Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 21
    Tradhetar I Kombit Maska e Aldo_west_83
    Anëtarësuar
    14-09-2005
    Vendndodhja
    Ne Interrnim!
    Postime
    132
    Ere si flisni dhe ju, po mire ore gjithe ate STRES, LODHJE, MERZITJE, qe kane Politikanet Shqiptare mos te kene dhe dashnore 20-vjecare ti bejne pak masazh pas punes se LODHSHME qe kane kryer per ti sherbyer Qytetarit Te Pasur Shqiptar??????? :P

Ca te bejn te gjoret, te shkojn ne shtepi do filloj ti caj derrasat gruja ka dale nga Moda fustani Giorgio-Armani,dua syze Prada,edhe kepuce te reja Guchi pastaj kalamajt do fillojn ti kerkojn ndonje Porche, ose ndonje vile ne Bahames se kane shkuar kalamajt e tjere. Prandaj te shkretet zgjedhin femrat 20-vjecare se nuk kerkojn kaq shume, kenaqen 20-vjecaret e varfera me 1-masazh.

Mos u beni xheloz, se dhe ju po te ishit ne vend te tyre te njejten gje do benit, mos ju them me keq

P-Farm Ta marri vesh L.... qe ka dashnore S... ja ben kurrizin me te bute se barkun, prandaj nuk jane te gjithe ashtu si thua ti ))
    Ndryshuar për herë të fundit nga Aldo_west_83 : 09-11-2007 më 05:09
    Tradhetar I Kombit!

I Denuar Me Interrnim Per Agjitacion E Propagand !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Gjoja pame boten me sy ne.Do behemi edhe Europe .Nejse ndodh dicka tjeter ne Shqiperi Vajzat "provokojne"vet djemt akoma kur e dine qe mund te jene edhe te martuar.Kjo eshte kultura Shqiptare sot.Martohen ose dashurohen kush i qeras kafen e mengjesit.Rrine edhe pa buke nje jave qe te veshin nje Gucci.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga P-FaRm Lexo Postimin
    Si shpjegohet qe rreth 80% e deputeteve (te martuar) kane te dashura 20vjecare??
    1. Duhen mes tyre???
    2. Jane materialiste vajzat??
    3. Apo thjesht kerkojne fame??
    4. A tregon ky fenomen nivelin shqiptar???
    5. Bashkeshortet a jane ne dijeni te kesaj gjeje, apo gjithcka ndodh fshehurazi??
    Jeni te ftuar te jepni mendimin tuaj
    LOL Po edhe t'i bene nja ca pytje retorike me motra qe nuk kane nevoje per pergjigje fare! PO kush eshte ai mesoburre qe nuk e ka qef zogun e njome,po ne vende te saje te shkoje te haje pulen plake!lol

Per mendimin tim,femrat terhiqen jashte mase pas pushtetit...dhe paraqitja enje mashkulli nuk eshte dicka qe femrat e vleresojne me shume se pushteti,paraja apo fiziku(ka dhe perjashtime po shume pak besoje)

DHe nuk e di ne bashkeshortet munde te jene ne djeni te situates apo jo,po per vete me ka rastisur te njohe njerez me te medhenje se vetja imete martuareqe kishin nga 2-3 dashnore dhe duke e pare me syte e miq e nusja e tijpothuajse dinte gjithcka(duke e e marre me mend me shume)joduke ja thene vete burri i saje dhe nuk thoshte gje,thjeshte jeta vazhdonte...

Nuk i pargjykoje fare keta njerez,secili ka te drejte ta ndertoje dhe t'a jetoje vete jeten e vete,sipas menyres tij/saje!

Cfare eshte normale per mua,s'eshte per dike tjeter
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i larguar :-)) Maska e albunkers
    Anëtarësuar
    10-04-2007
    Vendndodhja
    .............
    Postime
    139
    pse e keni fshi mesazhin tim, mos asht gja nenforumi i partise demokristiane....
    ???
    .....................................

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anëtarësuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,946
    Filluat Me Fshirjen E Postimeve Ktu , Na Leni Mer Rehat Mos Na Ngacmoni Nervat Se Skena Hyr Ne Forum Me U Acaru Por Me Then Ate Qe Mendojm, Dhe Ate Qe Mendojm E Shprehim Dhe Pa Ofenduar Kend...
    Takohemi Ditën e Gjykimit

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar më parë nga EDUARDI Lexo Postimin
    Filluat Me Fshirjen E Postimeve Ktu , Na Leni Mer Rehat Mos Na Ngacmoni Nervat Se Skena Hyr Ne Forum Me U Acaru Por Me Then Ate Qe Mendojm, Dhe Ate Qe Mendojm E Shprehim Dhe Pa Ofenduar Kend...
    Leri mo leri duket ndonjerit ketu i ka ardhur hidhur nga postimet tona pa ton ofendus ,ketu duhet te ofendosh qe te mos fshihet postimi
    Te pershendes ED
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anëtarësuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,946
    Flm Bebushe

Me Shum Nxefem Sepse Ne Kte Teme Eshte Hap Per Te Then Nje Mendim, Dhe Un Shpreha Nje Mendim Pa Ofendu Askend Pa Permend Emra E Gjera Banale A Ku Di Un Te Llojit Qe Nuk Lejohet Ne Forum.
    Ose Te Pakten Na Lajmeroni Me Mp Arsyen Ku Kam Gabuar Qe Me Fshihet Postimi..
    Takohemi Ditën e Gjykimit

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar më parë nga EDUARDI Lexo Postimin
    Flm Bebushe

Me Shum Nxefem Sepse Ne Kte Teme Eshte Hap Per Te Then Nje Mendim, Dhe Un Shpreha Nje Mendim Pa Ofendu Askend Pa Permend Emra E Gjera Banale A Ku Di Un Te Llojit Qe Nuk Lejohet Ne Forum.
    Ose Te Pakten Na Lajmeroni Me Mp Arsyen Ku Kam Gabuar Qe Me Fshihet Postimi..
    ED nuk e shikon ti qe jan fshire tera postimet qe jane kunder thashethemeve
    duhet patjter te meresh me sharje dhe ofendime per jeten private te tjetrit .po nuk i shave deputetet te fshihet postmi
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Perjashtuar Maska e _Matrix_
    Anëtarësuar
    07-06-2007
    Vendndodhja
    Paris
    Postime
    489
    Ne radh te par keto lidhje jan te fshehta dhe duke qen se jan te fshehta ato goca nuk kan si te kerkojn fame , ne radh te dyt ky fenomen ndodh ne shum shtete rasti konkret presidenti Klinton qe besoj te gjith e din .kaq kisha

i/e regjistruar Maska e katallani
    Anëtarësuar
    08-11-2007
    Vendndodhja
    Verdall Neper Tiron
    Postime
    13
    ore damlla jo per fam po per lek shkojn edhe mbylleni kte tem se u mor vesht per ca shkojn :P
    Ndryshuar për herë të fundit nga katallani : 10-11-2007 më 15:56

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. USAID: Në Shqipëri mjekët, gjyqtarët dhe deputetët, më të korruptuarit
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 06-06-2006, 15:00
  2. Tension në Parlament. Deputetët përdorin fjalorin e rrugës.
    Nga ALBA në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 16-05-2004, 11:35
  3. Ministria e Arsimit luan vetem rrolin e gazetes
    Nga Vinny_T në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 22-08-2002, 15:36
  4. Deputetët e PDR votojnë për qeverinë Nano
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 18-08-2002, 09:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •