ne kete rast ke dale ti jasht teme dhe jasht thelbit te diskutimit.une nuk kam perkatesi fetare(kete e kam thene kudo,fundja perse duhet te kem perkatesi fetare per te diskutuar mbi fene ose zotin,apo ju nuk mund ta kuptoni njerzimin te pandare ne fronte ku sigurisht ju jeni "te miret")une nuk jam as kristian dhe as musliman,por jam humanist.sbesoj qe te kesh ndonje kundershtim per kete.ti me the ne nje postim me siper se une nuk e kam idene nga bibla(kjo eshte shenje mendjemadhsie,por nejse)une te dhash disa fakte mbi teologe te ndryshem kristiane qe une i kam lexuar(mbase disa prej tyre vetem pjeserisht). nje pike tjeter. une e shoh mision e jezu krishtit si mision humanist(ai thote "duajini armiqte e juaj" "kur tju godasin ne njeren ane ,kthejini edhe tjetren" keto mesime te tij une personalisht nuk i vej re tek ju.sorry.)po ju pyes ju -cte keqe kam une ne kete pike.ti ke disa forma mesjetare te mbrojtjes se fese tende(me moton "ose me mua,ose kunder meje").sot njerezit jetojne ne nje periudhe te globalizimit.bota ecen me ritme te tjera.po ju jap nje keshille-nuk mbrohet besimi qe keni duke kritikuar ate qe besojne te tjeret,ndryshe eshte besim jo i sinqerte(ne rastin tuaj propagandistik.une nuk do ta beja kurre kete.
Krijoni Kontakt