Keto 5 postimet e fundit te shtijne shume me kesh.Keni sens humori.
Te gjitha te mirat nga une
ej kush po del avokati i zotit atere.... se te djallit ja kane gjetur (Keanu Reeves)
Cos i'm not jesus, i will not forgive!
Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)
Ky artikull parashikon lirine fetare dhe te praktikave te feve.
Psh besimi im ka lirine dhe mbrojtjen e plote nga ky nen i kushtetutes per tu mbledhur te gjith besimtaret se bashku dhe te adhurojne Perendine dhe te predikojne ungjillin e Krishtit ne rruge ne shtepi ne salla ne me ane te aktiviteteve privATE si arsimimi ne[er shkollat privaTE apo me shfaqjen e filmit Jezusi sic u be ne Tirane ne korrik te ketij viti.
Perendia eshte aq i madh, saqe ne na duhet perjetesia per ta njohur Ate plotesisht.
[QUOTE=Dragut;1789875]Ik o Alban inxhinieri gjerb nai tas me supë apo nai paçe... ene leji artikujt e kushtetutës.[/QUOT
Ti nuk je aspak ne teme por me mire mos u fut fare ne kete teme nese ste pelqen mos i lexo fare tu cte duhet se cbej une mos valle je presidenti ti por edhe sikur te ishe nuk me intereson ti shiko punen tende se ske asnje te drejte te flasesh ne kete menyre ose hiqu fare nga forumi po deshe po se cfare bej une eshte puna ime po ti ske punhe fare me ate qe shkruaj une ketu kuptove ?
Faleminderit per mirekuptimin.
Perendia eshte aq i madh, saqe ne na duhet perjetesia per ta njohur Ate plotesisht.
Krijoni Kontakt