per nje moment,do desha te perjetoja diten time te djeshme ma Ottaviana,tani ajo eshte mijera km larg meje.
per nje moment,do desha te perjetoja diten time te djeshme ma Ottaviana,tani ajo eshte mijera km larg meje.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Per nje moment do deshiroja te rrindizja cigaren e fundit...
Blossoms of heaven, Ashes of hell...
vetem nje cast? thjeshte vetem nje caste do doja te ndalja kohen e te isha of nga cdo gje ne jeten time ,kam nevoj per nje pauz nje shplodhje nga cdo lloj gjeje(studimi,mendimi,pune)
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
e pse duhet te kerkojme per cdo gje qe shkruajme falje ??? aq me teper moderatoreve ??? nejse mendimi jot !!! me fal qe u futa ne te thella !!!
persa i perket temes !!! do doja qe njerzit mos ishin shume egoista !!! por te mendonin qe jane qenie shoqerore dhe per kete arsye nuk mund te fokusohen vetem te vetja po edhe te te tjeret !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Vetem nje moment,,, doja te perjetoja nje nate me nje vajze(e dashura ime) ne nje restorant te veēante me muzike live ku ate e ftuan te kendonte ata te orkestres,dhe pastaj ajo vallzoi dhe kendoi perseri me nje ze te mrekullueshem,dhe me vone pime bashke deri ne 1 te nates.
PS.Nuk kam per ta harruar kurre ate nate.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Do doja te korigjoja cdo gabim qe kam ber (me apo pa dashje)ne te kaluaren...
Feel the pump √
Ca Do Boja .sdo Kisha Nis Barin E Tani Do Lozja Per Parmen Prap
Cfar do kisha perjetuar un per se dyti ... shum caste, po dy me te vecantet do ishin:
1)te perjetoja edhe nje her kohen nga 17 dhjetori 2005- 2 janar 2006
2) udhetimin qe kam ber per ne Permet (me shum per njerezit qe kam pas afer)
Krijoni Kontakt