Close
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 76
    super saiyan Maska e vampiro
    Anëtarësuar
    04-04-2005
    Vendndodhja
    eneh probe
    Postime
    293
    xhamia s'eshte e jona me xhaxhi, esht e nji familjeje jevgjish nga azia nji sulejman pashe dhe bijte e niperit e ktij etemi me kompani - kshu e di un - kulture e jona do ishte ndonje keshtjelle ilire, apo e arberve etj universiteti plot gjera
    paqe dashuri prosperitet luledele integrim euroatlantik ylbera ne qiell qingja dildo etj

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    E mir o shoku ATEIST "vampiro"

ti edhe disa si ty qe sbesojn ne asgje, jeni nje pakice shum e vogel edhe smund te perfaqsoni tiranen.. ndaj nese nuk e gjen veten ne postimin tim, shum bukur mund te thuash qe nuk e gjen veten aty, por jo te ofendosh myslimanet sepse nuk e ke kte te drejte.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anëtarësuar
    04-04-2005
    Vendndodhja
    eneh probe
    Postime
    293
    E mir o shoku ATEIST "vampiro"

ti edhe disa si ty qe sbesojn ne asgje, jeni nje pakice shum e vogel edhe smund te perfaqsoni tiranen.. ndaj nese nuk e gjen veten ne postimin tim, shum bukur mund te thuash qe nuk e gjen veten aty, por jo te ofendosh myslimanet sepse nuk e ke kte te drejte.
    ku ofendova un me xhaxh? jo cdo gje qe ste pelqen ty quhet ofendim. nqs ne ateistet jemi pakic ec i her ne tirane ta provosh pakicen

pse nuk i quan dhe ministrite e duces "kulture e jona" ti, se kshu si "arsyetoke" te rrika akrepi 12 gjithe diten
    paqe dashuri prosperitet luledele integrim euroatlantik ylbera ne qiell qingja dildo etj

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga vampiro Lexo Postimin
    ku ofendova un me xhaxh? jo cdo gje qe ste pelqen ty quhet ofendim. nqs ne ateistet jemi pakic ec i her ne tirane ta provosh pakicen

pse nuk i quan dhe ministrite e duces "kulture e jona" ti, se kshu si "arsyetoke" te rrika akrepi 12 gjithe diten
    Per ca e thu kte ec i cike ne tirane ta provosh pakicen..??

Per ca e thu?
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anëtarësuar
    04-04-2005
    Vendndodhja
    eneh probe
    Postime
    293
    ke pire gje raki sot? apo nuk

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    ça manie mer jahu per ta kthy çdo teme ne teme fetare,ça boni kshu!!!!!!!.Ajo foto nuk prezanton Tiranen aktuale pik.....Tirana by night nuk eshte xhamia,apo the ju njelloj si ata giornalisti di merda,qe do benin mire te shkonin te benin foto ne Napoli dhe ne gjithe Terronian.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga vampiro Lexo Postimin
    ke pire gje raki sot? apo nuk

Jo po se si mu duk ajo qe the

nejse

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga land Lexo Postimin
    ça manie mer jahu per ta kthy çdo teme ne teme fetare,ça boni kshu!!!!!!!.Ajo foto nuk prezanton Tiranen aktuale pik.....Tirana by night nuk eshte xhamia,apo the ju njelloj si ata giornalisti di merda,qe do benin mire te shkonin te benin foto ne Napoli dhe ne gjithe Terronian.

Amen bro !

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Ke te qash me pare i thone kesaj .

Force-Intruder, pse ankohesh me "la Stampa"? Kam pare psh ca video ne youtube te qytetit te Shkodres, te vene nga nje shqiptare, e ne ate video nuk shihej gjurme katolicizmi ne qytet. E ku? Ne Shkoder, lol, vetem xhamite kishte nxjerre atje (pervec pamjeve te tjera.)

Une s'e marr vesh, a nuk ia vlen per te debatuar kontestin e artikullit?

Perla thote:

uf aman eshte thjesht nje artikul shume me kunja dhe nje propagante e paster fetare!
    Mire Perla, se mbase s'e flet italishten, dhe ashtu ia dha te shkruaj lool, po ti Force qe e ke sjelle ketu, e ca te tjere qe ma do mendja dine italisht, se na eshte bere gjuhe e njerkes , nuk i hodhet nje sy cfare shkruhej. Mbetet vetem tek fotoja?

Berisha kerkon te ndertoje central berthamor ne Shqiperi. Si teme e shtypit te dites a eshte me e rendesishme te debatohet pak me tutje kjo ide? Nqs s'ia vlen, i thoni mod/smod ta spostoje kete teme ca kate me poshte te "toleranca" dhe vazhdoni pa merak pastaj si ne shtepine tuaj.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-01-2006
    Postime
    8

la stampa

Mund te me thoni kur eshte shkruar artikulli?

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ermal Fejzullahu
    Nga shigjeta në forumin Muzika shqiptare
    Përgjigje: 50
    Postimi i Fundit: 12-08-2019, 08:19
  2. Ç'mendoni mbi akademik Rexhep Qosja?
    Nga kosovar në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 1189
    Postimi i Fundit: 14-10-2009, 17:52
  3. Jezuiti italian që adhuronte Shqipërinë
    Nga PLaku-i-Detit në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-08-2004, 06:50
  4. Per Shqiperine
    Nga onchesmos në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-05-2002, 16:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •