Close
Faqja 9 prej 45 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 443
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    [QUOTE=beatles;1811711]
    Citim Postuar mė parė nga deshmuesi Lexo Postimin
    Vetem Jezusi eshte Shpetimtari i njeriut nga mekati dhe vdekja.
    sigurisht qe jezusi eshte nje nder figurat me te rendesishme dhe domethenese ne kulturen dhe zhvillimet e historise njerzore,por le te marrim momentin e kryqezimit te tij (qe sipas teje eshte momenti ku i gjithe njerezimi u clirua nga mekatet).sa per dijeni kryqezimi i krishtit eshte vetem nje akt kriminal,por njerezimi nuk ka ndryshuar asnje gram nga kjo pike. njerezit kane kryer,kryejne dhe do te kryejne vazhdimisht akte te tilla kriminale.po perqendrohem vetem ne historine e kristianizimit evropian .sa miljona te krishtere kane vrare miljona ,po te krishtere ne nje sere luftrash(te ashtuquajtura boterore por qe ne te vertete jane luftra evropiane)vetem inkuizicioni i "shenjte"e ka treguar "dashurine" e tij me gati rreth 1 milion viktima.pa permendur ketu luftat e protestanteve kunder katolikeve.ne ate kohe (mesjetare) nuk thuhej qe krishti eshte shpetimtari,por kisha dhe vetem kisha eshte shpetimi i njeriut(absurde kjo, apo jo,por e vertete).pa permendur me tutje luften e pare dhe te dyte(me miljona viktima).tani lind pyetja -ku e sheh ti clirimin e njerzimit nga mekatet?ku i sheh ti njerezit e shpetuar nga kryqezimi i krishtit.?une kam pershtypjen qe shume te krishtere e kane shume te veshtire ta kuptojne jezusin,dhe jo me ta besojne.
    Te pershendes Beatles.
    Mendoj se fatket qe ju kini sjelle jane me te vertet te rendesishme, te cilat nuk mund te hidhen pas kraheve, duke mus ju kushtuar vemendjen e duhur.
    Me kujtohet 11shtatori 2001, kur terroristet islamike, rezuan kullat binjake, ku humben jeten mijera njerez. Ne diskutimet e atyre koheve, njerez te ndryshem deshmonin se, ky akson ishte plotesisht nje veper e qarte terroriste, e cila vinte si rezultat i luftes se xhihadit islamik. Shume myslimane, te cilet nuk e pranojne terrrorin si pjese te besimit te tyre, u perpoqen ta hidhnin poshte kete fakt terrorist. Edhe pse ne vetvetete ata e denonin nje veprim te tille, faktet qe doktrina e tyre predikon, ku ne qender eshte lufta ndaj kundershtareve te Allahut, dhe ndeshkimi ndaj te gjithe atyre qe nuk besojne ne Allah, i detyronte keta myslimnae qe te heshtnin para faktit, duke mos pasur mundesi per ta kundeshtuar veprimin terrorist si nje veper islame. Kete fakt e solla per te pare ne realietet veprimin e inkuziocionit apo luftrat e kryqezatave, me te cilat shpesh here akuzohen besimtaret e krishtere. Dhe keshtu te deshmoj nese ato motivoheshin nga fjala e Krishtit, apo motivoheshin nga mendimet e tyre te mbrapshta.

Une e pranoj inkuzicionin dhe luftrat e kryqezatave, si nej realietet i pamohueshem. Por pyetja thelbesore eshte: A ishin keto luftara shprehje e besimit dhe mesimit qe Jezusi i jep kishes se Tij? Nuk e di se sa ju i nderuar beatles, kini njohuri ne bibel dhe kryesisht ne njohjen e Personit Jezus Krisht, por Jezusi erdhi ne kete bote, qe ta clrioje njeriun nga mekati dhe vdekja. Jezusi Tha: duajini armiqte tuaj, mos urreni, lutuni per ata qe ju perndjekin, nese dikush te bie ne njeren faqe ktheji dhe tjetren, mos i kthe te keqen me te keqe, munde te keqen me te mire, e tjera. Pra sic e shohim Mesimi i Jezusit eshte plotesisht kunder inkuzicionit, luftrave te padrejta, vrasjeve te pafashme e tjera. Atehere pyes: Cfare lidhje kishte inkuzicioni me Krishtin? Cfare lidhje kishte lufta e kruqezatave me Krishtin? Natyrtisht nuk eshte detyra ime qe te gjykoj keta njerez, por eshte e drejta ime te shpall DREJT Jezusin, i cili eshte DASHURI. Kur them se JEzusi shkoi dhe vdiq ne kryq per mekatet tona, kjo eshte e vertete, por nese ka plot qe ecin ne mekat, apo terrorizem e plot pislleqe te tjera si keto, kjo nuk mund te kundeshtoje vepren e Krishtit ne kryq. Pra vertetesia e vepres se Krishtit, nuk e mer vulen nga cka njeriu ben, por nga cka Perendia beri per njeriun.

Perpara se Jezusi te ngjitej ne qiej, i mblodhi dishepujt e tij dhe ju tha: Do tju perndjekin dhe do tju urrejne per shkak te emrit tim, sepse me urryen dhe perndoqen mua perpara jush jush. Perendia dha nje UDHE shpetimi, por jo te gjithe do te ecin ne te. UDHA e shpetimit eshte e ngushte dhe me mundime, dhe pak do te ecin ne te, tha Jezui. Ndersa udha e shkatrimit eshte e gjere, dhe ne te shkojne te shumtit.
    Paqartesia juaj ne lidhje me vepren e Krishtit, qendron ne faktin se, ju nuk e kuptoni plotesisht se cdo te thote: vdekja dhe rinjgallja e Jezusit ne kryq. Vdekja dhe ringjallja e Jezusit ne kryq, ishte plotesisht cka Perendia beri per njeriun. Kjo nuk do te thote se, njerezimi mbare tash nuk ka me mekat. Nuk e di se sa ti i ke ndjekur shkrimet e mia ne ket teme, por une kam dhene nje sqarim te plote mbi mekatin dhe veprimin e tij ne jeten e njeriut. Permes vepres ne kryq, Jezusi e CLIROI NJERIUN nga mekati dhe vdekja. Kjo do te thote se, ASKUSH nuk eshte i perjashtuar nga kjo veper e hirit te Perendise, pavaresisht pozites dhe gjendjes se tij mekatare. Por pyetja eshte:A a pranojne te gjithe Krishtin dhe vepren qe Jezusi beri ne kryq? Fakti na tregon se jo te gjithe njerzit e besojne Jezusin, dhe keshtu mosbesimi ben qe kjo pjese e njerzve, te ece akoma nen denim te mekatit, duke mos e pranur clirmin e Krishtit. Njeriu eshte i lire te perzgjedhe dhe pranoje ate qe ai deshiron. Kur Perendia pergatiti vepren per clirimin e Njeriut nga mekati dhe vdekja, dhe e kreu ate me ane te Birit te tij Zotit Krisht ne kryq, nuk e mbeshteti ate ne kontributin njerzor. Kjo veper u mbeshetet ne miresine dhe dashurine qe Perendia kishte per krijesen e tij. Pra rruga per ta mare kete clirim, e perjashton kontributin e njeriut, i cfardo lloi qofte ai. Pali ju thote te krishtereve se, Shpetimi eshte Dhurate Falas nga Perendia, dhe nuk varet nga veprat e mira qe ju beni. Ne islam eshte krejt ndryshe. Ne qender vendoset VEPRA e njeriut dhe aftesia e tij, kurse ne Krishterizem vendoset HIRI i Perendsie, duke e perjashtuar plotesisht vepren e njeriut e cfardo lloi miresie qofte ajo.
    Ju i nderuar beatles, duhet te bindeni per nje gje se, clrimi nga mekati, eshte kryer nga Perendia, qe do te thote se, askush nuk eshte i perjashtuar, pavaresiht pozites dhe relaitetit ne te cilin ai jeton. Eshte njesosj si dielli i cili ngroh edhe te varfrin edhe zengjinin, edhe te semurin edhe te sheruarin, edhe te mirin edhe te ligun.
    Eshte i vertete fakti se njerzimi nuk ka ndryshuar , edhe pse Jezusi e kreu clrimin e njeriut nga mekati. Por bibla thote se, Kisha e tij eshte e shenjte, dhe te gjithe ata qe e pranuan ate u bene te shejnte ashtu sic Ai eshte. Pra njerzimi nuk eshte kisha e Krishtit, edhe pse nje pjese e tyre mund ta quajn veten te krishtere, mund te luftojne e te vrasin duke u fshehur ne emerin e Krishtit, mund te kane insittucione dhe religjione fetare, por qe me veprat e tyre e njollosin Krishtin. Pra duhet te dime se, kisha e Krishtit jane vetem ata qe e dhane jeten ne doren e Krishtit, pra vetem keta jane ata qe e moren clrimin dhe qe ecin ne vullnetin e Krishtit. Asnjeher mos u gabo dhe mos u ginje, nese dikush per te fshehur nje vrasje apo nje pisllek te tij, fshihet ne emrin : i "krishtere" . Lexo jeten e apsotujve, dhe shiko jeten e atyre qe e duan Krishtin, dhe ateher do te kuptosh se cdo te thote i krishtere dhe i cliruar ne emrin e Krishtit. Une jam i krishtere, jo se jam me i mire se te tjeret, por sepse ec me Krishtin, sepse perpiqem te plotesoj vullentin e Krishtit, ku Dashuria eshte thelbi i gjithe jetes sime. Jezusi tha:

do tju njohin qe jeni nxenesit e mij, nga DASHURIA dhe nga qendresa ne fjalen dhe porisne time.

Pyetja eshte: a po ecen nejrzimi ne kete vullnet te Krishtit? Natyrisht qe jo. Po kisha e Krishtit a po ecen ne ket vullnet? PO. Ateher vetem kisha eshte ajo qe e ka mare CLRIMIN nga mekati, te cilin Perendia e pergatit per te cdo njeri qe vjen ne bote, por qe jo te gjithe e pranuan dhe e moren kete dhurate te hirit.
    Te besh nje veper miresie per te gjithe, dhe ate te mos e pranojne te gjithe, kjo nuk do te thote se vepra nuk eshte kryer. Prandaj te thashe se, vepra e Perendise nuk e mer vertetesine e saj nga njeriu, por e mer nga Miresia qe Perendia ka per njeriun. Nje prind me te njejten dashuri dhe edukate i meson dhe i rit femijet e tij, por ne fund disa behen te hajrit dhe disa jo. Atehere: dueht te mendojme se prindi nuk i edukoi dhe nuk ju dha dashuri njesoj?
    Nuk e di se sa ju gjetet pergjigje ne kete shkrim, por jeni i mirpritur gjithemone ne diskutim, kur diskutimi vertet i permbahet regullit dhe temes ne fjale.
    Peshendetje beatles.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga deshmuesi : 26-01-2008 mė 19:42

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    [QUOTE=deshmuesi;1812181]
    Citim Postuar mė parė nga beatles Lexo Postimin

Te pershendes Beatles.
    Mendoj se fatket qe ju kini sjelle jane me te vertet te rendesishme, te cilat nuk mund te hidhen pas kraheve, duke mus ju kushtuar vemendjen e duhur.
    Me kujtohet 11shtatori 2001, kur terroristet islamike, rezuan kullat binjake, ku humben jeten mijera njerez. .....
    A te kujtohen thenie e zjarfikesve te cilet po tregonin per shprethimet tek kullat binjake para se ato te shemben "BOOM BOOM BOOM FLOOR BY FLOOR"
    Ose a te kujtohet ty Pentagoni me 100000000000000 kamera dhe sot e kesaj dite nuk ka leshuar as nje video qe do te tregoj se aeroplani eshte perplasur aty!
    Mos haro se 5 minuta pas ngjarjes , i kane marur video incizimet nga hoteli aty pra dhe nje pompe benzini , pse nuk u tregojne njereve se cfar permbajne ato video incizime ?!!
    Ose a te kujtohet Shanksville, ku nuk gjeten asnje kufome ! Ku vjaten kufomat "Deshmuesi"! Mos i morri valle Jezu Krishti ose Allahu me vehte ?!!

Gostivari_usa

P.S." Mos beso cdo gje de shikon ne TV"
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-08-2007
    Postime
    192
    i nderuar deshmues.ju me duket se nuk e keni kuptuar shkrimin tim.une kam analizuar vetem historine e te krishtereve evropiane ndermjet tyre,per te shtruar pyetjen e rrezultateve te arrira nga besimi tek shpetimi nepermjet shpetimtarit.une mendoj se misioni i krishtit ishte qe njeriu nepermjet mendimit(consiences)te zbuloje hyjnoren brenda vetes se tij ,qe njekohesisht do te ishte dhe rruga e vertete.duke u referuar nga kjo pike del qe evropianet jane shume larg tij.nje rrol negativ ne mirkuptimin e tij ka luajtur fatkeqsisht vete kisha.kjo eshte nje e vertete qe do apo nuk do ti eshte pjese e historise se kristianizimit evropian.ti mos dil nga tema te cilen e ke kerkuar vete.dua te kujoj edhe edhe holokaustin si nje nga mekatet per te cilat une nuk do te beja vetem gjermanine fajtore por edhe vatikanin.(apo ti nuk di gje per kete)kultura evropiane e ka zanafillen e saj ne rajonin mesdhetar(ku perfshihen edhe vende te lindjes se afert si edhe afrikes veriore).ne mesjete u caktua vete nga evropiane qe nga athina dhe ne drejtim te perendimit jemi ne dhe ne lindje ato(te tjeret, armiqte)tani lind pyetja si mund te pretendojne evropianet (e krishtere)per civilizim kur historia e tyre(ndermjet tyre)eshte nje histori barbare,kriminale.i nderuar deshmues, do te doja te diskutoje(jo propagandoje)pa dale nga tema.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    I nderuar beatles.
    Une mendoj se te kam kuptuar shume mire, dhe te kam dhen ne pergjigje te qarte. Ne kete teme nuk po shikohet historia e krishterimit dhe krishterizmi nen religjion.Une po flas per besiminne Krisht dhe kendveshtrimi qe fjala profetike e Perendise ne biblen e shenjta na jep ndaj doktrinesislame. E kam thene dhe me siper se, titulli i temes eshte vene nga moderatoret, dhe konkretisht ata duke pasur te drejten e nderhyrjes, e kane vene ata sipas mendimit te tyre. Por ne fakt titulli i temes pak a shume duhet te jete: besimi ne Krisht dhe feja islame.
    Aktualisht une po shtjelloj zbulesen e fjales profetike ne lidhje me Krishtin, besimin tek Krishtit, vepren e Krishtit, duke i vendosur perballe doktrines islame, si dhe mesimin e gabuar qe kurani jep ne lidhje me Jezus Krishtin. Pra qellimi im nuk eshte te gjykoj askend, por tju jap nje zbulese te kishtereve, ( edhe myslimaneve nese duan) ne lidhje me mesimet e gabuara qe feja islame jep jashte mesimit krishtit dhe fjales se Perendise Jahve.
    Persa i perekt krishterizmit europian apo atij boteror, nuk eshte ne gjykimin tim dhe asqe mendoj ndonjehere te hyj ne diskutime te tilla. Kjo per faktin se, Jezusi tha: shkoni dhe predikoni ungjillin e shpetimit neper bote. Nese ka te krishtere qe jane konfuze ne lidhje me besimin ne Krishtin, kjo ndodh per faktin se, ata nuk kane nje lidhje te drejtperdrejte me Zotin Jezus, dhe se besimi i tyre ne Jezusin mbeshtetet ne tradita apo mesime njerzore, cka perbejne nje pjese te madhe ne doktrinat religjionoze te krishterizmit. Apsotulli Pal e quan fjalen e Perendise, si "qumeshti per femijen". Pra nuk ka besim ne Krishtin, pa pranim te se Vertetes dhe e Verteta eshte Krishti.
    Permes ketij shkrimi ka plot myslimane, te cilet po arijne ne perfundimin se, Perendia ku besojne te krishteret, nuk eshte i njejti me Allahun ku ata besojne. Pra mendoj se tema po sjell nje mesim te vlefshem per te dy krahet. Cdo njeri eshte i lire te besoje ku dhe si te doje, dhe askush pervecse Zotit nuk mund ta gjykoje. E rendesishme per mua si i krishtere eshte: te shpall drejt fjalen dhe ungjillin e Krishtit, duke zbuluar drejt dhe duke ju dhene mundesi kristianeve, qe te shohin drejt doktrinat e reme, te cialt me cdo kusht perpiqen te shperfillin te VERTETEN.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-08-2007
    Postime
    192
    deshmues.nqs ti e ke gjetur te verteten ,gezoju asaj .po te kisha une fatin tend dhe ta gjeja te verteten nuk do tme interesonte fare se ne cfare besojne te tjeret(qofte e vertete apo e rreme)sidoqofte une edhe pa e gjetur te verteten(pasi mendoj qe per te gjetur te verteten njeriut i nevojitet e gjithe jeta,mbase edhe vdekja,dhe jo vetem nje pjese e saj, jam nje njeri i kenaqur.me duket se ti dalngadale nuk po din se cfar po flet.po behesh si mesia 4 ever.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    deshmues.nqs ti e ke gjetur te verteten ,gezoju asaj .po te kisha une fatin tend dhe ta gjeja te verteten nuk do tme interesonte fare se ne cfare besojne te tjeret(qofte e vertete apo e rreme)sidoqofte une edhe pa e gjetur te verteten(pasi mendoj qe per te gjetur te verteten njeriut i nevojitet e gjithe jeta,mbase edhe vdekja,dhe jo vetem nje pjese e saj, jam nje njeri i kenaqur.me duket se ti dalngadale nuk po din se cfar po flet.po behesh si mesia 4 ever.
    Se pari te them se, kush je ti qe gjykon njerzit, se si dhe ku ata besojne?! Se dyti te them se, cfar ke ti me shume se mesi4ever?? Zakonisht njerzit mendojne se jane me te zgjuar se te tjeret, dhe kjo eshte nje e keqe e madhe tek ata. Perbuzja dhe menyra se si ti e vlereson nje te krishtere, dije se eshte ne demin tend.
    Nese ti ke disa pyetje rreth temes qe po diskutojme, kjo eshte e drejta juaj. Por nuk ke te drejte te fyesh askend, per faktin se nuk aftesine e duhur qe te kuptosh pergjigjen e dhene. Kur Jezusi filloi tju shpalle judenjve mbreterine e Perendise, judenjte duke mos qene ne gjendje qe te kuptonin fjalen e tij (sepse nuk e besonin Krishtin) thane: vertet ku nuk eshte ne vete. Pra edhe atyre ju dukej marezi fjala e Perendise, per faktin se ishin te pafte per te kuptuar fjalen e Perendise. Gjithmone perpiqem te jem i permbajtur edhe kur me fyejne, sepse motivi im eshte Krishti dhe dashuria e tij. Sa per ate se cfar mendon ti apo dikush tjeter reth meje, kjo nuk me shqeteson, sepse nuk eshte problemi im por i juaji.
    Ju pershendes.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-08-2007
    Postime
    192
    Citim Postuar mė parė nga deshmuesi Lexo Postimin
    Se pari te them se, kush je ti qe gjykon njerzit, se si dhe ku ata besojne?! Se dyti te them se, cfar ke ti me shume se mesi4ever?? Zakonisht njerzit mendojne se jane me te zgjuar se te tjeret, dhe kjo eshte nje e keqe e madhe tek ata. Perbuzja dhe menyra se si ti e vlereson nje te krishtere, dije se eshte ne demin tend.
    Nese ti ke disa pyetje rreth temes qe po diskutojme, kjo eshte e drejta juaj. Por nuk ke te drejte te fyesh askend, per faktin se nuk aftesine e duhur qe te kuptosh pergjigjen e dhene.sep Kur Jezusi filloi tju shpalle judenjve mbreterine e Perendise, judenjte duke mos qene ne gjendje qe te kuptonin fjalen e tij (se nuk e besonin Krishtin) thane: vertet ku nuk eshte ne vete. Pra edhe atyre ju dukej marezi fjala e Perendise, per faktin se ishin te pafte per te kuptuar fjalen e Perendise. Gjithmone perpiqem te jem i permbajtur edhe kur me fyejne, sepse motivi im eshte Krishti dhe dashuria e tij. Sa per ate se cfar mendon ti apo dikush tjeter reth meje, kjo nuk me shqeteson, sepse nuk eshte problemi im por i juaji.
    Ju pershendes.
    zoteri i nderuar.se pari desha tju them qe nuk ju kam ofenduar.ju keni aftesine ti rreshkisni thelbit te diskutimit dhe kur nuk gjeni pergjigjen e duhur filloni te ankoheni.une ju kam thene qe nuk dini me se cthoni,per kete kam theksuar nje nga theniet e juaja.a nuk ishin apostujt e tij judej?,(perse ju thoni qe ato nuk e kuptuan)a nuk e sollen judejte fene e tij ne evrope?perse nuk u bene te gjithe judejte te krishtere eshte nje ceshtje tjeter,por po te te them qe ti nuk do ta kuptosh do tma marresh per ofendim.me ty nuk e shoh me te arsyshme te diskutoj,sorry.po ti lexosh ato qe kam shkruar ketu nuk do te gjesh asnje ofendim,dhe sa per dijeni une nuk jam askushi dhe nuk gjykoj askushin (nuk e kuptoj ku e sheh ti nje gje te tille)sa per mesia4ever jane shume qe kane filluar ta tallin (per kete e ka fajin vete,me budallalleqet qe thote)une kam filluar ta shoh si nxites te propagandes islamike,por ai fatkeqsisht nuk arrin ta kuptoje nje gje te tille.te pershendes.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    I nderuar betles.
    nuk do te desha qe diskutimi te merte nje rruge te tille, por kjo nuk varet ne mua. Ju jeni i lire te diskutoni ose jo. Por une do te deshiroja tju them se ,pergjigjet e te krishtereve, e kini te pamundur qe ti kuptoni , per faktin se te mungon Krishti. Mesa shoh une, ju i deshrioni pergjigjet ashtu sic ju e mendoni, dhe jo ashtu sic ato jane ne fakt. Pra kjo veshtiresi, ju ben te pamundur qe te diskutoni rreth temes ne fjale. Sa per ofendimin, te thashe edhe me siper se, une nuk merakosem se cfare ju apo dikusht tjeter mendon rreth meje. Ajo qe mua me beri te ndjehem keq, eshte pikerisht fakti se, ju e shikoni veten dicka me lart se mesia4ever, duke e mare ate si nje shembull te njeriut "budalla", dhe me pas ju percaktuat dhe rrugen time drejt budallallekut. Kjo nuk eshte e hijshme qe te perfitosh prapa tasieres se kompjuterit.
    Megjithate ke me nxites lufte se mesia4ever, por ti nuk do ti shohesh. Bej nje xhiro nga faqja islame dhe lexo "zgjuarsite" se si disa islamiste poshterojne figurat me te ndritura te kombit, si nene Terezen apo Skernderbeun, per faktin se ata ishin kristiane. dhe !!! nuk shoh ndonje pronocimin tuaj. Megjithate te pershendes, dhe njekohesiht te me falesh per ndonje keqkuptim te shkrimit tend.
    Te pershendes Deshmuesi.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-08-2007
    Postime
    192
    i nderuar deshmues.edhe une nuk desha qe diskutimi te kthehej ne kontradite personale.mbase keni te drejte qe mendoni se une nuk ju kuptoj sepse me mungon krishti,por nuk jam dakort me ju kur thoni se deshiroj qe pergjigjet te jene ashtu sic i deshiroj une.une e fillova diskutimin me fakte por ato ishin pak te renda per tu pranuar nga ju(per kete mund ti rilexosh edhe nje here ato qe kam shkruar dhe te me thuash ku kam genjyer)megjithate dua ta mbyll miqsisht me ty duke te kerkuar edhe falje per ndonje lendim qe te kam shkaktuar.me respekt beatles.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    i nderuar deshmues.edhe une nuk desha qe diskutimi te kthehej ne kontradite personale.mbase keni te drejte qe mendoni se une nuk ju kuptoj sepse me mungon krishti,por nuk jam dakort me ju kur thoni se deshiroj qe pergjigjet te jene ashtu sic i deshiroj une.une e fillova diskutimin me fakte por ato ishin pak te renda per tu pranuar nga ju(per kete mund ti rilexosh edhe nje here ato qe kam shkruar dhe te me thuash ku kam genjyer)megjithate dua ta mbyll miqsisht me ty duke te kerkuar edhe falje per ndonje lendim qe te kam shkaktuar.me respekt beatles.
    E megjithate me pelqen komunikimi dhe qetesia juaj, per kete te eprgezoj dhe do ti ftoja te gjithe diskutantet qe te ecin ne nje shembull te tille diskutimi.
    Je i mirepritur ne cdo bisede, dhe jam gati tju ndihmoj ne rrugen tuaj per te gjetur dhe pranuar te Verteten Zotin Krisht.
    Te pershendes mik, Zoti te bekofte.

Faqja 9 prej 45 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Islamizmi i vėrtetė?
    Nga Iliri88 nė forumin Agnosticizėm dhe ateizėm
    Pėrgjigje: 197
    Postimi i Fundit: 22-02-2010, 16:50
  2. Pse Islamizmi dėmton Shqipėrinė
    Nga holy diver nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 107
    Postimi i Fundit: 16-12-2006, 19:23
  3. Krishterimi apo Islamizmi per ne shqiptaret..?
    Nga NoName nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 22-07-2006, 12:40
  4. Krishterimi dhe Islamizmi - pėrputhjet dhe shpėrputhjet!
    Nga toni77_toni nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 34
    Postimi i Fundit: 07-02-2006, 11:38

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •