xhamia s'eshte e jona me xhaxhi, esht e nji familjeje jevgjish nga azia nji sulejman pashe dhe bijte e niperit e ktij etemi me kompani- kshu e di un - kulture e jona do ishte ndonje keshtjelle ilire, apo e arberve etj universiteti plot gjera
xhamia s'eshte e jona me xhaxhi, esht e nji familjeje jevgjish nga azia nji sulejman pashe dhe bijte e niperit e ktij etemi me kompani- kshu e di un - kulture e jona do ishte ndonje keshtjelle ilire, apo e arberve etj universiteti plot gjera
paqe dashuri prosperitet luledele integrim euroatlantik ylbera ne qiell qingja dildo etj
E mir o shoku ATEIST "vampiro"
ti edhe disa si ty qe sbesojn ne asgje, jeni nje pakice shum e vogel edhe smund te perfaqsoni tiranen.. ndaj nese nuk e gjen veten ne postimin tim, shum bukur mund te thuash qe nuk e gjen veten aty, por jo te ofendosh myslimanet sepse nuk e ke kte te drejte.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
ku ofendova un me xhaxh? jo cdo gje qe ste pelqen ty quhet ofendim. nqs ne ateistet jemi pakic ec i her ne tirane ta provosh pakicenE mir o shoku ATEIST "vampiro"
ti edhe disa si ty qe sbesojn ne asgje, jeni nje pakice shum e vogel edhe smund te perfaqsoni tiranen.. ndaj nese nuk e gjen veten ne postimin tim, shum bukur mund te thuash qe nuk e gjen veten aty, por jo te ofendosh myslimanet sepse nuk e ke kte te drejte.
pse nuk i quan dhe ministrite e duces "kulture e jona" ti, se kshu si "arsyetoke" te rrika akrepi 12 gjithe diten
paqe dashuri prosperitet luledele integrim euroatlantik ylbera ne qiell qingja dildo etj
ke pire gje raki sot? apo nuk
ça manie mer jahu per ta kthy çdo teme ne teme fetare,ça boni kshu!!!!!!!.Ajo foto nuk prezanton Tiranen aktuale pik.....Tirana by night nuk eshte xhamia,apo the ju njelloj si ata giornalisti di merda,qe do benin mire te shkonin te benin foto ne Napoli dhe ne gjithe Terronian.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Ke te qash me pare i thone kesaj.
Force-Intruder, pse ankohesh me "la Stampa"? Kam pare psh ca video ne youtube te qytetit te Shkodres, te vene nga nje shqiptare, e ne ate video nuk shihej gjurme katolicizmi ne qytet. E ku? Ne Shkoder, lol, vetem xhamite kishte nxjerre atje (pervec pamjeve te tjera.)
Une s'e marr vesh, a nuk ia vlen per te debatuar kontestin e artikullit?
Perla thote:
Mire Perla, se mbase s'e flet italishten, dhe ashtu ia dha te shkruaj lool, po ti Force qe e ke sjelle ketu, e ca te tjere qe ma do mendja dine italisht, se na eshte bere gjuhe e njerkesuf aman eshte thjesht nje artikul shume me kunja dhe nje propagante e paster fetare!, nuk i hodhet nje sy cfare shkruhej. Mbetet vetem tek fotoja?
Berisha kerkon te ndertoje central berthamor ne Shqiperi. Si teme e shtypit te dites a eshte me e rendesishme te debatohet pak me tutje kjo ide? Nqs s'ia vlen, i thoni mod/smod ta spostoje kete teme ca kate me poshte te "toleranca" dhe vazhdoni pa merak pastaj si ne shtepine tuaj.
Mund te me thoni kur eshte shkruar artikulli?
Krijoni Kontakt