Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 13
    i/e regjistruar Maska e Shkupi
    Anëtarësuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758

Festë e madhe e qeveritarëve

Mbreme sipas gazetes maqedone VEST i tere kabineti ka festuar lindjen e vajzes se pare te kryeministrit Grujevski ne nje lokal te Shkupit.Ka qene nje aheng i papare ku eshte pire e kenduar per hir te trashigimtares se kryeministrit deri ne ora 4 te mengjezit. Aty nuk precizohet nese ndonje prej ministrave shqiptar ka qene i pranishem por thuhet se TERE kabineti qeveritar ka qene i pranishem dhe mbase ka pasur edhe ministra shqiptar. Mund ta kuptoni ironine time me kete lajm ne diten me te zeze (dhunimi i dinjitetit) per shqiptaret. Lajmin e plote e keni ne linkun me poshte;

http://www.vest.com.mk/default.asp?i...ika=Makedonija

Interist deri ne vdekje Maska e kleo_al
    Anëtarësuar
    13-02-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    127
    A sun shkut me ju vu naj bombe me sahat me i bo pluhun?
    Cke qe zgerdhihesh,doren pse e tund,kjo mendja ime,per ty nuk shkon kerkund

Everlasting Princess Maska e princcesha
    Anëtarësuar
    16-09-2007
    Vendndodhja
    Ne enderr...!!!
    Postime
    237
    Une mendoj se motivi kryesor per te festuar nuk ka qene lindja e vajzes se Gruevskit por operacioni policor ne Brodec, por sidoqoft fatkeqesia me emadhe e shqiptareve eshte se kur nuk marrin mesim nga e kaluara, sjellja e partive politike shqiptare me teper irriton sepse sikur nuk eshte dicka e me rendesi rasti i djeshem nuk i kushtojn rendesi por une jam i bindur se keto nuk do kene te ndalur. Une jam prej nje fshati te Kercoves dhe isha ne qytet pak para dhe vuna re se mbretron nje atmosfere e zymte te popullata sikur te gjithe njerezit ecnin me kokat ulur kurse vetem te pjesa ku jetojn maqedonasit tjeter atmosfere, kjo e bene popullaten te ndihet shume keq sepse edhe e nesermja e tyre nuk dihet.
    "Deshiro per te tjeret, ate qe deshiron per veten" ---- Muhamedi a.s----

KuMaNoVa Maska e strong_07
    Anëtarësuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ku sjeton ty
    Postime
    2,169
    Do behet nje kuder e madhe vajza e ketij kopilit
    Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!

Hakuna Mattatta Maska e AngryAngel
    Anëtarësuar
    19-09-2006
    Vendndodhja
    Askund
    Postime
    263
    Dyshoj se edhe eshte bija e Gruevskit, meq ai nuk kishte femi me gruan e pare, e tani menjeher ka femi me nje grua me te re se ai 10 vjet....Mos te folim per thashethemet per ate se ai eshte nje gay......

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    ma kan feshi postimin,
    Un thash vetem qe Gruevski esht martu ne mujin MAJ , fmija i lindi tash , kjo dmth qe e ka nis para se me u martu..........

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-08-2007
    Postime
    36
    Ja nje lajm per qeveritaret besoj u intereson atyre http://www.lajme.dervina.com/

Alessandro Del Piero Maska e Juventus
    Anëtarësuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Aty ku Shqiptaret po vuajne.
    Postime
    1,500
    Kam nje kenge per kete baban e ri, por eshte nje gjuhen maqedone dhe se shkruaj, por do ja uroj SHqip, dhe ti tregoj se i pari jam uen aj qe do ja....., ndersa ketyre tonve sva kam qejf qikat se i kane te perdorura,...
    Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar më parë nga Gëzime* Lexo Postimin
    Dyshoj se edhe eshte bija e Gruevskit, meq ai nuk kishte femi me gruan e pare, e tani menjeher ka femi me nje grua me te re se ai 10 vjet....Mos te folim per thashethemet per ate se ai eshte nje gay......
    Yyyyyyyyyyyy ... Gezime Gezime ... po pse s'thua ti qe ajo qenka gruaja e Gruevskit. Dhe mua me dukej e njohur por s'me kujtohej ku e kam pare... tash e di - e kam taku para 9 muajsh.

Ma boni per hajer bijen e Gruevskit. He ia **** !
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

i/e regjistruar Maska e Shkupi
    Anëtarësuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Mbase ditelindja e e femijut te kryeministrit do te lidhet me diten e aksionit te dhunimit te pare te drejteperdrejte te shqipeve te Maqedonise pas 2001.= dhe ne vitet ne vijim do te shenohet si dite e mposhtjes se krenarise shqiptare.Por nje gje e di qe ajo do rritet dhe jetoje nese e do zoti ne nje vend tjeter nga ky i tanishem. Nuk besoj se do e kete emrin Maqedoni dhe nuk besoj se do jete shtet unitar :-)

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •