Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 27 prej 27
    PROUD TO BE MUSLIM
    Anėtarėsuar
    20-08-2007
    Vendndodhja
    TIRANA,ALBANIA
    Postime
    49
    Citim Postuar mė parė nga Sokoli i Malit Lexo Postimin
    Pra , personalisht mendoj qe ne kete aspakt me te vertete , per mendimin tim KURANI te ben te thuash "wow kjo eshte e vertete, ajo eshte e vertete" sepse ne mbrendi mban pohime te cilat jane thene 1400 me pare ne nje shoqeri primitive te cilet nuk kane pasur mundesi asgje te dine lidhur me pohimet e tilla dhe perseri shkenca ne ditet e sotme eshte duke i vertetuar pohimet e tilla si te verteta nje nga nje.

Me Respekt GOstivari_usa

Te gjitha ato gjana shkencore(qe ti aludon) qe permenden ne Quran ato ishin te njohura edhe shum kohe para se u shkrua Qurani.Ashtu qe kujdes!
    KU? ME CITO NJE RAST?
    A DO VIJE KOHA NDONJEHERE TE KUPTONI SE NUK FLITET PA ARGUMENTE?
    SIDOMOS TI SOKOLI I MALIT SE U BE E DISATA HERE QE SHKRUAN KESHTU DHE PASTAJ KE DHE PAFYTYRESINE TE THUASH SE MUSLIMANET SDINE TE DEBATOJNE.
    MEGJITHATE KE TE DREJTE,MUSLIMANET NUK DEBATOJNE KESHTU SI JU.

PS. NE KETEJ NGA SHQIPERIA E SHQIPTOJME KURANI DHE JO QURANI.

PROUD TO BE MUSLIM.
    JAM KRENAR QE JAM MUSLIMAN.

PROUD TO BE MUSLIM
    Anėtarėsuar
    20-08-2007
    Vendndodhja
    TIRANA,ALBANIA
    Postime
    49
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    16:101. Kur njė ajet e zavendėsojmė me njė tjetėr - e All-llahu di mė sė miri se ēka shpall - ata thonė: "Ti (Muhammed) je vetėm trillues" Jo, por shumica e tyre nuk dinė.

Injoranca e kohes

16:103. Ne dimė shumė mirė se ata thonė: "Atė (Muhammedin) ėshtė kah e mėson njė njeri!" Mirėpo, gjuha e atij nga i cili anojnė (supozojnė) ata ėshtė jo arabe (e paqartė), e kjo (e Kur'anit) ėshtė gjuhė arabe e stilit tė lartė e tė qartė.

16:108. Tė tilėt janė ata qė All-llahu ua mbylli zemrat, dėgjimin dhe pamjen e tyre dhe tė tillėt janė ata naivėt.

Kush foli ketu, Gabrieli, Zoti, apo i shpiku Muhamedi.
    EJ A KE NDOPAK LIDHJE ME TRURIN TI NJERI APO JETONI NJERI KETU E TJETRI NE KINE.

PROUD TO BE MUSLIM.
    JAM KRENAR QE JAM MUSLIMAN.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga FATMIR-CUPI Lexo Postimin
    EJ A KE NDOPAK LIDHJE ME TRURIN TI NJERI APO JETONI NJERI KETU E TJETRI NE KINE.
    Kadal fyerjet leji per tjeterku se une nuk te ofendova ty, keshtu qe kujdes.

2:241. Pėr tė devotshmit ėshtė obligim qė edhe pėr gratė e lėshuara tė bėjnė njė furnizim tė zakonshėm.

Kush foli ketu, Zoti, engjulli Gabriel apo kush.

33:32. O gratė e Pejgamberit, ju nuk jeni si asnjė grua tjetėr, nėse keni kujdes e ruheni, andaj mos u llastoni nė tė folur e tė lakmojė ai qė ka sėmundje nė zemrėn e tij, po thuani fjalė tė matura.

33:50. O ti Pejgamber, Ne tė kemi lejuar gratė, tė cilave u ke dhėnė shpėrblimin e kurorės, dhe ato qė me ndihmėn e All-llahut hynė nė posedimin tėnd (robėreshat e luftės) dhe bijat e axhės tėnd, bijat e hallave tua, bijat e dajės tėnd, bijat e tezeve tua (tė janė lejuar, pos grave me niqah dhe tė afėrtat), tė cilat kanė migruar (kanė bėrė hixhret) si ti, dhe njė grua besimtare nėse ajo ja falė veten Pejgamberit dhe nėse Pejgamberi dėshiron tė martohet me tė (njė martesė e tillė pa shpėrblim tė niqahit) duke qenė kjo (rast) vetėm pėr ty e jo edhe pėr besimtarėt. Ne e dimė se ē'u kemi bėrė atyre obligim rreth grave tė tyre dhe rrėth atyre qė i kanė nė pronėsinė e vet, ashtu qė ti tė mos keshė vėshtirėsi, e All-llahu ėshtė qė falė shumė, ėshtė mėshirues.

Une si gjithmone kam deshire te postoj video qe tregohet se sa ideologjia islame eshte 'paqsore' dhe 'tolerante'. (video provokative eshte, nese je mysliman dhe mund te fyhesh me mire mos e shiko)

http://www.youtube.com/watch?v=gkpS-gtNhaQ
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mesia4ever : 05-11-2007 mė 19:17

Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga FATMIR-CUPI Lexo Postimin
    KU? ME CITO NJE RAST?
    A DO VIJE KOHA NDONJEHERE TE KUPTONI SE NUK FLITET PA ARGUMENTE?
    SIDOMOS TI SOKOLI I MALIT SE U BE E DISATA HERE QE SHKRUAN KESHTU DHE PASTAJ KE DHE PAFYTYRESINE TE THUASH SE MUSLIMANET SDINE TE DEBATOJNE.
    MEGJITHATE KE TE DREJTE,MUSLIMANET NUK DEBATOJNE KESHTU SI JU.

PS. NE KETEJ NGA SHQIPERIA E SHQIPTOJME KURANI DHE JO QURANI.
    Ndersa ne ketej nga Kosova nuk i kuptojme keto.

33:50. O ti Pejgamber, Ne tė kemi lejuar gratė, tė cilave u ke dhėnė shpėrblimin e kurorės, dhe ato qė me ndihmėn e All-llahut hynė nė posedimin tėnd (robėreshat e luftės) dhe bijat e axhės tėnd, bijat e hallave tua, bijat e dajės tėnd, bijat e tezeve tua (tė janė lejuar, pos grave me niqah dhe tė afėrtat), tė cilat kanė migruar (kanė bėrė hixhret) si ti, dhe njė grua besimtare nėse ajo ja falė veten Pejgamberit dhe nėse Pejgamberi dėshiron tė martohet me tė (njė martesė e tillė pa shpėrblim tė niqahit) duke qenė kjo (rast) vetėm pėr ty e jo edhe pėr besimtarėt. Ne e dimė se ē'u kemi bėrė atyre obligim rreth grave tė tyre dhe rrėth atyre qė i kanė nė pronėsinė e vet, ashtu qė ti tė mos keshė vėshtirėsi, e All-llahu ėshtė qė falė shumė, ėshtė mėshirues.

http://www.youtube.com/watch?v=PCueCN73AJo

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Kadal fyerjet leji per tjeterku se une nuk te ofendova ty, keshtu qe kujdes.

2:241. Pėr tė devotshmit ėshtė obligim [U]qė edhe pėr gratė e lėshuara tė bėjnė njė furnizim tė zakonshėm.

Kush foli ketu, Zoti, engjulli Gabriel apo kush.

33:32. O gratė e Pejgamberit, ju nuk jeni si asnjė grua tjetėr, nėse keni kujdes e ruheni, andaj mos u llastoni nė tė folur e tė lakmojė ai qė ka sėmundje nė zemrėn e tij, po thuani fjalė tė matura.

Une si gjithmone kam deshire te postoj video qe tregohet se sa ideologjia islame eshte 'paqsore' dhe 'tolerante'. (video provokative eshte, nese je mysliman dhe mund te fyhesh me mire mos e shiko)
    Mesia4ever si te duket ty kush fol ne ato ajete ahh ?!! Sikur te keshe qene pak me shum musliman ne ate kohe qe thua se ke qene musliman , nuk do ta kishe be kete pyetje.
    Kurani mesia4tomorow eshte monolog, te gjitha fjalet jane te Allahut. Asnje fjale ne Kuran nuk eshte e profetit. Po nejse ske faj ti jo , kane faj ata qe te mesojne ty cdo te diele ne kish me budallalleqe.

Sa u perket videove qe sjell ti , ke fat te madh se ky forum anon nga kristijanet , askush nuk i shlyn video e tua , i kemi pa edhe me pare dhe te them te drejten nuk na habisin fare , nga kush vijne kisha thene prap te mira jane , sepse burojne drejtpersedrejti nga truri sataniskit i udheheqsve kishtar (jo besimtareve por udheheqsje kishtar).

Edhe une kam qef te sjell video ketu qe tregojne shkencetaret si e puthin Kuranin nga mrekullit qe gjenden aty dhe dikush i shlyn ato , e di pse , sepse nuk ka deshire qe ti ti shikojsh ato video.
    Pa ja nje link bej nje vizite te vogel Mesia4ever
    http://www.geocities.com/islamicmira...the_quran1.htm

Me Respekt Gostivari_usa
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gostivari_usa : 05-11-2007 mė 19:34

Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Mesia4ever si te duket ty kush fol ne ato ajete ahh ?!! Sikur te keshe qene pak me shum musliman ne ate kohe qe thua se ke qene musliman , nuk do ta kishe be kete pyetje.
    Kurani mesia4tomorow eshte monolog, te gjitha fjalet jane te Allahut. Asnje fjale ne Kuran nuk eshte e profetit. Po nejse ske faj ti jo , kane faj ata qe te mesojne ty cdo te diele ne kish me budallalleqe.
    I strongly disagree. Fuqimisht nuk do te pajtohesha me ty...

5:51. O ju qė besuat! Mos zini miq as jehuditė, e as tė krishterėt. Ata janė miq tė njėri-tjetrit. E kush prej jush i miqėson ata, ai ėshtė prej tyre. Vėrtetė All-llahu nuk vė nė rrugė tė drejtė popullin zullumqarė.

5:116. Dhe kur All-llahu tha: "O Isa, bir i Merjemes, a ti njerėzve u the: "Mė besoni mua dhe nėnės time dy zota pos All-llahut!?" (Isai) Tha: "Larg asaj tė mete je Ti (o Zoti im). Nuk mė takon mua ta them atė qė s'ėshtė e vėrtetė. Ta kisha thėnė unė atė, ti do ta dije. Ti e di ē'ka nė mua, e unė nuk di ē'ka nė Ty. Ti je mė i dijshmi i tė fshehtave!"

Self Confidence Maska e Gimi3
    Anėtarėsuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Atje ku Fati i pėrcjell Guximtarėt !
    Postime
    1,028
    mesia4ever Fuqimisht nuk do te pajtohesha
    5:116. Dhe kur All-llahu tha: "O Isa, bir i Merjemes, a ti njerėzve u the: "Mė besoni mua dhe nėnės time dy zota pos All-llahut!?" (Isai) Tha: "Larg asaj tė mete je Ti (o Zoti im). Nuk mė takon mua ta them atė qė s'ėshtė e vėrtetė. Ta kisha thėnė unė atė, ti do ta dije. Ti e di ē'ka nė mua, e unė nuk di ē'ka nė Ty. Ti je mė i dijshmi i tė fshehtave!"
    hahah e mesia mesia , a nuk te mjaftoi dot egoja juaj te ndryshoni gjerat ne Bibel e prap ne Kur'an disa gjera i shkruani e disa nuk i shkruani duke u munduar te shkaktoni polemika , huti mes njerezve ?

Kam nje keshille per ty mesia4ever , une po shof se ti mundohesh te tregosh se feja juaj eshte me e mire duke tentuar te nenēmoni fene Islame , duke fyer , duke ofenduar , duke shpifur kjo e fundit eshte bere shprehi e juaja e harruat se cfare flet Bibla per shpifjen ?!

gjithashtu shof tek ty se perdor edhe ajete Kur'anore dhe i shtremberon ato , po sikur ti te lexoje gjithashtu se cfare flitet per shpifjen ne Kur'an do merje si shperblim 80 goditje per shpifjen tuaj hahah
    Fitorja Vjen Me Durim , Gėzimi Vjen Pas Dėshprimit Dhe Pas Ēdo Veshtirėsie Ka Lehtėsim .

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Kushtetuta e Kaēanikut, themelet e shtetit shqiptar nė Kosovė
    Nga SkyThinks nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 27-05-2016, 15:32
  2. Sjellja ndaj fėmijėve pėrcakton karakterin e tyre
    Nga Davius nė forumin Tė jesh prind
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 25-08-2011, 08:31
  3. Eqrem Cabej pėrcakton qėndrimin e politikave arsimore nė Himarė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 28-04-2009, 21:18
  4. UEFA pėrcakton "skuadrėn e vitit"
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 17-01-2006, 11:38
  5. Shorti, "kupa e vogėl" - UEFA, pėrcakton sfidantėt!
    Nga Bledari nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 17-12-2005, 14:38

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •