Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 32
    i/e regjistruar Maska e desaparacidos
    Anëtarësuar
    23-10-2007
    Postime
    163
    Flm Krekso. Natyrisht te pres te flasim kur te mbarosh leximin.
    Hm, jam qe jam po linkoj nje link nga nje blogist shqipat, ndoshta i pari qe e ka lexuar librin online.

http://edrus.blogspot.com/2007/11/vrassi-i-qymyrit.html

E dini çfare ishte fantastike? Qe pese, p-e-s-e minuta mbasi e kisha vene online dhe kisha perhapur llafin dikush u fut, e shkarkoi, e lexoi -100 faqe - dhe e vleresoi si " Shume i dobet"" shume shume i shpejte.

Sa per RTP: shpresoj qe te te mos te zhgenjej lal...por do flasim perseri.
    Edhe Radiohead kane bere gati te njejten gje me albumine tyre te fundit.Nuk jua keshilloj, mua Radio nuk me pelqejne shume, perseriten gjithmone.

Nuk e di SheJtaNe, une kam menduar gjithmone qe veta e trete eshte me e lehte, dhe e kam mesuar edhe mbi lekuren time.

Nje favor nes eme lejoni : dergouani ndonje email me linkune ketij libri te gjithe atyre qe keni ne mailing list. Nese nuk ju kerkoj shume, natyrisht...

Darien

Administratore Maska e Fiori
    Anëtarësuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Citim Postuar më parë nga Kreksi Lexo Postimin
    Une e pata idene per çmime vetem per autoret qe hedhein veprat e tyre ne internet, mirepo pasi qe po egzistojkan keto çmime atehere do mundohemi se bashku ti gjejmi dhe ekplorojme ata emra qe ende nuk egzistojne psh; Dora d'Istria, Lekë Matrenga apo ndonje tjeter...
    Tek e fundit ne po deshem ketu ne forum mund ti vemi edhe çmimin Albasul, pse jo ?

E kisha menduar dhe une dicka te tille. Sot nga pasdreka (e shumta ne darke) do hap nje teme dhe do hedh disa informacione per dicka te tille.

Pershendetje

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    desperados
    ke dhunti te shkelqyera per menaxhim

e ke nje as ne menge

edhe po nuk ta pelqyen librin

Anëtarësuar
    23-10-2007
    Postime
    163
    Citim Postuar më parë nga engjellorja Lexo Postimin
    desperados
    ke dhunti te shkelqyera per menaxhim

e ke nje as ne menge

edhe po nuk ta pelqyen librin
    Oh...flm. Por besoj se gabohesh, nuk kam asnje aftesi menaxhimi...mbi te gjitha jam nje njeri jashtezakonisht pertac...
    Jo se po ma pelqyen librin do ndryshoje ndonjegje. Thjesht do jem paksa i kenaqur qe u kam dhuruar njerezve te mi nje emocion...
    Ndryshuar për herë të fundit nga desaparacidos : 07-11-2007 më 11:38

Anëtarësuar
    23-10-2007
    Postime
    163
    Hm. Asnje reagim perveç mikut tim Kreksi...edhe pse besoj se ndonje tjeter do e kete lexuar. Por e di qe shqiptaret jane popull i ndjeshem, nuk flasin per te mos lenduar ndjenjat e mia...

Administratore Maska e Fiori
    Anëtarësuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Unë e kam printuar dhe e kam ruajtur tek kompjuteri i punës në fakt, por duke qënë se javën tjetër do udhëtoj, vendosa ta lexoj në avion.

Nga aq sa kam lexuar deri tani vazhdoj të mbështes mendimin tim më sipër. Madje të përgëzoj për gjithë atë dedikim sepse nuk është as libër i vogël. Ka disa fjalë këtu atje si p.sh. në disa vënde përdor 'informazione' në vënd të informacione ose 'infart' (nuk jam e sigurt si i themi në shqip) etj, por këto janë gabime që rregullohen pa ndonjë problem të madh.

Dhe për kuriozitet është diçka tëndja apo ka lidhje me formatin sepse pashë që kur përmënd Zotin e ke shkruar 'Z-ti' ?!

Vura re gjithashtu, tek faqja e parë : Gjatë gjithë kohës flet në vetën e parë dhe në një fjali atje papritur kalon duke folur për veten, në vetën e tretë njëjës, pastaj menjëherë vazhdon siç e kishe nisur në fillim. Jo s'e kjo prish punë të madhe, por sikur s'ka shumë kuptim. (gjithashtu kaq është dhe njohuria ime për gjuhën shqipe : ))

...më pëlqen dhe si ju jep rëndësi disa detajeve që mund të dukeshin pa vlerë për komentim për njeriun e thjeshtë (jo krijuesin), sepse janë gjëra normale por që i japin vlera realiteti, krijimit!

Kaq për tani, po të jesh kurioz për mendime të tjera t'i them pasi ta kem lexuar librin.

Suksese,
    Fiori

Teuta Shabani Towler
    Anëtarësuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    95
    Si duket ka shume te interesuar ta lexojne romanin tend.

Nje ide:
    Cdo muaj te zgjedhim nje roman, ku autori/ja eshte anetar/re i/e forumit, ta blejm ne menyre qe t'i ndihmojme autorit/es dhe te komentojme ketu. Ne kete menyre do te mesojme per veprimtarit e autoreve te ri, do te ndihmojme ata me keshilla dhe komente, si dhe financiarisht.

Duket se ka interesim te madh per romanin, "Vrasesi i Qymyrit" keshtu qe mund te fillojm se pari me kete. Ju lutem dergoni mendimet e juaja?

Cdo te mire,
    Teuta
    Ndryshuar për herë të fundit nga OBX : 06-12-2007 më 18:04
    War does not determine who is right, it determines who is left.

Teuta Shabani Towler
    Anëtarësuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    95
    Citim Postuar më parë nga desaparacidos Lexo Postimin
    Oh...flm. Por besoj se gabohesh, nuk kam asnje aftesi menaxhimi...mbi te gjitha jam nje njeri jashtezakonisht pertac...
    Jo se po ma pelqyen librin do ndryshoje ndonjegje. Thjesht do jem paksa i kenaqur qe u kam dhuruar njerezve te mi nje emocion...
    Une te kuptoj plotesisht se si ndihesh. Nje koment sado i vogel, vlen shume per autorin. Une gjithmone jam e etur per komente nga lexuesit e mi...
    Me vjen keq qe ende nuk e kam lexuar librin tend. Shpresoj se do ta kem ne dore se shpejti.

Me respekt,
    Teuta
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fiori : 07-12-2007 më 13:11
    War does not determine who is right, it determines who is left.

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Citim Postuar më parë nga desaparacidos Lexo Postimin
    Hm. Asnje reagim perveç mikut tim Kreksi...edhe pse besoj se ndonje tjeter do e kete lexuar. Por e di qe shqiptaret jane popull i ndjeshem, nuk flasin per te mos lenduar ndjenjat e mia...
    Jane bere treqind e shtatedhjet klikime mbrenda muajit qe per mendimin tim shifet se interesimi per librin tuaj eshte i madh, por ne mesin e tyre ka te tille qe jane ende duke e lexuar...kjo ka rendesi.
    Mandej, po nuk e bere print nje liber nga interneti lexohet me veshtirsi...pra une e Flori e kemi zgjedhur metoden me te mirë...
    Sa i perkete nxjerrjes ne leter te librit me se miri eshte qe te kopjohet ne nje disket apo çells usb memuar flash apo sd dhe pastaj me kete memorie shkon tek ato fotokopjet servise qe ta nxjerrin ne leter librin prej 100 faqesh per me pakez se 10 euro se me te vertete ngjyra kushton sot por kjo menyre eshte me e volitshme per ne,.

shendet

Larguar Maska e lone_star
    Anëtarësuar
    13-08-2003
    Vendndodhja
    Houston, TX
    Postime
    222
    Desaparacidos,

E lexova romanin dhe ne pergjithesi me pelqeu shume. Nuk i preferoj romanet me dedektiva shume, megjithate fakti qe ngjarjet ndodhin ne Tirane me emra rrugesh, stadiumesh e kafenesh shqiptare qe te tere i dime dhe qe na ka marre malli; po ashtu lidhja e te sotmes me periudhen e komunizmit ishte shume emocionuese dhe me beri te kaloja nje kohe te bukur duke e lexuar. Ne fakt e lexova per nje nate se nuk e lija dot pa mbaruar.

Megjithate mbeta pak i zhgenjyer nga mbyllja, i gjithe zhvillimi ishte interesant prandaj prisja nje mbyllje me me shume emocion, 'action' , ose dicka misterioze qe i le vend me shume fantazise.

Nje kureshtje kam, pse Zot e shkruan Z-t si hebrenjte?

Sidoqofte urimet e mia me te sinqerta per librin!
    Ndryshuar për herë të fundit nga lone_star : 27-12-2007 më 00:44
    E ardhmja e burrit tend varet nga ty Sibora, sa me afer meje ti aq me afer dikasterit burri yt....

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Vrasësi
    Nga nitROSHI në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 08-12-2007, 11:28
  2. Arrestohet në Itali vrasësi i Eva Vishës, nënës së Elsa Lila
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 44
    Postimi i Fundit: 06-09-2006, 03:31
  3. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-06-2003, 03:02
  4. Idajet Gjeci, vrasesi qe bredh i lire.
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-08-2002, 13:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •