Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 14 prej 14
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2007
    Postime
    10
    faleminderit per ndihmen,dmth me duhet te jap testin per te mare lejeqendrimin e perhershem?une e di qe mer lejeqendrimin para, pastaj testin e jep vetem per pashaporte apo jo?problemi eshte se une jam cope cope nga anglishtja,une di qe librat jane per testin e pashaportes?cfare testi duhet te kaloj per indefinite leave to remain,te njenjten per pashaporte?librat i kam te tre,por une kam vazhduar te lexoj ate me pyetje se librin e madh nuk i kuptoj shume gjera.Edhe nje here faleminderit

Manchester Maska e -Alda-
    Anėtarėsuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646
    Citim Postuar mė parė nga deti1 Lexo Postimin
    faleminderit per ndihmen,dmth me duhet te jap testin per te mare lejeqendrimin e perhershem?une e di qe mer lejeqendrimin para, pastaj testin e jep vetem per pashaporte apo jo?problemi eshte se une jam cope cope nga anglishtja,une di qe librat jane per testin e pashaportes?cfare testi duhet te kaloj per indefinite leave to remain,te njenjten per pashaporte?librat i kam te tre,por une kam vazhduar te lexoj ate me pyetje se librin e madh nuk i kuptoj shume gjera.Edhe nje here faleminderit

Qe ne prill te vitit 2007 ka dal ligji qe ti te besh testin edhe per ILR(Indefently Leave to Remain) eshte i njejti test qe eshte dhene per pasaport po qe tani nuk ke nevoje te japesh me test per pasaport por vetem per ILR.
    Do jene 24 pyetje ne test nga te cilat ti duhet te gjesh 18 qe te kalosh.
    Te gjithe librat jane pothuajse te njejte dhe duhet te mesosh te 6 kapitujt e librit jo 4 siq ka qene deri kohet e fundit.Une te sygjeroj qe te mesosh pyetjet e ta japesh tani shpejt testin qe edhe po ngele te kesh mundesi ta japesh perseri deri atehere qe do aplikosh per ILR.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga -Alda- : 09-11-2007 mė 12:36
    м'вι вυzė ėѕнтė иנė ρυтнנє, м'вι ѕнριят ėѕнтė иנė νєтмι. נαм вσтα ρα ємėя, кυя ρяαиė мєנє ѕ'נє тι.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2007
    Postime
    10
    faleminderit per ndihmesen Alda dhe fatijonuk,e kam shume te veshtire te mesoj kete test sepse caloj shume nga anglishtja.Une vazhdoj te lexoj vetem librin me pyetje dmth life in the uk test,besoj se ky eshte me i rendesishmi,por une degjova se duhet me fol mire anglisht kur te japesh testin?O Alda,do kisha shume deshire ta jepja perpara testin dmth qe te provoja se ku caloj me shume por nuk kam mundesi sepse testi jepet vetem tre jave perpara se te mbaroje viza.Sidoqofte faleminderit per ndihmesen
    pershendetje deti1

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-06-2007
    Vendndodhja
    Tu pi raki te klubi te lagjja :)
    Postime
    64
    Futu ne google dhe kerko per Ares p2p.Eshte program qe bon te mundun downlodimin e filmave dhe programe qe te nevoiten.ket program e ke te mir sepse nuk merr viruse.Klm

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Permbledhje dua te zgjedhura
    Nga Nur_11 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-03-2009, 08:09
  2. Kerkoj filmin vizatimor per femije "sailor moon" e perkthyer ne shqip
    Nga hope31 nė forumin Ndihmoni njėri-tjetrin
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 22-07-2006, 12:17
  3. Lutje pėr Muslimanėt
    Nga Acid_Burn nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 03-03-2006, 10:59
  4. Legalizimi idrogerave te lehta.
    Nga njeriu2006 nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 30-01-2006, 06:39
  5. Iraku i pasluftes
    Nga Astriti nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 154
    Postimi i Fundit: 17-01-2004, 17:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •