dihet se kujna jam drejtuar te pafeve . sepse nje njeri per te respektuar kombin pik se pari duhet te jete fetar i verte, ejo si keto disa te cilet jane ketu.
dihet se kujna jam drejtuar te pafeve . sepse nje njeri per te respektuar kombin pik se pari duhet te jete fetar i verte, ejo si keto disa te cilet jane ketu.
I penduari nga gjynahu eshte si ai i cili nuk ka fare gjynah
riu kjo eshte esenca e shkrimit tim kjo qe po thua ti se nese jemi musliman jemi arab .
kjo eshte prapavij politike o riu se di sa ki informacione ti po ato qka i kam un mjaftojn per te urryer keta me mjekra qe po shetiten rrugeve te kosoves
shumica prej tyre jan te pafajshem , nje pakic eshte me prapavij te shkaut dhe te arabit qe paguan per ti kthyer shqiptaret ne kete sekt te ri islamik
pse smund te jemi shqiptar musliman po vetem arab musliman ?
kjo eshte nje qeshtje me rrenje te fella dhe ka kohe te gjat qe eshte ushtruar ne kosove per largimin e shqiptarve ndermjet veti
riu logjikoje pak kete ( jo qe dua te mbroj diken po vetem shembull) -sikur djali yt te kthehej ne katolik ( po e marr shembull) ti a me te ngat e ki shkaun musliman a te birin katolik . sepse kjo ide eshte e shkaut qe me te afert e kemi shkaun musliman se shqiptarin katolik . kjo eshte pyetje per ty cilin e ki me te afert?
po e them edhe nje her sepse si po duket me keni keqkuptuar ju ---- un jam musliman me zemer po nuk pajtona me ate qka jan duke bere me ne disa njerez te fes muslimane ne kosove . vetem me kete nuk pajtona sepse kunder fes un nuk kam asgje sepse eshte feja e vertet dhe qe e meriton ti besohet
po disa njerez po e keqperdorin kete ne dem tonin o shqiptar
se di sa po jam i qart ne ate se qka po du me than se di a po mund te me kuptoni a jo
puna eshte qe islamizmi nuk lejon as atdhe as komb! pra ti e ke te ndaluar kombin, me fe, apo nuk e di ti kete?riu per mua eshte fe+atdhe=atdhe+fe . se di pse po niseni nga ajo a eshte feja para atdheut a atdheu para fes . keto jan te lidhura ndermjet veti po jo ne kete menyr tragjike qe po e beni disa nga ju
or mik, islami ka disa rregulla, prej te cilave asimilimi ne arab eshte rregulli i pare fare dhe verehet ne te gjithe pellgun islamik qe kane qene dikur kombe te ndryshme dhe tash jan asimiluar. dhe te thuash qe une nuk dua te asimilohem ne arab po dua te jem mysliman, eshte.. veç ti e di se çfare, se mua me duket hipokrizi, ose diçka tjeter qe ska pse ta themriu logjikoje pak kete ( jo qe dua te mbroj diken po vetem shembull) -sikur djali yt te kthehej ne katolik ( po e marr shembull) ti a me te ngat e ki shkaun musliman a te birin katolik . sepse kjo ide eshte e shkaut qe me te afert e kemi shkaun musliman se shqiptarin katolik . kjo eshte pyetje per ty cilin e ki me te afert?
ti ose ke pire dhe je pijav ose te vjen era ka kembet. kush ta ka thene kete se per te qene musliman duhet patjeter te asimilohesh ne arab . e ke gabim o ti njeri une jam shqipetar por jam edhe musliman . kemi edhe kinez te cilet jan musliman por ata nuk jane asimiluar ne arab , mua me vjen keq por vetem islami nuk te detiron te asimilihosh ne komb tjeter. eshte se kemi nje term TE GJITHE MUSLIMANET NE BOTE JANE VELLEZER por nuk eshte e vertete se jan ARABE . kete teze ua kan ngjitur disa persona te cilet nuk kan lidhe fare me islamin, apo e kane si FOBI.
I penduari nga gjynahu eshte si ai i cili nuk ka fare gjynah
riu thuaje sepse asgje nuk me le pershtypje nga ata qe nuk kan kultur ( me fal qe po shprehem keshtu sepse nuk jam duke te perfshir ty )
o riu se di si nuk mund te kuptosh se kur'ani nuk ta ndalon te kesh komb po kjo eshte politik e serbit duke shfrytezuar xhamin e pafuqishme per tiu kundervi ka rene ne gji te saj dhe ne sbene ti mbyllim syt tani vetem pse kishe feja nuk e lejon kombin
vetem nje pyetje : a e din ku e kan selin keta me mjekrra dhe keto te mbuluarat ?
a e din kush mer pare ne emer te tyre ?
nese i din trego nese nuk din pra je edhe ti prej tyre qe eshte i ndikuar nga keta te poshter
eshte e vertet kjo halil deri ne rreshtin e fundit ku thua se keta persona nuk kan lidhje me fen islame .
ketu dua te permisoj : jo qe nuk din po keta jan gati me than ekspert te islamit keta jan aq te menqur sa kan dit te futin keto ide ne popull qe si po duket edhe ky qenka i infektuar me keto ide
oXHAMIA hiqe kit nik tu thaft goja edhe ata gishta q e e ke hap kit tem pse a spate per qka me fol veq qikjo po t e pengon ty a , edh une jam musliman , nuk jam me mjekerr , po ti ste koke musliman po rrenc spo di qysh me te than , se mjekrren e ka lan zoti farz e ju kuna ti qohet po du em lshu
flm geezer aspak nuk eshte e vertet ajo qe po thu ti .
pse po fol kur besoj se nuk ki informacion ti as sa 1/8 e asaj sa di un per keta
njerez
pra do te ishte me mir ose te pyesje ose te mbylles gojen sepse nuk je duke than asgj hiq po vetem ofendim
po vetem nje gje a shkruan ne kur'an se duhet te mbajm mjeker ? vetem kaq dua te di
Krijoni Kontakt