Close

Rezultati i Sondazhit: A do ishte me vend te hapej nje nenforum per fete dhe besimet alternative?

Votues
18. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

12 66.67%
  • Jo

6 33.33%
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 30
  1. #-9
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691

Pse nuk ka forum per besimet alternative?

Besoj se ky nenforum i tolerances fetare eshte me i pershtatshmi per te bere nje pyetje dhe ne te njejten kohe kerkese te tille.
    Forumi i botes shpirterore ka forum per muslimanet,ortodoksit, katoliket, bektashinjte, protestantet, dhe agnostiket dhe ateistet.
    Pra kemi nenforume per besimtaret 5 fe monoteiste , 1 forum per ata qe nuk besojne fare , dhe asnje forum per ata qe kane besimet e tyre, por qe nuk eshte feja. Shembuj ka plot, budizmi, sipritualizmi, kabalistet, masoneria, telemitet, artet magjike ,e plot kultura besimesh qe ne ndryshim nga fete monoteiste jane efektivisht shembuj te tolerances midis besimeve te larmishme.
    Nuk them se duhet te kete nenforum per ēdo besim, por te pakten nje nenforum per pjesen qe mbetet duke hequr ateistet dhe besimtaret e feve monoteiste. Se fundja bota nuk eshte bardh e zi.

Nje nga arsyet kunder kesaj kerkese do ishte fakti qe ne shqiperi mbizoterojne feja dhe ateizmi.
    Shume e drejte, por duke perfshire dhe besimet alternative ne kete bote shpirterore do perfaqesohen 100% e shqiptareve e jo vetem shumica.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 11-10-2007 mė 18:15

2. #-8
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    , deshtim total, askush nuk qenka i interesuar ne keto tema?
    jap aprovimin tim moderatorit ta bllokoje ose ta fshije temen.

3. #-7
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-09-2006
    Postime
    129
    Ndėrsa pėr mua do ishte shumė mė mirė tė shkriheshin nėnforumet e botės shpirtėrore nė njė tė vetėm, ku tė ketė moderatorė tė ēdo besimi, qč tč kenč pčr qčllim njohjen dhe tolerancčn. Gjithė kėto nėnforume kthehen kollaj nė ambiente tė izoluara, ku favorizohet intoleranca, propaganda fondamentaliste, indoktrinimi dhe fanatizimi.

Nėse njė njeri dėshiron tė diskutojė vetėm me pjesėtarėt e besimit tė vet, shkon nė kishė, nė xhami etj, ose futet nė forume fetare… ndėrsa kėtu, kam pčrshtypjen se shumė tė rinj tėrhiqen nga emri “shqiptar” dhe pėrfundojnė nė rrjetat e “peshkatarėve tė shpirtrave”(ndoshta profesionistė tė vėrtetė) qė u premtojnė “rrugėn e vėrtetė” drejt dashurisė, mėshirės dhe paqes sė pafundme.

4. #-6
    OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Une ne fakt jam dakord me Xfiles pra te hapet nje nenforum tjeter per besimet e tjera,budizem,induizem,church of scientology,spiritualizmat e ndryshme,
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

5. #-5
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga billy the kid Lexo Postimin
    Une ne fakt jam dakord me Xfiles pra te hapet nje nenforum tjeter per besimet e tjera,budizem,induizem,church of scientology,spiritualizmat e ndryshme,
    faleminderit per mbeshtetjen, megjithate me sa duket sikur te ekzistonte nje forum i tille do mbetej bosh .

6. #-4
    OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    xfiles,ne fakt me sa di une ka plot Shqiptare qe i pekasin new age generation........dhe me sa shihet edhe ne bote, jane keto besimet moderne, edhe pse brenda tyre kane plot elemente arkaike.......besimet klasike(monoteiste) jane vetem per ata te cilet jane pak te informuar per arritjet e njerezimit........
    PS.Ky eshte thjesht nje vleresim i imi personal.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

7. #-3
    Master of Disaster Maska e ThRaLL
    Anėtarėsuar
    28-07-2007
    Vendndodhja
    Kosova
    Postime
    42
    Ja-a
    Pse t'i perzijme fete k'tu?

8. #-2
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga ThRaLL Lexo Postimin
    Ja-a
    Pse t'i perzijme fete k'tu?
    e lexove mire pyetjen?
    nuk thote njeri per perzjerje fesh, po per hapje te nje forumi te dedikuar besimeve qe nuk jane fete monteiste.

9. #-1
    Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anėtarėsuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Per scientology sme ka hasur syri askund, ka dicka ne kete forum.....ndonje teme apo?!
    • The rest is silence.

Master of Disaster Maska e ThRaLL
    Anėtarėsuar
    28-07-2007
    Vendndodhja
    Kosova
    Postime
    42
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    e lexove mire pyetjen?
    nuk thote njeri per perzjerje fesh, po per hapje te nje forumi te dedikuar besimeve qe nuk jane fete monteiste.
    Edhe une ate e thashe, nese don msime per fene shko dikun tjeter lol, ky osht forum publik edhe s'besoj se osht ide e mire, njesoj si n'shkolla

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Besimet fetare
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 25-11-2011, 07:16
  2. Besimet fetare nė Shkodėr
    Nga Anesti_55 nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 30-05-2009, 18:50
  3. "Religulous" - Film i ri mbi besimet fetare
    Nga bklyn_kid nė forumin Agnosticizėm dhe ateizėm
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 03-03-2009, 09:13
  4. Boshlleku fetar i Kosovės mbushet nga besimet e reja
    Nga Davius nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 08-04-2006, 06:19
  5. Besimet fetare nė kėndvėshtrimin e De Crescenzo-s
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 27-07-2005, 17:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •