Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 39 prej 39
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    ke te drejte ..edhe mund te jap nje emer tjeter
    por problemi nuk qendron ketu

une nuk shkruaj dot duke i vene vetes qellimin... pershembull.ta planifikoj ... sot ne mengjes do zgjohem dhe do shkruaj nje tregim...
    nuk e bej dot kete...une shkruaj kur kam ndonje gje per te thene... keto dite nuk kam ndonje gje te madhe per te thene keshtu qe eshte me mire te hesht...

El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    Pervec faktit se njeriu nuk mund te shkruaj i caktuar prej nje kohe, qellimi... (dhe sidomos atehere nuk shkruan dot edhe po te duash se vertete te bllokohen mendimet) por nuk ma merr mendja, ose me duket habi se si anetaret krijues te forumit i kane publikuar te gjithe krijimtarine e tyre ne forum dhe nuk u ka mbetur asgje pa publikuar.
    Ndersa puna e botimit te emrit ose jo, e te tjera si keto , me duken vetem degla. Dhe nuk e kuptoj gjithe kete siklet dhe deshire per te mbetur anonim. Shumica e krijuesve, pretendojne (nese jo , nuk e kuptoj si mund te shkruaj dikush pa pretenduar asgje, pa pretenduar qe sado vone do te publikohet, botohet, ose qe do te donte te botonte) Do thote ndonjeri , jo une shkruaj kot per p.o.r.d.h, shkruaj kot per ... arsye te paasryeshme. Njeriu kot fare mund te shkruaj nje tregim , nje poezi ... por te shkruaj cdo dite duke kerkuar adressa botuesish... biles , nuk e di pse u dashka ne forum te mbetet anonim.? Ne fund te fundit mendoj qe organizuesit e konkursit dhe albasoulit, te caktoje kriteret e konkurimit, dhe tekat e tekanjozet te bejne si te bejne per ti pranuar ose jo kriteret.
    Nje sugjerim... do te ishte shume me mire sikur asnjeri nga anetaret krijues , te mos beje deklarata para konkursit, per pjesmarrjen ose jo ne konkurs.... gjithesesi keto lloji deklaratash ndikojne tek te tjeret .
    Pastaj nuk e kuptoj , pse ne forumin tone , krijuesit tane , bejne komente krijimtarine e tyre , per krijimtarine e tyre, duke mos harruar te komentojne edhe heshtjen e tyre.Per mendimin tim krijuesi duhet te jete komentuesi i fundit. (ketu nuk perjashtoj as veten)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga macia_blu : 10-11-2007 mė 09:25
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga macia_blu Lexo Postimin
    Ne fund te fundit mendoj qe organizuesit e konkursit dhe albasoulit, te caktoje kriteret e konkurimit, dhe tekat e tekanjozet te bejne si te bejne per ti pranuar ose jo kriteret.
    Nje sugjerim... do te ishte shume me mire sikur asnjeri nga anetaret krijues , te mos beje deklarata para konkursit, per pjesmarrjen ose jo ne konkurs.... gjithesesi keto lloji deklaratash ndikojne tek te tjeret .
    Pastaj nuk e kuptoj , pse ne forumin tone , krijuesit tane , bejne komente krijimtarine e tyre , per krijimtarine e tyre, duke mos harruar te komentojne edhe heshtjen e tyre.Per mendimin tim krijuesi duhet te jete komentuesi i fundit. (ketu nuk perjashtoj as veten)

Bashkohem me mendimin tend..askush nuk detyron dike qe te shkruaje dhe me te vertete qe tekat e disave as une spo mundem ti kuptoj!

respekte
    "Carpe Diem"

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga engjellorja Lexo Postimin
    une nuk do marr pjese...

me bllokohen mendimet nese i ve vetes detyre te shkruaj dicka...
    nese do konkurohej me ndonje pjese qe kam postuar me pare ketu do te isha dakort, por keshtu ti ve vetes qellim te shkruaj nuk shkruaj dot asnje germe...

pastaj do me pelqente te konkuroja vetem me pseudonim dhe jo me emer....

megjithate suksese ju te tjereve...
    Po pse shqetesohesh moj engjellore?!...Shkruajme dicka bashke..bashkojme idete tona me shpresen se mos kushedi,nxjerrim ndonje perle..sa per emrin..vendosim emrin tend dhe mbiemrin tim...p.r.sh.."engjellore tanku"..he,si thua?

Pershendetje ideatoreve te kesaj nisme...jam i sigurt se do te dale mire dhe do te nxise mjaft anetaret qe te krijojne poezi,tregime e novela nga me te bukurat..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    une thash vetem mendimin tim
    dhe me vjen keq qe disa ketu i deformojne me dashje ato qe kam thene une...

nese postimi im ndikon per keq te ata qe e lexojne
    mund ta fshini

p.s
    tanku ndihem e nderuar nga oferta jote

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku Lexo Postimin
    Po pse shqetesohesh moj engjellore?!...Shkruajme dicka bashke..bashkojme idete tona me shpresen se mos kushedi,nxjerrim ndonje perle..sa per emrin..vendosim emrin tend dhe mbiemrin tim...p.r.sh.."engjellore tanku"..he,si thua?

Pershendetje ideatoreve te kesaj nisme...jam i sigurt se do te dale mire dhe do te nxise mjaft anetaret qe te krijojne poezi,tregime e novela nga me te bukurat..
    Shume bukur e keni thene moj tanke...

Se besoje se ndonjeri prej nesh ketu ne forum jeton prej pendes se tijė. Pra ketu shprazemi me idet tona, shfryhemi por ne te njejten kohe ushqehemi dhe pasurohemi me dije nga keta krijues anonim apo me nofka te forumit, kurse ai qe ka ambicje te jetoje vetem nga shkrimet e tiej ai autor me siguri duhet te jete teper i regjur ose i famshem ku librat e tije shiten me mija a mija ekzampler dhe dihet se ku i gjejmi keta autor.

Mirepo ne forumistet ketu, kush jemi ne ?
    jemi ata qe jemi, kemi nevoje per argetim per humbje kohe per shkembim idesh per hjekur merzi pas ararit te punes apo ti kalojm keto qaste te lumtura duke shkembyer ide dhe gjithnje jemi ne kerkim te vetevehtes, pra jemi te pa sigurt ende se sa kemi njohuri dhe aftesi intelektuale e vetem se antaret anonim ne kete forum mund te na vleresojne kete kapacitet apo kete munges qe kemi pa u demtuar fare fizikisht mirepo edhe pse komunikimi eshte virtual ne mbrendesine shpirtrore ēdo njeri ndjene dhimbje kur dikush ju ēorton, ndjen knaqesi kur dikush ju lavderone ku ndoshta keto vleresime ne jeten normale veshtire se do ishin thene pra ketu njeriu gjene nje lloje sigurie ne vehten e vete ose gjene edhe dobesit e veta ne krahasim me aftesit e tjerve. Qme duhet emri i vertete i ajzbergut mua nese ai nuke don ta thot vete, ai na mundeson neve qe te lexojm tregimin e tije me dijen qe ka ai pa frike fare, pa u lenduar ne shpirt fare edhepse ndoshta do del ndonjeri qe do ta kritikoje aizbergun duke i thene; aizberg, ketu keni bere gabime se nuke keni vene pika, ketu keni shkruar mire ketu keqe, pra s'ka kurrfare problemi se njeriu keshtu edhe ngritet. ...por ne te njejten kohe edhe antaret tjere mesohen se si te veprojmi, pra ky forum apo kjo tem mund te sherbeje si nje lloje "atelje e shkrimit" ku te gjithe ne do ushtrohemi e do perparojmi se askush nuke ka lindur i mesuar e askush nuke ka lindur shkrimtar !

Si po e shof edh kjo nisme apo kjo tem eshte ndar ne dy kampe, njera ane don te mbetet anonim kurse tjetra vepron ne kundershtim me vullnetin e ketyre qe te behen persona publikė ?
    Perse dhe me ēfare te drejte ne nje forum detyroni diken qe te shkruje me emrin e tije te vertete ?
    Ai qe deshiron te shkruaje publikishte e te shperblehet deh qe te i shiten veprat ai i dine metodat e rregullta se si funkcionojne, shkon e publikon librin tek ndonje editor ose tregimin e publikon me emer e mbiemer tek gazetat shqiptare apo tek revistat letrare.
    Pra forumi eshte nje vend ku secili e thote mendimin e tije si ia pren mendja.
    me duket se u sqaruam.
    mondishall deh angjella e than mendimin e tyre deh une mbeshtes por kurrsesi per nje qmim kushedi sa madheshtor qe te jete nuke e kam ndermend qe te dal me emrin e mbiemrin tim publike sepse s'kam kurrfare arsye, kurse deshira ime per ti lexuar autoret e rinje eshte e madhe si ajo e autorit "vrasesi i qymyrit" nje roman policor shqiptar i shkelqyer qe na knaq per disa ore apo dite se lexuari kete liber te cilin na e ka dhuruar te gjithve falas ku edhe e falemenderoje gjestin e tijė, mirepo s'eshte detyra ime te dija se kush eshte ai, si e ka emrin e vertete ky autor, a mos ka pseudonim a jo, pra per mua s(ka rendesi fare, kryesorja une kam lexuar dhe jam defruar me nje rrefim te bukur nga nje shkrimtar anonim.

shendet

do mundohem qe te mos ju bezdisi me me keto sygjerimet e lija te kota....

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga Kreksi Lexo Postimin

Si po e shof edh kjo nisme apo kjo tem eshte ndar ne dy kampe, njera ane don te mbetet anonim kurse tjetra vepron ne kundershtim me vullnetin e ketyre qe te behen persona publikė ?
    Perse dhe me ēfare te drejte ne nje forum detyroni diken qe te shkruje me emrin e tije te vertete ?
    Ai qe deshiron te shkruaje publikishte e te shperblehet deh qe te i shiten veprat ai i dine metodat e rregullta se si funkcionojne, shkon e publikon librin tek ndonje editor ose tregimin e publikon me emer e mbiemer tek gazetat shqiptare apo tek revistat letrare.
    Per mendimin tim ketu nuk po shoh kampe fare,secii ka te drejten e tij te jete anonim ose jo.
    Persa i perket atyre qe nuk duan te jene anonime desha te te sqaroja dicka..
    Askush nga ne nuk e quan veten poet,askush nga ne nuk eshte i njohur dhe te siguroj qe personalisht nuk kerkoj as shperblim dhe as lavdi.
    Ajo qe kerkoj une dhe shume te tjere eshte thjesht nje mirenjohje dhe gjykim publiku me te cilin do mund te kuptojme a pelqehemi te pakten per aq sa shkruajme.
    Ketu ne kete forum kam pare poezi dhe thenie aq te bukura dhe aq te dala nga zemra,saqe kam dyshuar te poeti i vertete!
    Ketu ka njerez qe kane ne te vertet talent dhe nuk guxojne ta shfaqin ne vend tjeter dhe mendoj qe ky lloj konkursi do ti beje te guxojne dhe te kene fituar besimin ne vetvete..fitorja me e madhe per mua!
    Shkrimtaret dhe poetet nuk lindin te tille....behen me kohen dhe eshte publiku ai qe i vlereson!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 10-11-2007 mė 11:02
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e desaparacidos
    Anėtarėsuar
    23-10-2007
    Postime
    163
    hM
    aTEHERE, me sa kuptova, po natyrisht do kem kuptuar gabim :
    Territori---
    . Krijimi duhet te beje pjese ne nje nga ndarjet :
    .....* Poezi
    .....* Tregim
    .....* Novele/Roman

2. Krijuesi duhet te bashkengjise :
    .....* Pseudonimin ne forum
    .....* Emrin e plote

Anonimati - sipas prefernces?
    Votuesit- kush te doje apo 50 me 50%.

Eshte me e evshtire se sa duhet, po ska rendesi...

Duhet t ejete e pabotuar. Une do doja me marre pjese me " Vrasesin e qymyrit..." qe eshte tip i botuar...

i/e regjistruar Maska e mondishall
    Anėtarėsuar
    28-11-2006
    Vendndodhja
    Ne Selanik te Greqise
    Postime
    2,690
    Citim Postuar mė parė nga desaparacidos Lexo Postimin
    hM
    aTEHERE, me sa kuptova, po natyrisht do kem kuptuar gabim :
    Territori---
    . Krijimi duhet te beje pjese ne nje nga ndarjet :
    .....* Poezi
    .....* Tregim
    .....* Novele/Roman

2. Krijuesi duhet te bashkengjise :
    .....* Pseudonimin ne forum
    .....* Emrin e plote

Anonimati - sipas prefernces?
    Votuesit- kush te doje apo 50 me 50%.

Eshte me e evshtire se sa duhet, po ska rendesi...

Duhet t ejete e pabotuar. Une do doja me marre pjese me " Vrasesin e qymyrit..." qe eshte tip i botuar...
    Mendoj qe romani tuaj duhet pranuar ne konkurs. Nuk eshte poezi apo tregim, qe ende ka kohe per krijuesit te shkruhet. Eshte roman, i paraqitur pak jave me pare dhe qe ka te drejte konkuruese. Ate akoma s'e kemi lexuar, keshtu qe nuk quhet plotesisht i perfunduar nga ne. Ku ta gjeje Forumi pjesemarrjen e nje krijuesi me nje roman te porsa shfaqur ne te. Besoj qe te gjithe jemi dakord me futjen e romanit "Vrasesi i qymyrit", ne konkurs.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema tė Ngjashme

1. Mendime mbi librin "Shqipja dhe Sanskritishtja"
    Nga baaroar nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 31-01-2024, 13:58
  2. Mendime Tė Trazuara
    Nga Dr. Leone nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 09-02-2009, 18:50
  3. Mendime rrethrrotulluese nga Tos Lubonja
    Nga Brari nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 25-12-2005, 06:47
  4. Kam rene ne mendime...
    Nga Shpirta nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 23-07-2005, 15:52
  5. Mendime rreth zgjidhjes se ceshtjes afatgjate te liderave shqiptare!
    Nga saimiri-uk nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 15-11-2004, 04:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •