Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 28 prej 28
    Azem Brovina, Kemajl Qarkaxhia dhe Ismet Bellova.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Postime
    48
    Kosta Grillo eshte njesh!

Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anėtarėsuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707
    Citim Postuar mė parė nga Culy Lexo Postimin
    ANDIN LOKAJ NĖ KOSOVĖ

AHMET GOLEMI NĖ SHQIPĖRI

Sakt !!!
    SPECIAL ONE

RAUL # 7

i/e regjistruar Maska e LOGIC
    Anėtarėsuar
    22-01-2006
    Postime
    730
    Citim Postuar mė parė nga bessycool Lexo Postimin
    huahua ma i fort a kuku !!!!
    po per ma i pshtillt se ky sen gjen n'ton shqiptarin me lyp brehhh po qka je ka thue.
    i fort eshte ky per me i comentue disa loj qe nuk transmetohen direck n'RTK,sikur shum here qe ndodh me i comentuie lojt pas mesnate

hauah qka pom kujtohet edhe fort hala qeshna m e ta, ( RTK qdo fundvit e ka 1 emision qe i shpalos gabimet e comentaroreve ) e rasti ishte 1 ndeshje ne premierleague, ne mes Chelseas dhe Arsenal, u zhvilloike 1 loj e shpejt me shum aksione e raste per gola,eh qysh ja ka zakon KEMAJLI me i jap zor vetit e me e marr n gat zemre lojen " aouu te shohim tani aaa goll a ajo... 1 lojtar i chelseas e qelloi shtyllen e ky i japke zor....
    Tana qka u kon interesant edhe shum qesharake 1 ndeshje tjeter,ne Champions League sezonen e kalune mos gabofsha, ne mes Ac.MIlan dhe Fc.Bayern, shenoi milani golin e par,kur pas pak secondave, repriza vjen e ky mendon se shenon edhe 1 here " A TE SHOHIM TANI,,,,,,,,a ishte ajo gola e par " haahuhauah.

me 1 send nuk pajtohem kurrsei me ket njeri,qe shumeshum e lavdon Premier Leaguen,edhe para do viteve kur SERIE A ishte LIGA ME E FORT n'bot ky nuk u ndalke me at te veten Liga me e fort Premier L./ etc etc....
    Megjithate RESPEKT per z.KEMAJL QARKAGJIUN
    Ahahah sa kam qeshur me veteveten duke e menduar se si ka gabuar hehe met vertet nje komnetator qe te ben per te qeshur eshte...

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Po ku ka komentator si kosta mor..elokuent..shperthyes...i papare...njeh edhe lojtaret e kategorise se trete ne kampionatin e afrikes se jugut..

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Ne Mesfush!!
    Postime
    387
    Citim Postuar mė parė nga visari9 Lexo Postimin
    PS:shoku gatusso ky ėshtė komentator i skuadres se juventusit dhe boss i bastoreve sportive asgjė ma shume , nuk ja vlen te degjosh kete hipokrit
    Ky eshte mendimi juaj mirpo nuk pajtohem me kete mendim,dhe fundi i fundit une e vlersoj atrktivitetin dhe gjindhsmerin e tij gjet komentimit te nje ndeshje...

sa i perket se juventusin e pelqen ,edhe ketu nuk mund te pajtohem se me sa e kam verejtuar se ekipet qe i pelqejnė janė: Liverpooli,Chievo,barcelona...

sa i perket se a eshte bos i bastoreve ,kjo nuk na hyn ne pune ne temen tonė e ciloa si qellimkryesor ka vlersimin tonė ndaj profesionit te tij si komentator futbolli...

Mos harroni se Andin Lokaj eshte edhe Aktor me profesion ,keshtu qe ka sens per humor gjet nje komentimi te nje ndeshje...

kalo mire...

i/e regjistruar Maska e visari9
    Anėtarėsuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    n' Prishtinė
    Postime
    809
    Citim Postuar mė parė nga gatusso Lexo Postimin
    Ky eshte mendimi juaj mirpo nuk pajtohem me kete mendim,dhe fundi i fundit une e vlersoj atrktivitetin dhe gjindhsmerin e tij gjet komentimit te nje ndeshje...

sa i perket se juventusin e pelqen ,edhe ketu nuk mund te pajtohem se me sa e kam verejtuar se ekipet qe i pelqejnė janė: Liverpooli,Chievo,barcelona...

sa i perket se a eshte bos i bastoreve ,kjo nuk na hyn ne pune ne temen tonė e ciloa si qellimkryesor ka vlersimin tonė ndaj profesionit te tij si komentator futbolli...

Mos harroni se Andin Lokaj eshte edhe Aktor me profesion ,keshtu qe ka sens per humor gjet nje komentimi te nje ndeshje...

kalo mire...

nė rregull Gatusso ky ėshtė mendimi im ti e ke mendimin tėnd por me sa e di une njė komentator sporti nuk bėnė te bėjė dallime mes ekipeve .
    1.Arsenal
    20.Tottenham

Jeto qe te mesosh Maska e CuLi-GoaL
    Anėtarėsuar
    08-11-2007
    Vendndodhja
    GJAKOVA CITY
    Postime
    437
    komentatori me i mir eshte andin lokaj

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Pasqyra e temave historike
    Nga Fiori nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-05-2011, 15:43
  2. Lidhja Shqiptare e Prizrenit
    Nga dodoni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 01-06-2009, 00:29
  3. Letėrsia Shqiptare
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-10-2005, 14:02
  4. Cili ėshtė synimi i AKSH-sė?
    Nga Faik nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 04-12-2003, 04:22
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •