Close
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 76
    I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    avash ti avash,
    ku e gjete shumicen ti?
    realiteti eshte se shumica shqiptareve, shumica derrmuese e shqiptareve nuk ja ndjen fare se ka apo nuk ka zot, e per rrjedhoje nuk ja ndjen per fete.
    X files!
    pse te duket habi ty, kur dikush thote qe shumica jan mysliman ne shqiperi???
    mbase shume nga shqiptaret nuk praktikojne rregullisht fene e tyre qofshin mysliman qofshin katolike!!,por ne fund te fundit po ti vendosesh para pyetjes se cfar perkatsie fetare keni? se cili ka per te pranuar perkatesine fetare se ciles ai i perket!!
    keshtu qe shqiptaret realisht i perkasin mbi 75%Besimit mysliman!!

pastaj Italianet ishin te pranishem ne shqiperi ne vitin 1939 madje si pushtues,edhe ajo xhamia e et`hem beut ka qen aty,Perse nuk e shemben ne ate kohe??
    por doni juve te hellni nje ide te tille e cila kuurr nuk ka per tu realizuar!!as Enveri nuk arriti ta shemb ate xhami!!po lerini ato perralla or burr se eshte marre te ju degjoj njeri!!cfar kujton ti se do e besh tiranen vatikan!!

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    duam , s'duam ne, ajo xhami perfaqeson nje fe ne te cilen bejne pjese shumica shqipetare. Duhet te pajtohemi me realitetin.
    Avash o tu mbyllte se ketu hakshe hakshe feja filloi te praktikohej pas '97.
    Them 97 dhe jo 90 sepse njerezit ketu u kthyen nga feja vetem pasi iken leket e piramidave. Ne shqiperi megjithese shumica do te te thone qe jane myslimane.. ne fakt e kane sa per emer... nuk e vrasin mendjen fare as per fe dhe as per gje.
    Kjo moskokcarje per fene ne fakt eshte keqinterpretuar si "tolerenace fetare" ne Shqiperi.

Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    X files!
    pse te duket habi ty, kur dikush thote qe shumica jan mysliman ne shqiperi???
    mbase shume nga shqiptaret nuk praktikojne rregullisht fene e tyre qofshin mysliman qofshin katolike!!,por ne fund te fundit po ti vendosesh para pyetjes se cfar perkatsie fetare keni? se cili ka per te pranuar perkatesine fetare se ciles ai i perket!!
    keshtu qe shqiptaret realisht i perkasin mbi 75%Besimit mysliman!!

pastaj Italianet ishin te pranishem ne shqiperi ne vitin 1939 madje si pushtues,edhe ajo xhamia e et`hem beut ka qen aty,Perse nuk e shemben ne ate kohe??
    por doni juve te hellni nje ide te tille e cila kuurr nuk ka per tu realizuar!!as Enveri nuk arriti ta shemb ate xhami!!po lerini ato perralla or burr se eshte marre te ju degjoj njeri!!cfar kujton ti se do e besh tiranen vatikan!!
    O Behar... e di si eshte puna? Une nuk besoj ne zot fare... Edhe si une ka shume ne Tirane... ja ta them une qe jetoj ketu. Dil nje dite ne Tirane edhe hidh syte verdalle edhe me thuaj sipas mendimit tend sa perqind e atyre qe sheh te duken BESIMTARE nga veshja dhe sjellja... dhe pastaj sa perqind myslimane ?
    Ja ta them une do jete nje ne 50... dmth eshte shume pak.

Rrjedhimisht nje xhami me poshte dicituren "Tirana by night" nuk perfaqeson qytetin tim...merr vesh ti APO JOOOOOOO ???
    Po te kishin vene Katedralen e Shen Pjetrit ne ate photo ti do flisje ndryshe dhe per kete duhet te jesh i sinqert.

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Avash o tu mbyllte se ketu hakshe hakshe feja filloi te praktikohej pas '97.
    Them 97 dhe jo 90 sepse njerezit ketu u kthyen nga feja vetem pasi iken leket e piramidave. Ne shqiperi megjithese shumica do te te thone qe jane myslimane.. ne fakt e kane sa per emer... nuk e vrasin mendjen fare as per fe dhe as per gje.
    Kjo moskokcarje per fene ne fakt eshte keqinterpretuar si "tolerenace fetare" ne Shqiperi.
    nuk te shkon dialekti devolli ty ... mos u perpiq kot.
    Une per vete jam orthodhoks, po kjo nuk me pengon te them nje te vertete.
    Se sa besojne ne Zot besimtaret muslimane, eshte puna e tyre, ama po ti pyesesh, do te thone qe jane muslimane.
    Feja ne Shqiperi nuk ka filluar ne vitet 90' megjithate, kjo teme ose me mire te them, ajo cka eshte botuar ne gazete, ka te beje me ndertimin e centralit atomik dhe jo per xhamite.
    Italianet, mund ta kene vene me "qellim" ose jo, kjo pak rendesi ka. Nuk mar vesh, ju pse nxeheni?! Ne shqiperi ka muslimane! Po te viheshe ndonje katedrale, do ta sillnit ketu kete teme?
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Natyrisht qe do e sillja... Ketu behet fjale per faktin Shqiperia i shpaloset atyre italianeve qe e marrin ate artikull ne dore si nje shtet FETAR.
    Kur eshte nje shtet LAIK.

Artikulli flet per CENTRAL BERTHAMOR.

Nje idiot italian qe nuk e ka haberin fare per Shqiperine e ben lidhjen si me poshte :
    Shqiperi - Central Berthamor - Mysliman
    (Ku e kam degjuar kete... ah po Iran - Central Berthamor - Mysliman... dio mio...)

Tani kjo duket qesharake po subkoshienca keshtu manipulohet... Ky eshte thelbi i temes. Nejse...ai qe e ka kuptuar c'kam dashur te them... e ka kuptuar tashme.

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Perse beni sikur nuk e kuptoni?

Kjo eshte nje flluske sapuni, eshte nje grope sejdiu bashke-kohore.

Artikull-shkruesi dhe gazeta jane paguar majmerisht prej qeverise se Tiranes per te bere sa me mbrapsht perspektiven e zhvillimit te ekonomise se vendit, ashtu edhe prej Enel, Camuzzi, etj, per te tatuar pulsin ne rajon, edhe me tutje.

super saiyan Maska e vampiro
    Anëtarësuar
    04-04-2005
    Vendndodhja
    eneh probe
    Postime
    293
    tirana by night mund fare mire te kapte Universitetin qe te gjithe e marrin vesh qe eshte pamje nga Tirana pastaj - po jam dakord qe e bejn me qellim -

te vje me qesh se statistikat e fundit zyrtare jane ato te vitit 92 ku 90% e shqiptareve jane pa fe - kshu qe kur flasin per shumica myslimane kta kukllat duhet nje here ta lene perdorimin e acidit dhe kristaleve nja dy-tre jave dhe pastaj te vijne nje here ne shqiperi dhe te shofin me syte e vete se ku do i gjejn kto myslimanet qe thon - se ne ktu sna i ze syri, pervec ca kokrrave me mjekra qe i tallin dhe kalamajte e lagjes. isha nje dite dhe po kalonin dy nga kta me mjeker dhe nje grup nja 10 gocash qe sa kishin dal nga Samiu u shkatarrun duke qesh tu i tregu me gisht -kta u bon tym, vetm t'i shifje - si race arabe ishin

po ambasada jone nuk ankohet sic bejne psh shtetet e tjera per imazhin e vendit. se cfare punesh te tjera ka ambasada nqs nuk meret me kto, s'e di - te pakten tna tregoje dhe ne se ku jan kto fetaret ne shqipri me..
    paqe dashuri prosperitet luledele integrim euroatlantik ylbera ne qiell qingja dildo etj

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    inat le te kene.. fundja xhamia eshte e jona edhe sduhet te na vije turp per ate qe kemi ne qender te tiranes, mundesisht te jemi krenare sepse ajo eshte monument kulture, edhe italianet e paskan kuptuar se cila eshte kultura shqiptare.. ndaj mos te na cajn shum koken pepinot te mbajn Pader Pion ata.

Me behet qejfi qe kan nxjerr xhamine..
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    inat le te kene.. fundja xhamia eshte e jona edhe sduhet te na vije turp per ate qe kemi ne qender te tiranes, mundesisht te jemi krenare sepse ajo eshte monument kulture, edhe italianet e paskan kuptuar se cila eshte kultura shqiptare.. ndaj mos te na cajn shum koken pepinot te mbajn Pader Pion ata.

Me behet qejfi qe kan nxjerr xhamine..
    mos ngaterro kulturen shqiptare me kulturen muslimane.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    mos ngaterro kulturen shqiptare me kulturen muslimane.
    ma shpjego pak me mire se spo te kuptoj?

Ca kulture perdor ti? Me thuaj kulturen e kujt perdor te skenderbeut, te katolikeve, te muslimanve, te ortodoksve, apo te ndonje feje tjeter, ose te pa-feve..!!

Kulturen e kujt perdor ?

Xhamia ne qender te tiranes eshte simbol i tiranes, do apo sdo ti!!!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ermal Fejzullahu
    Nga shigjeta në forumin Muzika shqiptare
    Përgjigje: 50
    Postimi i Fundit: 12-08-2019, 08:19
  2. Ç'mendoni mbi akademik Rexhep Qosja?
    Nga kosovar në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 1189
    Postimi i Fundit: 14-10-2009, 17:52
  3. Jezuiti italian që adhuronte Shqipërinë
    Nga PLaku-i-Detit në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-08-2004, 06:50
  4. Per Shqiperine
    Nga onchesmos në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-05-2002, 16:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •