Close
Faqja 4 prej 22 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 211
    Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Sdi si ia mbajti fytyra te ngrej doren dhe te thote 0 pike ? Per habi, sepse Albani ben kariere ne Kosove por tash e tutje do shohim ?
    Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anėtarėsuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Exclamation

Ky artikull ne te vertete eshte edhe nje deshmi mbi nje krim qe ka ndodhur ne kete festival.

Sepse te manipulosh fitoren dhe privilegjet e saj, ne menyren se si Alban Skenderaj ka vepruar me ndihmen e Gjergj Xhuvanit...ky eshte nje krim i hapur dhe shteti ka per detyre qe ta perndjeke, pasi eshte dicka qe ka ndodhur ne institucionin e tij.

Te deshmoje e gjithe juria ne gjyq per gjithcka qe ka ndodhur.
    As qe du me dit!

i/e regjistruar Maska e Agim Doēi
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, Ministria e Mbrojtjes
    Postime
    2,799

Antikombėtarėt e forumit

Antikombetaret e forumit

Kam lexuar tė gjitha temat dhe tė gjitha diskutimet. Nė pėrgjithėsi mua si person mė pėlqen mendimi i lirė dhe madje e nxis atė sepse nuk kam pirė hapa me u ba tolerant, por fatkeqėsisht ndjej qė ka njė urrejtje ta frikshme pėr interpretuesit qė janė shqiptarė nga trevat tona etnike (natyrore).disa sqarime janė tė nevojshme pėr tė gjithė „ata“ qė urrejnė sepse ashtu janė edukuar(!)
    Kėtė vit plotsoja 35 vite si pjesmarrės nė festivale. Jam lutur nga z. Petrit Beci dhe znj. Zamira Koleci tė mos tėrhiqem nga festivali e sidomos nga bashkėpunimi me dy KORIFENJT e muzikės z. Saraēi dhe z. Zhulali. Nuk doja tė bėhesha i mėrzitshėm pėr veshtėt e „atyre“ qė luajn rrolin e kompetentit por qė fatkeqsisht nuk e dijnė qė:
    1. janė mbi 20012 tekste kėngėsh tė arkivuara nė fonotekėn e RTSH-sė me autor Agim Doēin
    2. jam autori me mė shumė ēmime tė fituara nė kėto edicione dhe falėnderopj me gjithė zemėr znj. Zhulijana Jorganxhi e cila mė morri 23 vjeē nė redaksinė e Poezisė dhe mbas 35 vitesh sot jam 59 vjeē i spikatur si autor kėngėsh.
    3. kam mė shumė se ēdo poet e autor tekstesh krijime nė Diskun e Artė tė kėngės shqiptare praėn gjigandėve tė poezisė sė kėngės shqiptare si Xhevahir Spahiu, Hysni Milloshi, Betim Muēo, Haxhi Rama, Aleksandėr Banushi, Gjok Beci, Arbend Duka, Jorgo Papingji, Alqi Boshnjaku, Adelina Balashi, Irma Kurti etj.etj. qė u kėrkoj ndjesė qė nuk po I pėrmend, dhe kjo nuk mė jep tagėr tė jem mendjemadh.
    4. me Zhulalin dhe Anjeze Shahinin kaluam nė Istambul suksesshėm gjysėm finalen dhe e rreshtuam Shqipėrinė nė vendin e 6-tė (Serbia u skualifikua) mė kėngėn “Dua tė nbėhem imazhi yt” duka ja asfaltuar rrugėn Lejdina Celos e cila me pot ė njetėt autorė Hila dhe Laēo tash 3 herė po e skualifikojnė Shqipėrinė!!!!!!!! Shqiptarėt dy herė kanė bėrė Festa Nacionale kur rrahėm ekipin grek nė futboll dhe kur arritem nė 10-shen e mė tė mirėve te festivalit Europian me Shahin mua dhe Zhulalin!!
    5. Jam krenar qė kam arritur tė bėj Hymnet e UCK-se (kėnduar nga Arif Vladi) dhe “A vritet pafajsia”(interrpetuar nga Leonora Jakupi), jam kampion I kėngėve shqiptare so “Borxhi I dashurisė” (Edona Llalloshi) dhe “Ku tė kam pa moj bukuri?” (Sabri Fejzollahu e Lajdina Celo) dhe pse jo I 65 kangėve pėr dėshmorėt dhe Heronjt e Kosovės.
    6. Nuk kam marrė asnjė qindarkė tu kėndoj heronjve e dėshmorve qė sollėn lirinė e Dardanisė – Kosovės.
    7. Doruntina Disha asht nga Dibra e Madhe ( 3 vjeēare asht larguar me prindėrit e saj nė Oslo dhe sot asht 18 vjeēare – Fituese e ETHEVE nė Norvegji me pasaportė Nrvegjeze. Pra gjak shqiptar – nėnshtetsi norvegjeze – zemrėn ja ka fal kangės! MOS HARRONI Gonxhe Bojaxhiun – Nanė Therezėn – Shenjte Shqiptare qė deklaroi: Jam me gjak shqiptar –me nėnshtetsi Indiane dhe zemrėn ja kam falė Krishit! A mos doni qė Nanė Terezėn ta deklarojmė joshqiptare???????
    8. Flaka Kerlani asht rockerse (kangėtare brilante e rockut – heavy metal- me 3 diēitura nė oktavat muzikore) qė do ja kishte zile edhe soji i Tina Turnerit.
    9. Mos bani sherr dhe mos shani shqiptarėt e Kosovės – Maqedonise- Malit tė Zi dhe Camerisė MOR EDEPSĖZA ANTISHQIPTARĖ ose ma skatė mor serbopfilė dhe grekofilė!!!!!!!
    10. Problemi ka kaluar nė dorėn e Hetuesisė dhe Drejtėsisė Shqiptare qė ka korruptuar Gjuvanoviqėt dhe Petroshatėt e Skėnderoviqit dhe nė Beogra do shkojė kanga “JETA KĖRKON DASHURI” sepse Olta veē tė tjerave vitin qė vjen pėson ndryshimin gjenetik dhe pėson trashjen e zėrit si tė gjithė meshkujt qė u trashet zėri, u forcohen sisėt mashkullore dhe kalimin nga adoleshenca nė rini e vuajnė me ndrrime cilsore gjenetike.
    11. pėrshėndes tė gjithė fansat e kangės sime qė kasha 3 gjithsejt Makashin me Konēin, Samata Karavella dhe duetin Doruntina Disha me Flaka Kerlanin dhe jo sit ha ilogofreni Aleksandėr Lalo tek Fix Fare 12 tekste(!!!). Por ja qė lalot e larot, laēot e palaēot, janė shumė tė vegjėl tė mundin shpirtin krijues timin.

i/e regjistruar Maska e mondishall
    Anėtarėsuar
    28-11-2006
    Vendndodhja
    Ne Selanik te Greqise
    Postime
    2,690
    I nderuar Agim! Edepsezat edhe njeqind here te lexojne biografine tuaj te pasur letrare me tekstet e kengeve, po aq here edepseza do mbeten, kurse antiedepsezat edhe pa e lexuar kete biografi, kendojne me ze e fershellime, me mendje e zemer, melodite dhe fjalet qe i shprehin ato e qe mbajne firmen tuaj. Ju uroj shendet dhe suksese ne vazhdim te sukseseve ne vitin e Ri 2008! Perqafime Mondi

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Z. Agim,

Kahdo qe shkoj dhe me kedo qe bisedoj rreth poezis dhe kenges nuk mund te mos ze ne goje emrin tim dhe te ndjehem krenar qe ketu ne kete forum shpeshhere kemi bashkebiseduar here thjeshte e here permes poezise. Jam i nderuar qe mund te te quaj mik, sepse te konsideroj nje patriot pa asnje veti te keqe ne shpirt. Jam ndjere dhe ndjehem shume i gezuar kur ndegjoj kenget e kenduara ne tekstet tua dhe padyshim se arrij ta kap ndjenjen tende patriotike te hudhur ne leter.
    Sikur e tha edhe Mondi, edepsezet dhe injorantet do mbeten te tille e lexuan apo jo biografine tende te bolleshme.
    Te desheroj gjiteh te mirat ne jete dhe shume e shume suksese te tjera ne jeten tende poetike dhe ne te gjith lemejet tjera te jetes.
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    te miret.. kombetaret e te sinqertet te duan o Agim.. pra mos caj kryet..

te kendofte pena e zemra e mendja..

mir thot mondi.. mos ja vno veshin edepsezave..

uroj te kaloni nje vit te qete e te gezuar me familjen e me miqte e te kujtoni me mall miken tuaj.. ne ore te kendshme qe dhimbja tju behet me e lehte..

meqense punon ne ministri.. do desha te dij se a u a kini zbukuruar ushtareve (ju si ministri) ndopak jeten e perditshme..

a ka aktivitete kulturore ne ushtri.. a cfaqen filma e shkojn grupe artistike.. a lexohet libri.. e kendojne e recitojne ushtaret.. e i zbukurojne oborret e reparteve.. etjetj..

mendoj se juve ne kte fushe mund te beni shume ..

gjith te mirat e plot respekt..miku jone ..

i/e regjistruar Maska e erindi_al
    Anėtarėsuar
    21-04-2006
    Postime
    183
    Ne kete video mund te shikoni momentin kur Anjeza Shahini (Zhulali-Doēi) u kualifikuan per finalen e Eurosongut ne 2004.

Kete moment gezimi nuk e kemi ndjere ne shqiptaret (fansat e Eurosongut)qe nga 2004.

http://de.youtube.com/watch?v=TqGR2FI5DWY

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Per mua ti je nje poet i rralle dhe ke respektin tim....

Qofshin te gjithe poetet si ty!Paēin te gjithe talentin dhe patriotizmin tend!

Respekte dhe Gezuar Festen e Vitit Te RI i nderuari Poeti Agim Doēi.

"Qente le te lehin,karvani ecen perpara"....ka thene populli yne!
    "Carpe Diem"

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Une nuk e kuptova ate qe kishit shkruar sepse po pritoja te lexoj shkrimin, sdi ke kritikon e ke lavderon....
    Nuk e di nqs je vertet kompozitori Agim Doci, por 1 here me ka rene rasti t'ju shkruaj ne privat, vertet nuk mka pelqy fjalori me te cilin je pergjigj ne pyetjen time, nuk i ngjante nje kompozitori te rangut tend.
    Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anėtarėsuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar mė parė nga erindi_al Lexo Postimin
    Ne kete video mund te shikoni momentin kur Anjeza Shahini (Zhulali-Doēi) u kualifikuan per finalen e Eurosongut ne 2004.

Kete moment gezimi nuk e kemi ndjere ne shqiptaret (fansat e Eurosongut)qe nga 2004.

http://de.youtube.com/watch?v=TqGR2FI5DWY
    http://nl.youtube.com/watch?v=0N6iuJ17l2s

Faqja 4 prej 22 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Festivali i kenges RTSH 2008
    Nga BvizioN nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 57
    Postimi i Fundit: 06-02-2009, 19:43
  2. Era Rusi, gati pėr Festivalin Mesdhetar
    Nga Fiori nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-09-2006, 03:12
  3. Festivali i Kėngės nė RTSH 2005
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 51
    Postimi i Fundit: 07-01-2006, 18:17
  4. Nexhmije Pagarusha
    Nga Harudi nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-08-2005, 10:07
  5. Shqiperia ne Festivalin Boteror te Teatrit Eksperimental
    Nga Fiori nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 29-08-2002, 12:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •