Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 53
    MiLaNiSt4EvErr Maska e kiku
    Anėtarėsuar
    30-10-2007
    Vendndodhja
    ne shtepi
    Postime
    78
    Me kalimin e kohes, sa mashum qe ritemi dhe vetediesohemi, aq me shum i analizojm gjerat qe kemi bere ne te kaluaren.
    I analizojm anet e mira dhe anet e keqia te zhvillimit tone.
    Nuk besoj se ka njeri qe nuk deshiron ti kthej vitet pas dhe te permisoj gjerat qe nuk i pelqejne te jetes se tyre.
    Nuk ka dishim nje nder ta jam edhe une qe kisha dasht edhe njeher ti kthej vitet pas qe te permirsoj disa gjera te zhvillimit jetes sime.
    Por nuk besoj se do permirsoja gjithcka. Perseri do ngelte dicka brenge per ta realizuar.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    adoleshencen do e kerkoja edhe njeher ta jetoj
    Sui generis

Me Pushime Maska e ida1
    Anėtarėsuar
    13-11-2007
    Vendndodhja
    Nė Kėrkim Tė Vetvetes
    Postime
    220
    Hi. Teme shume interesante, mendime te ndryshme .
    Per mendimin tim ē`do e kaluar eshte nostalgji, sidomos ato ēaste qe i kemi jetuar vertet. Une nuk do doja ti ktheja me pas , sepse do te me ngelin ne mendje dhe do vuaj pse nuk i kam mė. Por nje ēast do te doja ta ktheja mbrapa , kur kam rraf i her vėllan e vogel, para shum vjetesh, ai eshte rritur dhe mbase e ka harruar , por mu me ka ngel ne mendje, dhe nuk e harroj kurre fytyren e tij te pafajshme, sa edhe sot kur e kujtoj me mbushen syt me lot. Nese do te mundja,, ket ēast do doja ta ktheja mbrapa: Me falni se e zgjata shum por ky ishte mendimi im . Ju pershendes te gjitheve .
    Ruaje mikun kur e gjen, qe te mos e kerkosh kur te duhet.

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    Nese Vetem Per Nje Cast Te Kthehej Koha Prapa Aty Ku Un Kam Pas Mundesin Me Te Bukur Me Te Lumtur Te Jetes Sime Do Te Beja Ate Gje Qe Duhet Ta Kisha Bere Me Pare Por Nuk Munda, Sikur Te Kthehej Ah Sikur...
    Pesimi Te Behet Mesim Thot Populli..
    Flm

Edi...
    Takohemi Ditėn e Gjykimit

nostalgjiA ESHTE E MADHE

do doja te isha edhe njehere ne vendin ku jetova per kaq vite edhe mos te beja gabimet qe kam bere edhe po bej
    kurse me kryesorja te isha me zemren time qe e kam larg shum larg

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga Marijuana85 Lexo Postimin
    Pershendetje te dashur Forumista !

Sikur te kishit mundesi me kthy kohen mrapa , qka do kishi perjetu per se dyti ? e kam fjalen per naj ēast, naj moment, naj ore, naj dite ...
    ( nuk e di a esht hapur ndonje teme te tille ... ju kerkoj falje moderatorve nese e kam hapur ne vend te keq )

Me respekte
    Ora 01:30
    Disco Matrix (Itali)
    Persona brenda discos ( rreth 3.000 mije)
    Un me gjith shoqerine time, te gjith te dehur ne maksimum
    Striptizem nga te gjitha cepet e discos
    Njerzit qe sdinin ca benin
    komplet bote ne vete, per ne nuk egzistonte asgje, pervec discos edhe DJ qe ishte si me pas dal nga ferri.
    Nate e paharrueshme

hera pare qe kam menduar se isha ne enderr, ka qene gjeja me fantastike qe kam perjetuar ndonjeher, ka qene andrenaline fantastike, me shume se duke ec me makine me 280km/h.

Edhe me besoni, kam kaluar aq shume gjera, sa tani me duhet dicka shume ekstreme per te me dhen andrenaline.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-10-2007
    Vendndodhja
    Tirona Metropol
    Postime
    77
    kam kaluar shume gjera te mrekullueshme deri tani.qofshin me shoqerine apo me te dashurin.sidomos gjimnazi ka shume momente.po momenti me i mrekullushem dhe me i vecante jane 2 dite ne sarande me shoqerine.sdo i harroj kurre......xhirot...pub...fantastike cdo gje

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    14-11-2007
    Vendndodhja
    ne kabul tu bo plazh
    Postime
    784
    un per vete po te kthehesha mrapa ne koh do peshtyja prap ish te fejuaren time se harrova ta beja kur u ndam.

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar mė parė nga bar/bunja Lexo Postimin
    un per vete po te kthehesha mrapa ne koh do peshtyja prap ish te fejuaren time se harrova ta beja kur u ndam.
    Nuk do te fitoje gje,me mire qe se ke bere sepse do te ishte nje kujtim i keq oer ty.Njeriu ka dinjitet dhe kujture di te vetepermbahet dhe ti kaloje te gjitha situatat me suxes.Per mendin tim te jesh krenar per veten qe nuk ke rene ne nivelin e saj(mesa u kuptua te ka lenduar). Gjithe te mirat.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    duke kthyer koken prapa,dua te jetoj per nje moment,diten e djeshme.

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Hadithe
    Nga tulipanonero nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 29-09-2009, 14:42
  2. Nuk ka moment nė Tokė pa ezan..!
    Nga altruisti_ek84 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 22-01-2009, 09:06
  3. Kėngė pėr dashurinė
    Nga shigjeta nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 153
    Postimi i Fundit: 15-10-2006, 04:46
  4. Fotoalbumi I Grupeve Rap Shqiptare
    Nga The Dardha nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 11-04-2003, 06:31
  5. Thjesht nje Moment
    Nga tironce85al nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 11-10-2002, 19:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •