Close
Faqja 5 prej 22 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 211
    i/e regjistruar Maska e XH.GASHI
    Anėtarėsuar
    07-03-2007
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    1,123
    Ju deshiroj suksese ne pune e te mira ne jete i befshi 100 e me shendet .

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga Agim Doēi Lexo Postimin
    Antikombetaret e forumit
    10. Problemi ka kaluar nė dorėn e Hetuesisė dhe Drejtėsisė Shqiptare qė ka korruptuar Gjuvanoviqėt dhe Petroshatėt e Skėnderoviqit dhe nė Beogra do shkojė kanga “JETA KĖRKON DASHURI” sepse Olta veē tė tjerave vitin qė vjen pėson ndryshimin gjenetik dhe pėson trashjen e zėrit si tė gjithė meshkujt qė u trashet zėri, u forcohen sisėt mashkullore dhe kalimin nga adoleshenca nė rini e vuajnė me ndrrime cilsore gjenetike.
    Zoti Doēi
    Si figure publike qe jeni, me vjen keq t'ju them qe kjo s'u shkon fare. Te shprehesh ne kete menyre per nje artiste (pa marre parasysh se kenga e saj morri cmimin te cilin prisnit ta merrnit ju), eshte jo etike dhe e demshme per imazhin tuaj ne rradhe te pare, dhe per punen tuaj mese 30 vjecare ne plan te pergjithshem.

Une per vete, kam degjuar dhe kengen e Olta Bokas edhe ate te Flakes dhe Doruntines. E dyta ishte me ritmike se e para, kishte elemente te muzikes rock, qe me pelqen mua, por dicka nuk shkonte. Une nuk jam kritik i muzikes dhe i kenges, por se c'ishte dicka qe s'me pelqente ke zeri i te dyjave. Nje ze si i pakontrolluar. Nje e kenduar me shume si e bertitur. Mungese emocionesh... me fal Zoti Doēi - mos po bej vleresim te gabuar, sepse thashe qe s'jam kritik i kenges e muzikes, por si nje degjues dhe adhurues i muzikes moderne keto gabime pashe ke KENDIMI i vajzave.
    Mbase dhe per shkak te kesaj qe thashe me siper, kenga e Oltas me eshte dukur dhe me e bukur dhe me e kompletuar.

E di qe s'do kete kurfare suksesi ne EuroVision, por s'ka rendesi. Nuk mendoj se nje festival prestigjioz sic eshte ai i RTSH (me pervoje afer 50 vjecare), te humbase cilesite dhe origjinalitetin vetem per te pelqyer kenget tona nje far publiku Evropian ne nje festival ku ASNJEHERE S'DO FITOJME, per shkak te menyres se votimit.

Ju falenderoj per durimin qe patet per te me lexuar, dhe po ju ritheksoj se me siper jane dhene mendimet e mia personale, si DEGJUES!
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    Zoti Agim

Te ndoqa ne emision e new24 ne mos gaboj qe ishe ti i ftuar Manjola Nallbani Frederik Ndoci dhe personi ne krah teje qe ishte pjestar i keshillit te rtsh ne mos gaboj.
    E kam ndjekur ate emision per te degjuar ty dhe 3 te ftuarit e tjere, dhe sinqerisht dua te te falenderoj per te gjitha fjalet qe ke then ne emision sepse ke then realitetin e Festivalit dhe manipulimin e jurise.

Pershendetje Zoti Agim je dhe do te mbetesh perhere nje poet i madh dhe fitues per ne..

Edi...
    Takohemi Ditėn e Gjykimit

i/e regjistruar Maska e Agim Doēi
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, Ministria e Mbrojtjes
    Postime
    2,799
    Do u jap disa sqarime miqsore:

1. Kam brohoritur per kangen e Oltes dhe kam deklaruar ne provat e Nates se Dyte (15 dhjetor)qe : Kjo asht kange profesionale dhe te mesojne muzikuajt sesi bahet muzike e vertet!

2. Para se te filloj Nata finale kur po bisedoja me disa miq te mij, me vjen Drejtori Pergjithshem Petrit Beci dhe me thote : "Kur te dalesh me marre ēmimin e Pare te lutem deklaro gjithshka, se ti je i papermbajtshem ne mikrofon, por te lutem mos permend UCK-ne, asht edhe porosi e Doktorit.!..."
    I jam pergjigjur: "Nuk me ka imponuar Enver Hoxha as im atė komunist idealist e do me koregjoj nje kryeminister i yti! Ka hikur koha e UCK-se per Kosoven, do kem pune mbas Pavarsise se Kosoves me UCC - e Camerise dhe te Maqedonis e te Malit te ZI; POR QETSOJE DOKTORIN DHE TE SEMURET E TJERET se ne Beograd shkon Kanga e jo Agim Doēi! Une jam i bindur qe nuk do fitoj, sepse po shoh nipin e Ramiz Alise dhe nipin e Luftar Petroshatit dhe nje vejushe droge qe janė ne pozicione kundra kanegs kombetare!..."

Pra te nderuar bashkeforumas edhe z. Beci asht Kal Troje dhe u fsheh 2 dite mbasi u dha ēmimi me dallavere qe David Tukiqi e tha: "Ne u muarrem me muzike...ata me pike..."
    Prta perfundmisht A E KUPTONI SE KU FSHIHET LEPURI??????????????!!....
    jANė MBI 109 ARTIKUJ NE MBESHTETJE te kanges sime me Zhulalin. Une i uroj Oltes sukses ne jete!
    Mos harroni qe une jam i denuar ME VDEKJE nga ushtaret e Car llazarit!
    Tashti kaq patra. Vazhdojme me kulture te pergjigjemi dhe jo me adrenaline. Une e kam ndjere sadisfaksionin e mbeshtetjes nga populli dhe Mjeshtrat e Muzikes. Siē po e ndjej dhe nga ju!
    Ju faleminderit

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anėtarėsuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Pershnetje t'perzemrta zoti Doci. E vlersoj shum patriotizmin tand dhe dashnin qi e ki per kombin ton.

Un per veti personalisht menoj qi prej kangve konkurrente, kanga qi kish mujt me na perfaqsu mas mirti n'Eurovisionin e ktij viti, menoj qi kish me kan, kanga e Teuta Kurtit. http://youtube.com/watch?v=g1dES2llmd8
    Kjo kang menoj qi artistikisht u kon ma nalt se tjerat dhe qi kish mujt me marr mas shumti vota nga anglezt, gjermant, francezt, etj. se pej sllaveve e grekve s'kemi shansa me marr vota na, edhe ku me dit sa me kon e bukur kanga. Kjo kang u kish flejt n'zemer ma shume europianve. Kompozimi e interpretimi fenomenal, e edhe teksti nuk osht keq, edhe pse tekstet e Aides jan mesatare e nuk krahasohen me tekstet e tua pershemell. Por tu e pas parasysh faktin qi kit kang e kan bo komplet kosovart, shansat jan kan hic me fitu. lol

Mirpo, un edhe pse jam dardans/kosovar nuk jam kunder qi psh. Shqypnia t'perfaqsohet me shqyptar t'Shqypnis (nese vet ata dun kshtu) e jo me t'trojeve tona jasht kufinit t'sotem se Eurovisioni osht ni festival ku kangtarve ju jepet rasti dhe munsia per me depertu edhe ne tregun nderkombtar t'muzikes. Per Dardanine/Kosoven, kjo nuk osht problem se edhe na pej vitit t'ardhshem kena me marr pjese n'ta. Por kjo kish me paraqit probleme per shqypet e Maqedonise, Malit te Zi, e Lugines s'Presheves sepse n'kit mnyre na i inkurajojm ata mu asimilu e me knu n'gjuh tjera se ndryshe nuk mujn me kandidu per me marr pjes n'festivale, qi per kombin ton i bjen shum keq sepse po i hup ma shum se 1 milion shqyptar. Un jam i sigurt qi Kosova nuk ka me ba dallime, sidomos me shqypet e Maqedonise e t'Malit t'Zi e Lugines s'Presheves se edhe ashtu kena lidhje ma shume se shqypet e Shqypnise me ta, si familjare etj.

Tana t'mirat krejt juve vllazenve e motrave shqyptare
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga dodoni : 30-12-2007 mė 15:43
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anėtarėsuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Shpresojme qe te mbahemi te informuar me procesin ligjor qe do ndiqet per te skualifikuar kengen e Olta Bokes. Kenga Jeta Kerkon Dashuri duhet te shkoje patjeter ne Eurovision.
    As qe du me dit!

i/e regjistruar Maska e Agim Doēi
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, Ministria e Mbrojtjes
    Postime
    2,799
    GEZUAR VITI I RI DHE JU PERSHENDES ME KETE POEZI TE SHPIRTIT

DASHURIJA NUK KA FUND

Pėrse mė thoni: - si nuk u lodhe?
    Nuk e kuptoj gjithė kėt’ shqetsim.
    Pėrse mė quani si “jashtė kohe”?
    Se shkruaj vetėm pėr Dashurinė…

Po dashurija kurr s’do mė shterret.
    Se dhe unė vetė jam frut i saj!
    Pa dashuri njė zemėr bjerret
    Me lot trishtimi do zėrė tė qaj.

Aha, dikush s’e ka tė lehtė
    Tī vėrė dy buzėt, tek ai burim
    Tė shuaj etjen se nė kėt’ jetė
    Ēdo dashuri ka njė kuptim!

Ja foshnja mbetur pa dashuri
    E ka trishtimin nė sy dhe ballė
    Kjo ndjenjė e shenjtė tek ēdo njeri
    Tė mbush me shpresė e tė mban gjalle.

Unė dashuroj me forcė tė shpirtit
    Edhe njė lule pėrmbi dėborė
    Edhe fėmijėn e njė jevgjiti
    E dua shumė ta mbaj nė dorė!

Mos u habitni se Dashurija
    Ėshtė oqean bile mė shumė !
    Sa mirė do bėhet Shqipėria
    Kur ta marr vesht qė nuk ka fund !

Qė nuk ka fund dhe kurr nuk fiket
    Njė dashuri qė tė bėn mirė!
    Me Dashuri dhe Kombi rritet
    Kur dashuron bėhet i Lirė!

i/e regjistruar Maska e erindi_al
    Anėtarėsuar
    21-04-2006
    Postime
    183
    Citim Postuar mė parė nga dodoni Lexo Postimin
    Pershnetje t'perzemrta zoti Doci. E vlersoj shum patriotizmin tand dhe dashnin qi e ki per kombin ton.

Un per veti personalisht menoj qi prej kangve konkurrente, kanga qi kish mujt me na perfaqsu mas mirti n'Eurovisionin e ktij viti, menoj qi kish me kan, kanga e Teuta Kurtit. http://youtube.com/watch?v=g1dES2llmd8
    Kjo kang menoj qi artistikisht u kon ma nalt se tjerat dhe qi kish mujt me marr mas shumti vota nga anglezt, gjermant, francezt, etj. se pej sllaveve e grekve s'kemi shansa me marr vota na, edhe ku me dit sa me kon e bukur kanga. Kjo kang u kish flejt n'zemer ma shume europianve. Kompozimi e interpretimi fenomenal, e edhe teksti nuk osht keq, edhe pse tekstet e Aides jan mesatare e nuk krahasohen me tekstet e tua pershemell. Por tu e pas parasysh faktin qi kit kang e kan bo komplet kosovart, shansat jan kan hic me fitu. lol

Mirpo, un edhe pse jam dardans/kosovar nuk jam kunder qi psh. Shqypnia t'perfaqsohet me shqyptar t'Shqypnis (nese vet ata dun kshtu) e jo me t'trojeve tona jasht kufinit t'sotem se Eurovisioni osht ni festival ku kangtarve ju jepet rasti dhe munsia per me depertu edhe ne tregun nderkombtar t'muzikes. Per Dardanine/Kosoven, kjo nuk osht problem se edhe na pej vitit t'ardhshem kena me marr pjese n'ta. Por kjo kish me paraqit probleme per shqypet e Maqedonise, Malit te Zi, e Lugines s'Presheves sepse n'kit mnyre na i inkurajojm ata mu asimilu e me knu n'gjuh tjera se ndryshe nuk mujn me kandidu per me marr pjes n'festivale, qi per kombin ton i bjen shum keq sepse po i hup ma shum se 1 milion shqyptar. Un jam i sigurt qi Kosova nuk ka me ba dallime, sidomos me shqypet e Maqedonise e t'Malit t'Zi e Lugines s'Presheves se edhe ashtu kena lidhje ma shume se shqypet e Shqypnise me ta, si familjare etj.

Tana t'mirat krejt juve vllazenve e motrave shqyptare
    Te rrespetoj mendimin tend por sipas meje kenga me e bukur qe ishte per te perfaqesuar Shqiperine ne Eurovision ishte ajo e Mira Konēit & Redon Makashit. Kjo eshte nje kenge tipike e festivaleve te Evropes, nje kompozim i shkelqyer me vokale fantastike te dy kengetareve profesional. Nje tekst fenomenal.
    Kjo ishte kenga me te gjitha vlerat dhe jam i bindur se kjo kenge do te kishte korr sukses ne festivalin evropian. Nje kenge e lehte, nje kenge e embel dhe te njejten kohe shperthyese.

http://de.youtube.com/watch?v=9TGqDrCY3-o

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-06-2006
    Postime
    354
    Citim Postuar mė parė nga Agim Doēi Lexo Postimin
    GEZUAR VITI I RI DHE JU PERSHENDES ME KETE POEZI TE SHPIRTIT

DASHURIJA NUK KA FUND

Pėrse mė thoni: - si nuk u lodhe?
    Nuk e kuptoj gjithė kėt’ shqetsim.
    Pėrse mė quani si “jashtė kohe”?
    Se shkruaj vetėm pėr Dashurinė…

Po dashurija kurr s’do mė shterret.
    Se dhe unė vetė jam frut i saj!
    Pa dashuri njė zemėr bjerret
    Me lot trishtimi do zėrė tė qaj.

Aha, dikush s’e ka tė lehtė
    Tī vėrė dy buzėt, tek ai burim
    Tė shuaj etjen se nė kėt’ jetė
    Ēdo dashuri ka njė kuptim!

Ja foshnja mbetur pa dashuri
    E ka trishtimin nė sy dhe ballė
    Kjo ndjenjė e shenjtė tek ēdo njeri
    Tė mbush me shpresė e tė mban gjalle.

Unė dashuroj me forcė tė shpirtit
    Edhe njė lule pėrmbi dėborė
    Edhe fėmijėn e njė jevgjiti
    E dua shumė ta mbaj nė dorė!

Mos u habitni se Dashurija
    Ėshtė oqean bile mė shumė !
    Sa mirė do bėhet Shqipėria
    Kur ta marr vesht qė nuk ka fund !

Qė nuk ka fund dhe kurr nuk fiket
    Njė dashuri qė tė bėn mirė!
    Me Dashuri dhe Kombi rritet
    Kur dashuron bėhet i Lirė!
    Respekt Agim!Me pelqeu shume kjo poezi e embel e shkruar shqip!
    Jam lodhe duke lexue filozofi te quajtura poezi,ku autoret s`e dine as vet se c`duan te thone,prandaj ndjeva njefare prehje tek sa po lexoja poezine tende!
    Sa keq qe jam larg Shqiperise, se ndoshta do te kisha rast te gjej ndonje liber me poezi te po ketij Agimit.

Paq shendet e shume fat me gjithe familjen tande!

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Cka po thote bre?!!
    Ku eshte q'ajo liste e "antikombetareve" i here! Se lexova (hengra) nje tube lesh por listen nuk e gjeta. Mos e pa kush?
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Faqja 5 prej 22 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Festivali i kenges RTSH 2008
    Nga BvizioN nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 57
    Postimi i Fundit: 06-02-2009, 19:43
  2. Era Rusi, gati pėr Festivalin Mesdhetar
    Nga Fiori nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-09-2006, 03:12
  3. Festivali i Kėngės nė RTSH 2005
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 51
    Postimi i Fundit: 07-01-2006, 18:17
  4. Nexhmije Pagarusha
    Nga Harudi nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-08-2005, 10:07
  5. Shqiperia ne Festivalin Boteror te Teatrit Eksperimental
    Nga Fiori nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 29-08-2002, 12:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •