Close
Faqja 16 prej 22 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 211
    Reklama Maska e RAPTISHA
    Anėtarėsuar
    11-02-2007
    Vendndodhja
    PR
    Postime
    146
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    si nuk u mesua shqiptari te pranoj humbjen
    edhe une kur se mora provimin ketu ku jam(e meritoja noten negative)thash jeni rraciste prandaj sme jepni pozitiven SHQIPTAR HESAPI
    ta mbeshtesim olten te gjithe pak rendesi na pelqen apo jo

Krahasimet e tua jane t'pa vend shok, sepse ktu nuk ka pas t'boj me ate qe kush shka ka meritu, ktu ka pas t'boj me nenvlersim... mos ngrej paralele n'mes provimit tond qe nuk je pergadit, edhe dikujt qe ka punu per tu shperbly nga dikush qe nuk din me qmu punen, vullnetin, si dhe dhuntine ne Festivalin e Kenges - RTSH

Nese e mbeshtet Olten, nenkupton qe ata kan pas t'drejte. Keshtu qe nuk eshte rasti i njejt... nese ia arsyeton vetes kaq thjeshte, mos mendo qe mundesh me ia arsyetu sjelljet e tilla te gjithve ne menyre te tille student i dashur...

Suksese ne shkolle.
    Those who deny freedom to others deserve it not for themselves. -Abraham Lincoln

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar mė parė nga RAPTISHA Lexo Postimin
    Krahasimet e tua jane t'pa vend shok, sepse ktu nuk ka pas t'boj me ate qe kush shka ka meritu, ktu ka pas t'boj me nenvlersim... mos ngrej paralele n'mes provimit tond qe nuk je pergadit, edhe dikujt qe ka punu per tu shperbly nga dikush qe nuk din me qmu punen, vullnetin, si dhe dhuntine ne Festivalin e Kenges - RTSH

Nese e mbeshtet Olten, nenkupton qe ata kan pas t'drejte. Keshtu qe nuk eshte rasti i njejt... nese ia arsyeton vetes kaq thjeshte, mos mendo qe mundesh me ia arsyetu sjelljet e tilla te gjithve ne menyre te tille student i dashur...

Suksese ne shkolle.
    o vlla nuk eshte rast i njejte e kuptoj dhe une
    une thjesht e solla si nje mini mini shembull ku une ju ve fajin tjerve dhe jo vetes
    pastaj pse ata qe kane pergatit kengen e oltes nuk kane qene te pergatitur????????ata nuk donin te fitonin
    une o vlla i dashur nuk me pelqen ti futem debateve po me vjen dhe shume keq qe gjithnje akuzohet fituesi ne shqiperi
    fiton tirana ne futboll thuhet e ka ble albitrin
    fito olta ne festival qenka ble albani apo ai xhuvani
    fitoi x deputet thuhet ka ble votat
    etjjjjjjjjjjj
    deri kur keshtu vlla?
    FALEMDINERIT PER URIMIN
    JO SEKS PARA MARTESE

Reklama Maska e RAPTISHA
    Anėtarėsuar
    11-02-2007
    Vendndodhja
    PR
    Postime
    146
    prape nuk kisha me thone qe eshte njejt vlla, se duhet me i bo ndarjet, megjithata po e kuptoj brengen tonde qe na Shqiptaret nuk jemi te prire me i pranu rezultatet reale... por sidomos nuk jemi me i pranu padrejtesite... keshtu qe ne kete rast kur 3 persona e vlersojne si kenge te mire, Albani nuk mundet me asnje pike ta vlersoje nje kenge qe ishte interesante ?? kjo t'bene te mendosh qe ka pas padrejtesi... Olta nuk eshte fajtore qe eshte pjese e pafajshme e tere ketij manipulimi, por duhet te denohen gjanat e tilla...

megjithate mendimi jem, kalo mire..
    Those who deny freedom to others deserve it not for themselves. -Abraham Lincoln

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar mė parė nga RAPTISHA Lexo Postimin
    Olta nuk eshte fajtore qe eshte pjese e pafajshme e tere ketij manipulimi, por duhet te denohen gjanat e tilla...

megjithate mendimi jem, kalo mire..
    jam dakord me ty me kete thenie
    respekte
    JO SEKS PARA MARTESE

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-09-2007
    Vendndodhja
    Nė Kosoven e pa Rrym...
    Postime
    200
    Ky nuk i ka dy lidhje me Muzik Rock ....

Pasioni pėr shkencėn Maska e Qendi
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    2,102
    “Per sa u perket komenteve te ndryshme ne lidhje me festivalin dhe per akuzat se ne Kosove nuk jam me i mirepritur, po ju them se jo shume larg do te jem ne koncert ne Prishtine, per t’u vertetuar disa personave, qe jo e gjithe Kosova mendon si ata. Vetem se une i dhashe piket e mia nje kenge qe me pelqeu shume, nuk do te thote se jam proserb”.
    A bėn ta dij kush janė ata persona sipas tij , gjith Kosova mendon njejt. Albani nė Kosovė duhet tė ketė kujdes gjatė udhėtimit se mos i ndodh ndonjė gjė e pahijshme , se pėr koncert ai duhet ta harrojė atė.

Konservatore Maska e Dita
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    nga Madaber

Ai meriton perbuzjen e Kosovareve e asgje me teper.

Pse vetem te kosovareve Madaber? Apo pjesa tjeter e shqiptareve s'quhet. Mos e zbrit kete qe ndodhi ne inat krahinor e fyerje krahine. S'ka lidhje me ate. Ka te beje me fyerjen qe zotnia ne fjale i beri shijes shqiptare per muzike.

Do ishte vertet interesante te shihej live nje rast kur nje kengetar i kendon nje salle bosh. Te vendosej per shembull nje kamera e madhe ne sallen ne fjale e te behej nje lidhje direkte e saj me nje faqe interneti.

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Sdi qysh ja mer mendja me nisss
    Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga Qendi Lexo Postimin
    A bėn ta dij kush janė ata persona sipas tij , gjith Kosova mendon njejt. Albani nė Kosovė duhet tė ketė kujdes gjatė udhėtimit se mos i ndodh ndonjė gjė e pahijshme , se pėr koncert ai duhet ta harrojė atė.
    Kesaj fraze do ia kishin ziline Hugo CHAVEZ, Fidel CASTRO, Enver HOXHA, Menduh THACI, Sali BERISHA, e gjithe diktatoret tjere te Botes.

Si mendoka nje shtet i tere NJESOJ?
    Muhahahahahaahahahaahahahahaha
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Citim Postuar mė parė nga Dita Lexo Postimin
    Pse vetem te kosovareve Madaber? Apo pjesa tjeter e shqiptareve s'quhet. Mos e zbrit kete qe ndodhi ne inat krahinor e fyerje krahine. S'ka lidhje me ate. Ka te beje me fyerjen qe zotnia ne fjale i beri shijes shqiptare per muzike.

Do ishte vertet interesante te shihej live nje rast kur nje kengetar i kendon nje salle bosh. Te vendosej per shembull nje kamera e madhe ne sallen ne fjale e te behej nje lidhje direkte e saj me nje faqe interneti.
    Dita, me fal per keqkuptimin, mbase dhe une nuk jam shprehur si duhet. Nqs me ke lexuar ne temat perkatese qe kane te bejne me kete person, une kam dhene mendimin tim dhe e kam denuar aktin e shemtuar te ketij kengetari.

Ajo cfare kam dashur te them me ane te postimit te meparshem, dmth asaj fraze qe ke cituar ti, nuk eshte se doja te zbrisja ate qe ndodhi ne nivel apo fyerje krahinore. Alban Skenderaj meriton fyerjen e te gjithe Shqiptareve me ate qe beri, sepse ai na fyeu te gjithe neve. Por, kur thashe qe meriton perbuzjen e Kosovareve, ideja ishte qe ai do mbaje koncertin ne Kosove dhe audienca me se shumti do ishte nga Kosova, prandaj dhe u shpreha ashtu. Gjithsesi, dhe njehere me fal per keqkuptimin.

Besoj se tani jemi dakort.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Faqja 16 prej 22 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Festivali i kenges RTSH 2008
    Nga BvizioN nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 57
    Postimi i Fundit: 06-02-2009, 19:43
  2. Era Rusi, gati pėr Festivalin Mesdhetar
    Nga Fiori nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-09-2006, 03:12
  3. Festivali i Kėngės nė RTSH 2005
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 51
    Postimi i Fundit: 07-01-2006, 18:17
  4. Nexhmije Pagarusha
    Nga Harudi nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-08-2005, 10:07
  5. Shqiperia ne Festivalin Boteror te Teatrit Eksperimental
    Nga Fiori nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 29-08-2002, 12:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •