Close
Faqja 14 prej 22 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 211
    i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Ai, bė propagand pėr veten e tij ngaqė e di mirė qė pėr tė prishtina dhe Kosova janė Tabu pėr momentin dhe sikur ta dij ai sikur unė se ēfarė i pergaditet nė Kosovė- do tė ikte nė alaska.
    Ai ndoshta mundet me ardhė nėn pėrcjellje tė policis sepse edhe Koshtunica i Serbis pat ardhė dhe pat mbajtur njė Miting nė Graēanic - njė vend vetėm dy kilometra largė nga Prishtina...
    Pra, ėshtė e mundshme qė ai do tė vjen tė mbajė Koncert nė tė njejtin vend ku ka mbajtur miting Koshtunica!
    Sa pėr Prishtinen - le ta harrojė zotriu!
    FINITO!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-12-2007
    Postime
    12
    Prrengen e mirkuptova dhe me vjen mire sinqerisht edhe per ju qe e keni ulur dozen e debatit.Me mire qe nuk e zbras tende dhe i bie shkurt se keshtu eshte me mire per ju.Une edhe pse s,njihemi po te sugjeroj dicka(edhe pse smund ta marresh parasysh)qe: Mos abuzo me faktin e kenges suaj dhe ta kthesh ne problem kombetar pasi nuk eshte dinjitoze dhe e ndershme, besoj se ti e kupton dhe vete kete gje! Ato qe kam lexu ne gazeta nga ju dhe bashkepuntoret tuaj ishin vertet qesharake per njerez qe kuptojn mire se ceshte nje kenge dhe ceshte nje problem kombtar apo patriotik.Personalisht nuk jam dakort per cmimin e pare,por nuk mund te pranoj dhe arsyet qe ngrini ju???!!!!!! Doni apo sdoni ju te gjithe ne qe diskutojm ne kete forum jemi te gjithe SHQIPTAR dhe kete pasaport as na e ka dhene dhe as qe na e heq dot kenga juaj! Ja kalofsh mire.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga durim50 : 17-01-2008 mė 17:17

Reklama Maska e RAPTISHA
    Anėtarėsuar
    11-02-2007
    Vendndodhja
    PR
    Postime
    146
    a ka mundesi me na tregu lokacionin ku pe majka koncertin e deshtum ky djaloshi... ??
    Kurr nuk me ka pelqyer ky albani, por tash kam filluar edhe ta urrej edhe *** edhe trim nuk shkojn ...
    Those who deny freedom to others deserve it not for themselves. -Abraham Lincoln

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Po deri keto dite, per hater i keni vizituar koncertet e shfaqjet e Albanit apo per shkak te muzikes e kendimit te tij.

Mendoj, nese i keni vizituar per hater - s'jeni kurfare publiku.
    Nese i keni vizituar shkaku i muzikes ose i kendimit - hatri s'ben t'iu prishe qejfin per mos te vazhduar t'i vizitoni.

Ku di - mbase jam gabim.
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

Reklama Maska e RAPTISHA
    Anėtarėsuar
    11-02-2007
    Vendndodhja
    PR
    Postime
    146
    jo nuk pe mohoj qe nuk ka adhurus Alban Skenderaj, se e ka stilin e vet, muzika edhe stili vet, une per vete nuk kam shku te koncertet e tij asnjehere, se nuk e pelqej at zhander, veq se nese po don me na sfidu, atehere duhet dikush nga 1 zhander tjeter me ja plotesu koncerten me kanaqet e birres n'binen ku ai ka me kendu
    Those who deny freedom to others deserve it not for themselves. -Abraham Lincoln

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar mė parė nga krispi Lexo Postimin
    Imagjinoni sa bukur do ishte sikur z. Doci (edhe pse me padrejtesi nuk i dhane cmim te pare?!!!!) te dilte ketu dhe si burre patriot ti bente thirrje gjithe shqiptareve te bashkuar kudo qe jane, Shqiperi, Kosove, Maqedoni, Mal te zi e Diaspore te votojne per kengen SHQIPTARE ne EuroSong, kushdo qe te ishte ajo.

Te gjithe e dime sistemin e votimit ne Eurosong, kenga shqiptare nuk do kualifikohet me siguri, sepse si jetime s'do ta votoje askush, se pati njerez me shume vullnet (patriotik) qe arriten t'u mbushin mendjen shqiptareve neper bote se kjo kenge eshte "antishqiptare".

Sinqerisht nuk ju kuptoj....

Forumista, me respekt per veten ju lutem!!!!! Mundohuni te mendoni me trurin tuaj njehere..
    Fjala kyce: "imagjinoni", alamet kenge beri John Lennon, po kujt ia kendoi i ndjeri!

E pra, imagjinoni sikur keta artistet tane qe akuzojne per percarje e "korrupsion" te kene force te ngrihen mbi percarjen dhe "korrupsionin."
    Po te le psh z. Sherri (sa i shkon mbiemri) qe krahason Alban Skenderaj me Koshtunicen ne nje teme tjeter?

Mua s'me pelqen as kenga e cmimit te pare, as ajo e te dytes. Muzika shqiptare ka me cfare te prezantohej me mire. Por ja qe Olta fitoi dhe na takon te gjitheve brenda dhe jashte Shqiperise ta mbeshtesim ne Eurovizion.

Nejse, sherr (debat) te mbare ...

i/e regjistruar Maska e gjilan55
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    gjilan
    Postime
    310
    dhurata qe meriton albani do te duhej te ishte nje sall pa shikues.le te kendoj per vetveten.edhe ai ta kuptoj se ka gabu.

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga gjilan55 Lexo Postimin
    dhurata qe meriton albani do te duhej te ishte nje sall pa shikues.le te kendoj per vetveten.edhe ai ta kuptoj se ka gabu.

Kjo do ishte nje proteste me e mencur (megjithese s'e justifikoj arsyen pse ndodh kjo per arsyet qe kam thene tek temat tjera mbi kengen fituese te RTSH), por ne asnje menyre s'do isha dakord qe t'i mbushet skena me kanoce birrash. S'eshte e hijshme.

Ja t'ju them une nje gje qe ka ndodhur ne Tetove.
    Para tre a kater vjetesh (s'me kujtohet sakte) per here te pare do vinte per te dhene nje koncert Adrian GAXHA. U prit ne skene me ovacione cakmakesh, patatesh, topthash, e c'gje qe kishin publiku tetovar. S'e donin se ky si tip pederasti.

Nje komshiu im kishte qene ke ai koncerti (thjeshte per te bere sherr) dhe kur u kthye ishte zhgenjyer shume sepse kishte humbur cakmakun e tij te shtrejte Zippo dhe s'e kishte goditur dot Gaxhen.

Sa per informim, koncerti i pare i Gaxhes ne Tetove ka qene dhe koncerti i tij i fundit ne Tetove. S'besoj qe edhe kalon neper Tetove ai kur i duhet te mbaje ndonje koncert diku.
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anėtarėsuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Wink

Jo, ne nuk mund te meshtesim Olten per arsye dytesore.

Ajo duhet ta meritonte ne rradhe te pare, dhe ajo nuk e ka merituar ndryshe jurise s'do i duhej te manipulonte rezultatet ne ate menyre sic ndodhi.

Me vjen keq qe s'po degjojme me gje mbi kete ceshtje, sepse me gjithe gjerat qe kane thene vete juristet neper gazeta te ndryshme, jane deshmuar gjera qe nqs se do shkonin ne gjyq, Olta do skualifikohej pa asnje pike dyshimi.
    As qe du me dit!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    si nuk u mesua shqiptari te pranoj humbjen
    edhe une kur se mora provimin ketu ku jam(e meritoja noten negative)thash jeni rraciste prandaj sme jepni pozitiven SHQIPTAR HESAPI
    ta mbeshtesim olten te gjithe pak rendesi na pelqen apo jo
    JO SEKS PARA MARTESE

Faqja 14 prej 22 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Festivali i kenges RTSH 2008
    Nga BvizioN nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 57
    Postimi i Fundit: 06-02-2009, 19:43
  2. Era Rusi, gati pėr Festivalin Mesdhetar
    Nga Fiori nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-09-2006, 03:12
  3. Festivali i Kėngės nė RTSH 2005
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 51
    Postimi i Fundit: 07-01-2006, 18:17
  4. Nexhmije Pagarusha
    Nga Harudi nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-08-2005, 10:07
  5. Shqiperia ne Festivalin Boteror te Teatrit Eksperimental
    Nga Fiori nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 29-08-2002, 12:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •