I nderur Warning.
Qellimi i temes nuk eshte ti mbush mendjen dikujt apo ti imponoj besimin tim ne Krisht. Ju dhe cdo kush tjeter, jeni i lire qe te besoni apo mos besoni. Pra askush nuk ka te drejte mbi lirine tuaj. Une ju mirkuptoj por kur vjen puna per te folur drejt dhe te verteten, natyrisht qe do te flas drejt. Tani del nje problem, ku jo te gjithe e pranojne kete te Vertete, kjo nuk ndryshon asgje. E Verteta eshte nje dhe vetem nje, dhe nuk e mer deshmine e saj nga njeriu. Njeriu ftohet qe te vije tek e Verteta dhe ta pranoje ate. Pikerisht Jezusi tha: Une jam e Verteta, Ruga dhe Jeta.... Ky eshte fakt dhe nuk varet nga cka ne mendojme apo diskutojme. Nese do ta ndjekesh kete teme me interes, une do te dal edhe ne kete pike, por gjithsesi nuk ju imponoj ne azgje. Nuk varet nga une nese ju e besoni apo e mohoni te Verteten. Kjo eshte perzgjedhja juaj e lire. Po keshtu ketu nuk behet fjale se ka dy apo me shume perendi. Jam plotesisht dakort qe ka vetem nje Perendi, por pyetja me amdhore eshte: Kush eshte Ai Perendi, mbasi bota ka qene eshte dhe te te ejte, nje bote, ku secili thote: vetem perendia ku une besoj eshte i verteti. Pra pyetja qe mbetet per tu zgjidhur eshte: Kush eshte i Verteti dhe i perjetshmi Perendi?
Ju uroj shendet.
Ps. sa per ju baptist, vete emri qe ti mban ketu te sfidon.
Krijoni Kontakt