Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 40
    Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Per mua jane njelloj qe te dyja....
    Te dua sepse kam nevoje te ndjej dashurine tende,ngrohtesine,fjalet,te dua sepse dua te jem me ty,kam nevoje per ty pasi kjo ndjenje dashurie eshte e lindur per te mbajtur dy persona lidhur,te dua sepse duhet te duam,te dua sepse pa ty nuk do mund te njihja dashurine dhe te dua sepse kam nevoje per te gjitha qe ti me jep,te dua sepse dua te jem e lumtur dhe te te bej te tille....
    Kam nevoje per ty sepse asgje nuk mundem te imagjinoj pa ty,kam nevoje per ty sikurse edhe ti ke per mua,kam nevoje sepse me ke dhene dhe me ke falur ndjenjen me te bukur,kam nevoje per ty......sepse Te Dua!
    "Carpe Diem"

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    dashuria e verte eshte asnjera as tjetra !!! dashuria eshte kjo !!!

te dua deri ne deshperim !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    31-10-2007
    Vendndodhja
    Tirona Metropol
    Postime
    77
    per mua e para nuk eshte dashuri.ate mund ta thon ato qe kane frike te jen vetem dhe duan te rrin me personin qe kan pasur apo kane prane.kurse e dyta mendoj se eshte dashuri,sepse ai qe e kupton se smundet te rri dot pa personin qe ka pasur prane do te thot qe e do.(loje fjalesh)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    31-10-2007
    Vendndodhja
    Tirona Metropol
    Postime
    77
    per mua eshte e dyta. e para eshte per ato qe kane frike te jen vetem.(loje fjalesh.)
    Ndryshuar për herë të fundit nga xhensila86 : 08-11-2007 më 10:40

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar më parë nga xhensila86 Lexo Postimin
    per mua e para nuk eshte dashuri.ate mund ta thon ato qe kane frike te jen vetem dhe duan te rrin me personin qe kan pasur apo kane prane.kurse e dyta mendoj se eshte dashuri,sepse ai qe e kupton se smundet te rri dot pa personin qe ka pasur prane do te thot qe e do.(loje fjalesh)
    me pelqeu pergjigjja jote....dhe me vjen mire qe ke analizuar se keto dy pyetje nuk jane aspak te njejta ose te perbashketa.
    dhe nje dashuri e pjekur eshte kam nevoj per ty sepse te dua..................... edhe jo ta duam dike sepse kemi nevoj per te,per kush e di cfare aresye,mbase nga frika per te qene vetem,per tu perballur,per te paguar billat,e shume e shume tjera.

te pakten kur te pergjigjeni lexojeni temen sepse pyetjet jane te ndryshme sjan te njellojta.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga ^AngeL^ Lexo Postimin
    te pakten kur te pergjigjeni lexojeni temen sepse pyetjet jane te ndryshme sjan te njellojta.

Shume e thelle kjo teme...

Do te beja disa pyetje Angel dhe do kisha kenaqesine te te lexoja...

Cfare eshte dashuria per ty?
    Per mua eshte marrie dhe dhenie ndjenjash....

A mund te duash dike pa dashur veten?
    Une them qe jo.....

A nuk eshte natyra jone humane egoiste?
    Them se po dhe me shume se cmendojme ne....

Dhe e fundit....

Do te ishe e kenaqur ti thjesht me keto qe pohon me siper..do te ishe e kompletuar?!!
    Nqs pergjigjet e tua jane pozitive atehere do te them qe qenke teper e forte dhe paske zotesi mbi ndjenjen.
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    diana,,,,,,te them une dicka,,,,,,, shumica e popullsise jane materialista,nga ane te ndryshme. edhe prandaj ti perputhesh me te paren sepse te ben jeta te tille si ty edhe mua edhe te tjeret.

une personalisht po prisja nje pergjigjje ideale mes dy ketyre pyetjeve,,,,,,,,, nje njeri ideal ne mendimet e tij/saj ose i ndershem [supozojme]cila do ishte e pjekur per ta thene.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga ^AngeL^ Lexo Postimin
    diana,,,,,,te them une dicka,,,,,,, shumica e popullsise jane materialista,nga ane te ndryshme. edhe prandaj ti perputhesh me te paren sepse te ben jeta te tille si ty edhe mua edhe te tjeret.

une personalisht po prisja nje pergjigjje ideale mes dy ketyre pyetjeve,,,,,,,,, nje njeri ideal ne mendimet e tij/saj ose i ndershem [supozojme]cila do ishte e pjekur per ta thene.
    Mesa shoh ne kategorine qe ti po me fut,une duhet te them.....Te dua sepse kam nevoje per ty?!
    Eshte nje nder per mua te jem ne kete lloj kategorie,po thjesht me nje ndyshim...jam edhe ne te dyten.
    Si une ka plote te tjere dhe nuk mund te them qe boten e dashurise e ka mbuluar Materializmi..
    Eshte shume normale per mua te kerkosh te duhesh me te njejten monedhe,eshte shume normale per mua te ndjesh mungesen e tjetrit dhe te kesh nevoje per te,eshte shume normale per mua te duash dhe te kerkosh idealin,ndonese jo gjithmone rruga jone drejt tij eshte e drejte...dhe eshte shume normale per mua te dashurosh dhe te ndash ndjenjen,te ndash gjithcka,ne nje dashuri gjithcka eshte e perbashket,gjithcka...pasi po mos ishte e tille ndjenja e dashurise do dashuronim me kushte dhe me kontrata.
    Une dua njeriun,dashurine,ndjenjen...cdo gje te bukur!Dhe nuk jam e vetmja.

respekte
    "Carpe Diem"

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Me fal DI_ANA dhe ANGEL se po futem mes jush
    thjeshte doja te shtoja dicka ke ajo cfare eshte ne vetvete dashuria?
    shume bukur diana tha eshte marje dhe dhenje ndjenjash,por thelle thelle dhe dashuria eshte materjaliste pra ne nje mardhenje cilado qofte ajo ka brenda saj ineresin,,,,
    futu ne nje lidhe ti e vetem prit nga i dashuri si do eci ajo lidhje ose e kunderta je ne nje lidhje ku vetem jep ,si ndihesh kure nuk mer??????????? Pra dashuria eshte nje mardhenje reciproke me interes te perbashket ,,,,,,,,,,,,
    Do shtoja se " e do se ke nevoj "ka shume kuptime ke nevoj per ndjenjen e tij ,pranin e tij ,dashurin , e tij ,menyren e tij ........
    pra dhe e "kam nevoj per te se e dua "jan shum afer ne kuptim,pra e do personin me te gjitha ato qe ka nevoje nje dashuri ,eshte gati njesoj ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    nje dashuri lind gjithmon nga nevoja e te ndjerit e dashur e vlersuar per dike......Eshte pikerishte ndjenja jone per dike qe ka nevoje per ATE

U pershendes te dyja
    Ndryshuar për herë të fundit nga bebushja : 09-11-2007 më 07:04
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

MiLaNiSt4EvErr Maska e kiku
    Anëtarësuar
    30-10-2007
    Vendndodhja
    ne shtepi
    Postime
    78
    "KAM NEVOJ PER TY SEPSE TE DUA"
    Kjo per mua mendoj se ka nje kuptim sepse per te dashuruar nuk mjafton vetem ta falish dashurin por edhe ta perjetosh dhe ta ndjesh ate dashuri qe ke, nga dikush ne menyer reciproke.
    E jo
    "TE DUA SEPSE KAM NEVOJ PER TY"
    Sepse nuk mund ta mbash dike me zor sepse ke nevoj nga ajo/ai jo vetem materjale por edhe shpirtrore po nuk deshi ajo/ai.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kur’ani i Mrekullueshem edhe për jo-muslimanet...
    Nga altruisti_ek84 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-04-2009, 03:38
  2. Kontributi i shkenctarëve islam në shkencë
    Nga Bleti002 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 22:29
  3. "Familiaris Consortio" Papa Gjon Pali II
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 16-05-2006, 01:51
  4. Dashuria rilind çdo ditë
    Nga Xhuxhumaku në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  5. Janullatos: Nuk ka përparim me djegien e kishave dhe xhamive
    Nga Jesushaus në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 08-04-2004, 07:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •