Close
Faqja 13 prej 22 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 211
    Betimi i Hipokratit
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Nuk kam asnje komend se kush duhet te fitonte apo jo. Te dyja kenget ishin shume te bukura dhe te dyja meritonin vendin e pare, por podiumi me numer 1 vetem nje vend ka, dhe aty u ngjit Olta Boka.

Dy gjera me kane neveritur kete festival, dhe ato jane:

Prezantuesi Pirro Ēako nuk ka qene aspak ne lartesine e duhur, madje me plot gojen mund te them qe ishte deshtim per te roli qe mori persiper. Ndryshe mund te flas per Elsa Lilen, e cila erdhi gjithnje ne rritje dhe naten finale beri nje prezantim shume te bukur. E kunderta ndodh me Pirron, ai vetem sa vinte e ulte nivelin e prezantimit.

Gjeja e dyte qe ma ka neveritur kete festival, ka qene votimi i Alban Skenderajt dhe Gjergj Xhuvanit. Jane treguar te pafytyre kur nuk kane dhene asnje pike per kengen e vendit te dyte. Ate kenge e vleresuan ikonat e muzikes Shqiptare, si David Tukiqi, ndersa keto dy palaēo nuk japin asnje pike. Keto jane 2 delet e zeza te festivalit ne RTSH qe sapo lame pas.

TURP TE KENE
    skam cti shtoj keti shkrimi.
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    189
    Imagjinoni sa bukur do ishte sikur z. Doci (edhe pse me padrejtesi nuk i dhane cmim te pare?!!!!) te dilte ketu dhe si burre patriot ti bente thirrje gjithe shqiptareve te bashkuar kudo qe jane, Shqiperi, Kosove, Maqedoni, Mal te zi e Diaspore te votojne per kengen SHQIPTARE ne EuroSong, kushdo qe te ishte ajo.

Te gjithe e dime sistemin e votimit ne Eurosong, kenga shqiptare nuk do kualifikohet me siguri, sepse si jetime s'do ta votoje askush, se pati njerez me shume vullnet (patriotik) qe arriten t'u mbushin mendjen shqiptareve neper bote se kjo kenge eshte "antishqiptare".

Sinqerisht nuk ju kuptoj....

Forumista, me respekt per veten ju lutem!!!!! Mundohuni te mendoni me trurin tuaj njehere..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-12-2007
    Postime
    12
    Ku i dini gjith keto fakte Prreng SHERRI, apo je ti Agim vet si perher......

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-12-2007
    Postime
    12
    Agim, te shkon shume ky pseudonim Prreng SHERRI.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-12-2007
    Postime
    12

Smile

Citim Postuar mė parė nga Preng Sherri Lexo Postimin
    Po se kam hapur unė temėn or vlla por njė tjetėr. Edhe unė pėr tė njejta arsye kam hyrė nė temė porsi ato qė keni Ju por asgjė nuk gjeta sipas titullit.
    E ti e di qė ne shqiptarėt kėto gjėra i kemi pėr qejfė; kush pėr kend ka spiunuar; kush me kend u martua; gruaja e cilit po shkonė te kafegjiu...
    Po s'kishte gjė nga kėto!
    At'herė e thash mendimin tim pėr ato qė ishin!
    Po t'ja them edhe unė pak poezis e le tė dalė ku tė dalė, ama vetėm kėsaj radhe dhe kurrė mė nė forume, se demek kėtu pėr muhabete jemi...

CINIKU

fytyra e tij e qeshur
    si kėpucėt e pastruara
    Te lustragjiu anonim
    e pėrdredhur nėn hijen
    e ngjyrave demoniane
    ėshtė bėrė ushqim tiu:
    Qė asė derri se ha!

Kur t'ja fut tani Adrian hila njė kėnge me kėtė tekst dhe me notat sipas qejfit tė dtrejtoris sė festivalit tė 11-tė!
    O Prreng thuaj mo burr i dheut qe je AGIM DOCI se e morrem vesh,dhe mos kerko me ba gallat me ne.

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Citim Postuar mė parė nga durim50 Lexo Postimin
    O Prreng thuaj mo burr i dheut qe je AGIM DOCI se e morrem vesh,dhe mos kerko me ba gallat me ne.
    Pėrshendetje i nderuar,
    Unė jam preng Sherri personazhi i njohur i romanit " Fshati midis Ujėrave" tė Kolė jakovės!
    Nė jetėn private jam njė krijues qė e do shumė artin, nė veēanti letersin por interesa kam edhe pėr filmin, Muziken ( klasiken ta zėmė)Teatrin!
    Jam i lindur nė njė qytet me emėr tė lashtė nė Kosovė ndersa me AGIM DOĒIN s'mė lidhė asgjė prej gjėje - pėrpos qė jemi shqiptarė, kemi njė dashuri tė madhe pėr fjalėn e bukur tė shkruar si dhe pėr kėngėn!
    AGIM DOĒI si Njeri dhe mėnyra e tij e komunikimit s'mė ka pėlqyer asė edhe njė herė! Shpesh herė mė ėshtė dukur si fodull! ndoshta nga jashtė ka krijuar kėtė pėrshtypje tek vetja ime - qė mund tė jetė e gabuar!
    Pėr herė tė parė kėtė emėr e kisha dėgjuar nga vėllai i Nexhmije Pagarushės ( ishte viti 1994) qė mė kishte pyetur " nėse e njohė Agim Doēin"...

Pra i nderuari zoteri " durimi50" siē e shihni unė s'kam Agim Doēi!
    ka ca ditė qė se kam shikuar debatin kėtu se pėrndryshe do t'ju jipja njė pėrgjigje!
    Shpresoj qė nuk ėshtė e vonshme pėr personin tuaj!
    Unė jam Preng Sherri ndersa nėse ju kanė bė pėrshtypje reflektimet e mia pėr festivalin e Kėngės, e njohė atė, ngaqė mė lartė shkrova pėr preferencat e mia!
    sa i pėrket Eurovisionit sot Eurosongut e pėrcjellė qė nga viti 1975 - dhe diten qė mbahet, pėr veten time ėshtė njė lloj feste!
    Pėr momentin nuk jetoj nė Kosovė por jashtė saj me familjen time dhe po ashtu, kėtu ku unė veproj, nata Finale e Eurosongut pėrcillet nga tė gjithė - sikur tė ishte njė festė!
    me nderime nga unė Preng Sherri
    ( Mė falni se tani po dal t'i qes pak gomarit tim sepse Hana ėshtė nė gjumė)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-12-2007
    Postime
    12
    Te mirkuptova zoti Prreng.Shyqyr qe sna dole Agimi se na cmendi. TUNG

i/e regjistruar Maska e Agim Doēi
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, Ministria e Mbrojtjes
    Postime
    2,799
    durim50

kam qeshur me ato qe shkruan dhe i bije ne qafe Preng Sherrit. Nese ti ke ato mendime per mua, dhe shprehesh se "shyqyr qe nuk doli Agim Doēi se na ēmendi...", une kam te drejte te te uroj me gjith zemer: TE RUEJ ZOTI MENDT E KRESE!
    Po as nuk kam nder mend me shpraz kryet tem per me mbush kryet tand or durim50-ta!
    Ta bafte Zoti mbare dhe mos u merzit qe je shqiptar.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Postime
    13

Alban Skėnderaj do tė kėndojė nė Prishtinė

Alban Skenderaj se shpejti do te niset drejt Prishtines, per te dhene nje koncert. Ai ka thene se “Per sa u perket komenteve te ndryshme ne lidhje me festivalin dhe per akuzat se ne Kosove nuk jam me i mirepritur, po ju them se jo shume larg do te jem ne koncert ne Prishtine, per t’u vertetuar disa personave, qe jo e gjithe Kosova mendon si ata. Vetem se une i dhashe piket e mia nje kenge qe me pelqeu shume, nuk do te thote se jam proserb”. Per me tej, Skenderaj ka preferuar te heshte dhe sipas tij ai nuk do qe te bije ne te njejten nivel me disa njerez te caktuar ne lidhje me skandalin e festivalit, ku u akuzua se shiti voten, vetem qe kenga fituese mos ishte nga Kosova. Por ne lidhje me kengen fituese ai cileson: “Une votova kengen qe ishte me e mira nder te tjerat dhe nuk jam penduar, aq me teper kur akuzat vijne nga njerez me konflikte interesi. Intrigat dhe monopolet qe jane krijuar brenda festivalit, jane te shemtuara dhe duhet qe mos ekzistojne me. Pastaj, me shqeteson fakti se vemendja u largua nga festivali per te bere nje buje mediatike”.

HAJDENI TE DASHURIT E MI CKA MENDONI PER NJE GJE TE TILLE? DO IA MBAJ ATIJ TE KTHEHET NE KOSOVE? DO JETE I MIRESEARDHUR? E MERITON TE KENDOJE NE PRISHTINE?
    BE FREE TO SPEAK YOUR MIND

Konservatore Maska e Dita
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    Albani ben sikur nuk merr vesh.
    Po nuk po te thote njeri mor Alban, pse i dhe piket maksimale kenges se kenduar nga Olta Boka, por pse kenges qe ishte e te njejtit nivel, te kenduar nga Flaka dhe Doruntina i dhe zero pike.

Faqja 13 prej 22 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Festivali i kenges RTSH 2008
    Nga BvizioN nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 57
    Postimi i Fundit: 06-02-2009, 19:43
  2. Era Rusi, gati pėr Festivalin Mesdhetar
    Nga Fiori nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-09-2006, 03:12
  3. Festivali i Kėngės nė RTSH 2005
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 51
    Postimi i Fundit: 07-01-2006, 18:17
  4. Nexhmije Pagarusha
    Nga Harudi nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-08-2005, 10:07
  5. Shqiperia ne Festivalin Boteror te Teatrit Eksperimental
    Nga Fiori nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 29-08-2002, 12:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •