moderatori Bruno Vespa, gjithashtu një ikonë e opinionbërjes në Itali, i lejoi vetes një metaforë që na lëndonte dhe që e tejkalonte ku e ku të drejtën e gjykimit individual përkundrejt karakterizimit kolektiv, kur deklaroi se prej shqiptarëve eksportojmë vetëm kriminalitet dhe për ata Italia duhet të ndërtojë një burg të veçantë. Fjalitë e Vespës nuk meritojnë një analizë rresht për rresht e as duhen kritikuar për mesazhin e parmë që ato përcjellin. Në një klimë të ngarkuar, ku ndodhet debati për kriminalitetin dhe sigurinë në Itali, pas një krimi monstruoz që një rom rumun kreu në rrethinat e Romës, ndaj një 47-vjeçareje të pambrojtur, Bruno Vespa ka zgjeruar diapazonin e komentit racist e që përfshin karakterizimet e papranueshme të fajësisë kolektive, por kjo s’na huton që të merremi veç me kundërshtimin e tezave për fajësi kolektive. Të gjithë e kuptojnë se përfshirja në këtë debat ka një rrafsh emocional e me një produkt specifik për emigrantët shqiptarë në Itali. Puna është se prej vitesh më shumë se 200 kriminelë shumë të kërkuar enden të lirë në rrugët e shtetit të përtejdetit, bile edhe shkonin e vinin si të donin në Shqipëri, për shkak të një korace mbrojtëse që ky krim kishte hipotekuar në Prokurorinë e Përgjithshme. Edhe tash së voni fare, një njeri i Dhori Sollakut, prokurori Ardian Visha dilte e deklaronte se duhet t’ia dinin për nder, pasi zyra e tij mund të kishte lënë të lirë rrugëve edhe 300 kriminelë të tjerë, për të cilët nuk ekzistonte kuadri i duhur ligjor i ekstradimit. Prej këtyre njerëzve e merr burimin përkufizimi kooperativist i Bruno Vespës. Në situatën e vështirë ku ndodhet gjendja e sigurisë në Itali, 200 kriminelët që enden rrugëve luajnë shumë më tepër protagonizëm sesa qindra mijë emigrantë shqiptarë, që punojnë edhe për zhvillimin e Italisë. Të shihet kontributi i këtyre emigrantëve do një sy profesionisti, kapacitet analize e ndoshta edhe kohë, të cilën Vespa mund të mos e ketë, por të perceptojmë se këtë valë të re ksenofobie antishqiptare e kemi peshqesh prej Dhori Sollakut e entourage-it politik që e mbron, kjo s’do as mend e as kalem.
    Qoftë i fundit ky antikontribut që na vjen nga institucionet shqiptare, të pushtuara nga imoraliteti.

55

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-08-2007
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    1,100
    Nuk më pëlqen aspak që ti bije cylës gjithmon me një vrymë,por faktet janë fakte edhe nuk duan shumë tru të kuptohen!Paraqitja e fotos me xhamin në qënder te Tiranës ,është e njejta politikë e vjeter qe ushtrohet nga fqinjet ne drejtim të popullsis së tyre.Në sytë e te krishterve shqiperia duhet te jet një vënd mysliman edhe i urryer!.Kjo politike pati sukseset e veta në fanatizmin greke,nga ku duhej te kalohej ideja e te keqinjëve për shqiptaret tek shqipfolsit arvanitas,edhe ja arriten qellimit duke grekezuar pjesen me te madhe te tyre.Në se Tirana në mbremje na qenka pi ...motres se atij gazetari edhe as një centimeter më shumë,kjo nuk do aspak mënd për idenë qe kerkon te kaloj gazetari.

Ler ta përkrahim lobin arberesh edhe ler ti kujtojmë atij se shqipja është gjuha pellazge edhe etruske,ashtu sikurse e vertetoj edhe gjigandi arberesh DEMETRIO CAMARDA ,sepse vetem kështu do e ruajme pashaporten tonë kombetare nga goditja vdekjeprurse katoliko-ortodokse-myslimane.

KJO ËSHTË" LARGËPAMSIJA" E INJORANCES SE INTELEGJENCES SHQIPTARE ,E ATYRE BUKUROSHAVE QE U BENE BYTH E BREKE ME PAPISTAT EDHE LLAPISTAT.

FRY MOJ ERË,TË IKI KJO KOLERË.

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ermal Fejzullahu
    Nga shigjeta në forumin Muzika shqiptare
    Përgjigje: 50
    Postimi i Fundit: 12-08-2019, 08:19
  2. Ç'mendoni mbi akademik Rexhep Qosja?
    Nga kosovar në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 1189
    Postimi i Fundit: 14-10-2009, 17:52
  3. Jezuiti italian që adhuronte Shqipërinë
    Nga PLaku-i-Detit në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-08-2004, 06:50
  4. Per Shqiperine
    Nga onchesmos në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-05-2002, 16:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •