Shekspiri ka thene:
Ndergjegja eshte sei nje dhemb i prishur qe duhet shkulur sa me pare.


nuk e di sa me interes ju duket kjo teme, gjithesesi mirepres komentet dhe mendimet tuaja per kete fraze.