Close
Faqja 28 prej 45 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 271 deri 280 prej 443
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    Citim Postuar mė parė nga Warning Lexo Postimin
    Me gjithe repekt,mund te jem edhe gabim,por te pakten une keshtu mendoj,ju nuk mund te ma ndryshoni mendimin
    Ka vetem nje Zot (sido qe e quan Perendi,Allah apo ku di gje ) eshte vetem nje!!!
    I nderur Warning.
    Qellimi i temes nuk eshte ti mbush mendjen dikujt apo ti imponoj besimin tim ne Krisht. Ju dhe cdo kush tjeter, jeni i lire qe te besoni apo mos besoni. Pra askush nuk ka te drejte mbi lirine tuaj. Une ju mirkuptoj por kur vjen puna per te folur drejt dhe te verteten, natyrisht qe do te flas drejt. Tani del nje problem, ku jo te gjithe e pranojne kete te Vertete, kjo nuk ndryshon asgje. E Verteta eshte nje dhe vetem nje, dhe nuk e mer deshmine e saj nga njeriu. Njeriu ftohet qe te vije tek e Verteta dhe ta pranoje ate. Pikerisht Jezusi tha: Une jam e Verteta, Ruga dhe Jeta.... Ky eshte fakt dhe nuk varet nga cka ne mendojme apo diskutojme. Nese do ta ndjekesh kete teme me interes, une do te dal edhe ne kete pike, por gjithsesi nuk ju imponoj ne azgje. Nuk varet nga une nese ju e besoni apo e mohoni te Verteten. Kjo eshte perzgjedhja juaj e lire. Po keshtu ketu nuk behet fjale se ka dy apo me shume perendi. Jam plotesisht dakort qe ka vetem nje Perendi, por pyetja me amdhore eshte: Kush eshte Ai Perendi, mbasi bota ka qene eshte dhe te te ejte, nje bote, ku secili thote: vetem perendia ku une besoj eshte i verteti. Pra pyetja qe mbetet per tu zgjidhur eshte: Kush eshte i Verteti dhe i perjetshmi Perendi?
    Ju uroj shendet.
    Ps. sa per ju baptist, vete emri qe ti mban ketu te sfidon.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga deshmuesi : 12-10-2008 mė 10:57

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    Citim Postuar mė parė nga eldonel Lexo Postimin
    Po te paftyre jeni aq sa edhe genjeni , nuk ju vjen turp fare te genjeni . Edhe tek muslimanet eshte Allahu eshte Zoti Abrahamit , Moisiut, Dawidit , Jezusit , andaj mos ja futni kot , ju JHW as nuk e dini se qka do te thot .
    Je pa argument zoteri, dhe me vjen keq qe ti nuk di akoma zanafillen e emrit Allah. Lexo me teper mbi jeten e Muhametit dhe perendite ku besonin arabet, dhe do te mesosh mjaft gjer, qe do te te ndihmojne ne besimin islam. Sa per Perendine Jahv ku besojne te Krishteret, mendoj se eshte mire qe ti te mesosh prej tyre, pasi ske as njohuri dhe je kundershtar i ketij besimi dhe i Perendise JAHV, ku besonte: Abrahami,Isaku e Jakobi Pra eshte njesoj si nje anglez te vije e tju mesosje shqipen shqiptareve. no sens.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Pershendetje
    Une mendoj se Perendia ne te cilin besojne te krishteret nuk eshte i njejte ne ate perendi qe besojne myslimanet. Ka plot argumente te qarta se krishterimi dhe islami nuk predikojne te njejtin Zot.

Disa dallime qe i kam verejtur une, ne daq thuani se po genjej e ne daq se po shpif apo 'po flas nga urrejtja'?! (akuza pa kurrfare baze logjike).

Vetem disa shembuj

Perendia i Bibles eshte Personal
    Allahu nuk eshte personal

Perendia ka nderhyre fizikisht ne bote nepermes Jezus Krishtit per ta shpetuar njerzimin nga mekati
    Allahu nuk ka nderhyre fizikisht ne kete bote (islami e mohon se Jezusi ka qene Perendia i misheruar)

Perendia i Bibles eshte Trini
    Allahu nuk eshte Trini

Perendia i Bibles kerkon ndrrim pozitiv te zemres
    Allahu kerkon rituale

Perendia i Bibles e urren mekatin por jo njeriun mekatar
    Allahu i urren qafirat por nuk e ka problem pedofiline dhe epshin e pakontrolluar te profetit te tij

Perendia kurre nuk do t'ua kishte imponuar botes nje mekatar dhe njeri te cthurrur si Muhabeti botes
    Allahu po

Dicka te perbashket ne mes Perendise dhe allahut?!, asgje. Megjithate shumica e krishtereve dhe myslimaneve mendojne se myslimanet dhe te krishteret besojne ne te njejtin Perendi. Kjo eshte me 'politically correct' dhe me e pranueshme per njerzit, argumentet dhe faktet jane te kunderta.

------------------------

Baptist, asgje nuk te kuptova ne ate rresht, jam kurioz ta di se cfare ke dashur te thuash. Respekt

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga deshmuesi Lexo Postimin
    Ps. sa per ju baptist, vete emri qe ti mban ketu te sfidon.
    Sfidon por nuk ka asnje kuptim religjioz. Eshte futja kot. Pasi ky eshte nje forum ortodoks, nje nick baptist mjafton sa per te ngjallur konfuzitet ne palet religjioze.

Zoti nuk ekziston. Prandaj si mund te kene te drejte ajo, kjo, apo ajo tjetra pale qe shtyhen mes vete si posedues te se vertetes?

Te drejte ka vetem ajo pale qe mund ta vertetoje qendrimin qe mban. Me sa di une asnjera prej tyre nuk e ka bere kete asnjehere ne histori.

Dhe kjo eshte absolutisht normale dhee pritshme - nuk mund te vertetosh ekzistimin e dickaje qe nuk ekziston. Te kunderten nese hipoteza qe parasheh ekzistimin e asaj gjeje e pershkruan ate gje ne menyre te sakte, mund te vertetohet se eshte e pavertete, por kurresesi e kunderta.

Te shkojme nga e para.
    -Jane disa pika mbi te cilat te gjitha fete kryesore pajtohen ne lidhje me kete koncept i cili perkufizon ekzistimin e kesaj gjeje.

Te gjitha njezeri thone se ai krijoi te gjitha.

Ne themi se agje nuk eshte krijuar dhe asgje nuk mund te zhduket, format ato qe mund te behen dhe te cbehen por sasia e materies mbetet perjetesisht 1 dhe aq sa eshte.

Por ju thoni se eshte e pamundur te ekzistoje dicka qe nuk eshte krijuar nga dikush tjeter.

Bukur.

Atehere kush e krijoi ate? Nese thua ai nuk eshte krijuar, ke thene se ai nuk ekziston, perndryshe do te detyrohesh te thuash se eshte krijuar. Por nese thua se eshte i krijuar atehere ne do te pyesim: nga kush?

Kjo eshte genjeshter e stervertetuar sepse ne kemi pare se asgje nuk krijohet as nuk zduket. Jane vetem format apo gjendjet e materies ato qe mund te ndryshojne. Ne jemi pjese e atij ndryshimi dhe si cdo gje tjeter ne univers jemi njekohesisht edhe pjesemarres ne ate ndryshim. Andaj nese ndryshimin apo transformimin e universit e konsiderojme krijim, del se ne jemi krijues poaq sa eshte edhe cdo lloj interakcioni fiziko-kimik ne kete univers. Secili sipas merites.

Ka tjera qeshtje fundamentale te cilat rrijne ne kundershtim me vet konceptin e hipotezes zot.

"zoti eshte i gjithedijshem" "ai di cdo gje qe ka ndodhur dhe cdo gje qe do te ndodhe deri ne mbarim te botes"

Bukur shume. Por kjo do te thote se asgje nuk i nenshtrohet vullnetit te tij. Pasi cdo gje qe ka bere, ben dhe do te beje ai, eshte e predestinuar miliarda vite para se te bente ato qe i atribuohen dhe ato qe do te detyrohet te beje ne te ardhmen nga krejtesisht dikush i trete. Pra perendia e vertete. Ai qe thuri planin e tij dhe qe ia prakushtezon atij veprat e bera dhe ato qe do te beje ne te ardhmen pa kompromis aniqe esthe treguar i mire dhe ia ka treguar atij te gjitha ato qe e presin ky nuk do te jete ne gjendje te ndryshoje asgje prej gjeje nga agjenda e tij.

Andaj ky qe fanatiket e quajne zot, ne fakt eshte sherbetor. Punetor fizik i tij dhe te gjiteh ata se bashku i luten robit e jo zotit te vertete.

Ketu definitivisht bje poshte cdo lloj lutje.
    Cili eshte ai idiot i cili pret se zoti pra ai qe thuri gjithe perjetesine miliarda vjet me pare se per hire te lutjes se nje mikrrobi do te mer nen konsiderate ta ndryshoje perjetesine gjitheperfshirese te planit te tij.

Prandaj lutja eshte e kote dhe ne kundershtim te plote me besimin ne predestinim dhe pranjohje te fateve tashme te thurura.

Do te mund te vazhdonim deri ne pakufi por keto jane me fundamentalet. Dhe keto deshmojne se duhet te jesh i rrjedhur nga trute per te qene ne gjendje te besosh se se asgje nuk mund te ekzistoje pa qene e krijuar nga dikush, pasi kjo implikon krijuesin e krijuesit, pastaj se njeriu u krijua prej lloci, se zoti di cdo gje qe ka per te ndodhur para se te ndodhe, e tjera kundershti bazike qe pa ndihmen e asnje argumenti jasht fese e mohojne fene qe ne bazament.

Dhe ky nuk eshte mendimi im - ky eshte mendimi juaj, eshte vet feja ajo qe mohon ekzistencen e zotit te cilit ju detyron ti luteni per dicka qe ai nuk mund te cbej per ta bere ndryshe pasi qe cdo gje eshte e parathene.

Nese asgje qe nuk eshte krijuar nga dikush nuk mund te ekzistoje nuk ekziston as zoti perndryshe edhe ai duhet te jte i krijuar nga dikush i trete e keshtu me radhe dheri ne pakufi...
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    Babtist, e pranoj se jam krejt i pafuqishem te te bej qe te besosh, pasi kjo nuk eshte atribut i njeriut. Ao qe mund tju them me bindjen qe une kam eshte se, Jezusi eshte Zot e Perendi, Biri i Atit, i cili erdhi ne kete bote, per ta sheptuar njeriun nga mekati dhe vdekja, ku dhe ti natyrisht ben pjese. Ju jeni i lire te besoni apo te mosbesoni, por kjo ka te beje thjesht vetem me ju dhe ate pjese qe mendojne si ju. Mendoj se cdo debat ne kete pike eshte i pafrytshem, pasi ne qendrojme ne pozicione krejt te kunderta, cka nuk na con ne te njejtin mendim dhe opinjon. Por une do te desha qe ti ta gjeje nje bibel dhe te filloje ta lexoj ate. Kjo sepse bibla eshte i vetmi liber qe na njeh permes shkrimeve te saj, mbi ekzistencen e Perendise. Kur ti te kesh mare edhe kete njohuri te bibles, edhe pse mund te mos e pranosh, atehere mendoj se biseda jone do te jete edhe me konkrete ne gjerat qe themi dhe deshmojme.
    Me shendet. Deshmeusi.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    "Turbullia ne zemer"
    Ashtu sic e shpjegova edhe me siper, zemra e njeriut eshte bastioni i tij. "Zemra",nga te gjitha organet ne trupin e njeriut, eshte mare si nje simbol per vete rolin fondamentla qe ky organ ka ne jeten e njeriut. Por kjo nuk do te thote se organet e tjera jane me pak te rendesishme. Psh, njeriu pa mushkri ose pa melci nuk ron dot. Por zemra meriton vendin kryesor ne te gjitha organet e trupit te enjriut, perfaktin se permes punes se saj, "Jeta leviz" ne organizmin e njeriut. Perendia ne bibel na tregon se, Jeta qendron ne Gjak. Ky fakt e vendos zemren si organin kryesor dhe jetik ne organizmin e njeriut, dhe kjo ben qe zemra te jete nje shembull dhe simbol i jetes. .

Jezusi ndalet ne kete aspket, duke e ditur se nese do te turbullohet zemra e apsotujve, ky do teishte nje gabim fatal, i cili te shkatonte ndarejn e tyre nga Perendia. Perse? Jezusi, i cili eshte Zot e Perendi, e di se lufte e satanit eshte e perqendruar pikerisht atje ku eshte dhe BASTIONI i njeriut, dmth zemra e tij. JEzusi ju deshmoi apsotujve se, mendimet e mbrapshta dhe te liga tek njeriu, dalin nga zemra e tij . Edhe pse mund te besosh ose jo tek Perendia, cdo njeri kur perpiqet ti tregoje dikujt karakterin e tij te keq i thote: "zemer lik", "zemer gur" e tjera.
    Por, cili eshte rreziku, qe mund ti sjelle nje te krishteri turbullia ne zemer?
    Ne fjalet e Jezusit drejtuar apsotujve shohim se, Ai eshte i perqendruar plotesisht ne besimin e tyre. Pra turbullia ne zemer, ka te beje konkretisht me besimin qe ne kemi tek Perendia. Bota qysh ne fillimet e saj dhe deri mesot, si dhe ne te ardhmen, nadeshmon vazhdimisht se ajo eshte e mbushur me besime dhe idhullatrira te reme. Satani, i cili eshte babai i ginjeshtres dhe mashtrimit, ka arritur ti mashtroje shume kombe dhe ti mbaje jashte se Vertetes. "Zemra e njeriut", prej se ciles dalin mendimet dhe udhet e njeriut qe Jezusi i quan te mbrapshta dhe te keqia, eshte e MBUSHUR me kete MASHTRIM dhe HELM Satanik, qe bibla e quan MEKAT. NE ekte teme kam folur shume rreth mekatit, jo si veprim por si "element" thebesor i qeneis njerzore . Te gjitha fete paparejashitm, pervec besimti ne Krisht, jane te verbra ne lidhje me njohjen dhe perceptimin e mekatit. Islami mekatin e sheh si nje veprim, por jo si nje element thebesor ne jeten e njeriut. Pikerisht ketu satani ka arritur te mashtroje kete pjese njerzish, te cilet mendojne se besojne ne Perendi. Po keshtu edhe judenjte, te cilet ishin i vetmi popull i zgjedhur i Perendise, dhe qe Perendia ju ishte zbuluar permes shume e shume veprash, profecish Ligjit, Shkrimit dhe se fundi me ane te Birut te Tij Zotit Krisht. Edhe judenjte duke mos e besuar Krishtin, i hoqen vetes mundesine per te pare thelbesisht elementin mekat, i cili eshte pjesa thelbesore e jetes se njeriut ne kete bote, dhe kjo beri qe atane VERBERI te PLOTE ta marin Birin e Perendise e ta cojne drejt kryqit. Jezusi na zbuloi perhere te pare se, mekati banon ne mish te njeriut, jo vepra e mekatit, por vete mekati. Pikerisht Jezusi ju deshmon apsotujve qe te mos turbullohen ne zemer te tyre, per faktin se, Ai tashme eshte MBRETI i Zemres se tyre dhe mekati nuk gjen vend ne prani te tij. Mekati eshte aq lark Jezusit, aq sa eshte drejteisa nga ginjeshtra, e Verteta nga mashtrimi, Drita nga eresira, Jeta nga vdekja dhe paqja nga lufta.

Mendoj se do te ishin te pakuptimta fjalet e Jezusit, kur Ai tha, "le te mos turbullohet zemra juaj", nese me pas nuk do te na tregonte se kush e ruan zemren tone nga ky turbullim.

"Besoni ne Perendine, Besoni ne mua."

Nese i shohim te gjithe fete, vazhdimisht ato ju drejtone mesazhe besimtareve te tyre, qe te besojne ne perendia, por nese vereni me kujdes fjalet e JEzusit drejtuar apostujve, Ai thote: "...Besomeni mua.."
    Cdo te thote te besosh ne Krishtin. Po i referohem nje momenti ku Jezusi i pyet apostujt dhe ju thote: kush thoni ju se UNE JAM?
    Pjetri u ngrit dhe tha: Ti je Biri i Perendise se Gjalle. Dhe JEzusi i tha: Kete nuk ta zbuloj as gjaku e as mishi, por ta zbuloi Ati im ner Qiej.
    Jezusi na njeh me nje Zbulese, FAKT dhe PROVE qe nuk vjen nga njeriu, por qe vjen nga vete Ati qiellor. Jezusi e perjashton njeriun nga kjo zbulese. "Mishi dhe gjaku" perfaqeson njeriun dhe gjithe kapacitetin e tij, dhe Jezusi thote se, NJERIU eshte i pafte te te zbuloje kete fakt. Tani pyes:

Ku mbeshtetet kurani , i cili pretendon tju zbuloje myslimaneve se kush eshte Jezus Krishti?

Natyrisht qe mesimi islam eshte nje mesim krejt i reme dhe i manipuluar nga Satani. Pikerisht ketu Jezusi qendron dhe ju thote apostujve te tij:

"le te mos turbullohen zemrat tuaja.."

Zemra e nje myslimani, eshte nje zemer e turbullt ne besim dhe njohuri ndaj Perendise. Kjo sepse kush nuk pranon Birin nuk ka as Atin. Nese pranon deshmine qe jep "mishi dhe gjaku", natyrisht qe Jezusi per te eshte nje profet apo nje nga profetet e izraelit. A nuk e thane kete judejnte ne israel? Lexo Mat:16:13-14.

Besimi ne Perendine, besimi ne Krisht.

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga deshmuesi Lexo Postimin
    1.Babtist, e pranoj se jam krejt i pafuqishem te te bej qe te besosh, pasi kjo nuk eshte atribut i njeriut.

2. Ajo qe mund tju them me bindjen qe une kam eshte se, Jezusi eshte Zot e Perendi, Biri i Atit, i cili erdhi ne kete bote, per ta sheptuar njeriun nga mekati dhe vdekja, ku dhe ti natyrisht ben pjese.

3. Ju jeni i lire te besoni apo te mosbesoni, por kjo ka te beje thjesht vetem me ju dhe ate pjese qe mendojne si ju. Mendoj se cdo debat ne kete pike eshte i pafrytshem, pasi ne qendrojme ne pozicione krejt te kunderta, cka nuk na con ne te njejtin mendim dhe opinjon.

4. Por une do te desha qe ti ta gjeje nje bibel dhe te filloje ta lexoj ate. Kjo sepse bibla eshte i vetmi liber qe na njeh permes shkrimeve te saj, mbi ekzistencen e Perendise. Kur ti te kesh mare edhe kete njohuri te bibles, edhe pse mund te mos e pranosh, atehere mendoj se biseda jone do te jete edhe me konkrete ne gjerat qe themi dhe deshmojme.
    Me shendet. Deshmeusi.
    1. Deshmues, une admiroj mjeshtrine e mekanizmit te standardeve te dyfishta te cilat kane mundesuar mbijetesen nen totalitarizmin ideo-sankcionues. E kuptoj si "virtyt" te individit i cili diten bente be per parti dhe enver, ndersa naten krisht e allah. Mirepo ky standard i dyfishte krijon njerez gjysmak, personalitet te luhatshem konvertibil, te pa plotesuar sepse dy gjysma te tilla nuk bejne nje te tere kurre, ndersa realiteti eshte dicka qe nuk mund ta injorosh deri ne ate mase. Prandaj eshte krejtesisht joreale te besosh gjera te pa qena aq me pak dicka qe sitematikisht kundershton vetveten.

1.a) Une perkundrazi besimin e njoh si virtyt te botes se gjalle si njerezimit ashtu edhe te kafsheve. Pra nuk eshte virtyt/cen ekskluziv i njeriut ky, -perkundrazi. Sikur te mos ekzistonte ky mekanizem psikologjik i mbrojtjes nga anksioziteti njeriu do te cmendej para se te lindte mengjesi i dyte. Nuk ekziston asnje shkak as logjike vetanake qe na siguron se Dielli njehere i perenduar do te agoje serish te nesermen. Njeriu qe nuk do ta posedonte kete mekanizem nuk do te arrinte te bente gjume asnje here ne jete nga anksiozitetit dhe tmerri i frikes se dielli nuk do te lindte me. Eshte besimi i pakushtezuar logjikisht se nje fenomen i perseritur pas shume netesh te zgjuara thirrjesh e kercimesh perplot panik dheri me daljen e agut dhe cfaqjen e drites ne qiell do te formoje nje sinapse e cila inhibon kete anksiozitet duke tajuar hormon te besimit, pa te cilin truri nuk do te ishte ne gjendje te merrej me asgje tjeter deri sa te pesonte kallje bukfale.

2. Ketu po flet sic i ka hije deshmuesit. Por kush eshte ai fakt qe ty te kualifikon si te tille. Cilat jane deshmite tua? Ne cka i mbeshtete. Si do te me shpetoje nga vdekja ai qe ma ka pergatitur vet ate?!! Pataj une nuk kam mekatuar asnjehere ne jete.

3. Te besuarit nuk ka negacion fare. Njeriu qe beson eshte mosbesimtar gjithashtu. Une nuk e perfill besimin por dijen. Une tani nuk kam nevoje te besoj se dielli do te lind serish dikur ne mengjes, une ate e di sigurt dhe mund ta deshmoj e parashikoj ose ta para-e-them si cdo profet me pare. Pa u mbeshtetur ne besime as pa u thirrur ne besimin tend apo te tjetrit. -Per ta qartesuar ate qe thash ne lidhje me mosekzistimin e negacionit te besimit, do te shtoj se edhe mosbesimi eshte produkt i besimit. Per nje dukuri qe te ka zhgenjyer disa here radhazi ne kohe apo ne veti te manifestimit, ti do ta fitosh besimin se ajo dukuri kurre nuk do te manifestohet ashtu sic e pret ti. DMTH Kjo konkluze bazohet ne besim. Mosbesimi nuk ekziston si mekanizem. Por ja qe ky mekanizem nga njerezit e lige eshte keqperdorur dhe vazhdon te keqperdoret pambarimisht nga njerez te tille qe prej filleve te shoqerise njerezore dhe vazhdon te keqperdoret per qellime te tilla te uleta te manipulimit per interesa vetiake.

Prandaj ne nuk qendrojme ne pozicione te kunderta, por te hecjes dhe numerimit ne vend. Ndersa e veteta objektive nuk iu nenshtrohet opinioneve.

4. Jam absolutisht i bindur qe une kam lexuar edhe biblen dhiaten e vjeter dhe te rene edhe kuranin dekada perpara teje. Prandaj mund te flasim lirisht per cilendo prej tyre.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    ..............

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    I nderuar Baptist.
    Meqense ju pranoni qe e kini lexuar biblen, natyrisht qe dua tju pyes per dicka. konkretisht cfar mendon ti per deshmine qe Jezusi tha per vetene tij:

Une Jam Rruga, e Verteta dhe Jeta, ASKUSH nuk vjen tek ATI, pervecse me anen time".

Keto jane fjale qe jane thene nga Jezusi dhe une ju pyes: cfar do te thone per ju keto fjale te Jezusit, dhe si e shikon veten ti personalisht me kete deshmi te Jezusit, e pranon apo jo?
    Ps. nese do ta kishe lexuar biblen me me vemendje nuk do te thoshe:
    "une nuk kam mekatuar asnjehere".
    Gjithsesi nuk te paragjykoj ne ato qe thua, por tek Romaket, Pali thote: Te gjithe kane dale nga UDHA e Perendise...." Pra dhe ti edhe une jemi pjese e kesaj bote.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga deshmuesi : 14-10-2008 mė 00:01

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    ...prano meshiren time permes pastertise se kesaj heshtjeje...
    Aeneas Dardanus

Faqja 28 prej 45 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Islamizmi i vėrtetė?
    Nga Iliri88 nė forumin Agnosticizėm dhe ateizėm
    Pėrgjigje: 197
    Postimi i Fundit: 22-02-2010, 16:50
  2. Pse Islamizmi dėmton Shqipėrinė
    Nga holy diver nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 107
    Postimi i Fundit: 16-12-2006, 19:23
  3. Krishterimi apo Islamizmi per ne shqiptaret..?
    Nga NoName nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 22-07-2006, 12:40
  4. Krishterimi dhe Islamizmi - pėrputhjet dhe shpėrputhjet!
    Nga toni77_toni nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 34
    Postimi i Fundit: 07-02-2006, 11:38

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •