ZiM kėtu e kam ndryshuar fotografinė sa pėr tė dhėnė njė ide.
Ndryshimin e bėra me programin paint ndaj mos mė shani
![]()
ZiM kėtu e kam ndryshuar fotografinė sa pėr tė dhėnė njė ide.
Ndryshimin e bėra me programin paint ndaj mos mė shani
![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
Faleminderit KozyShack dhe ClaY MorE.
KozyShack, nuk di se c'fare menyre tjeter mund te gjej per te vertetuar se jane fotot e mija, pervec faktit se vetem une kam fotot origjinale (pa watermark, te papunuara ne fotoshop, me permasa origjinale ashtu siq jane bere nga aparati) dhe askush tjeter qe mund te pertendoje te jete autori nuk i ka.
Po mend per here te tjera.
ClaY MorE, nuk eshte ide e kece! Por nuk kam dashur ti rendoj fotot me gjera te tilla sepse behen te besdiseshme per tu shikuar.
Gjithsesi kete seri fotosh do i publikoj sikur jane sepse i kam te hedhura prej kohesh ne Photobucket me ate watermark qe kane.....po per fotot e tjera ne te ardhmen do ndryshoj teknike.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BvizioN : 01-11-2007 mė 16:17
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
ZiM, vendosja e watermark nė mėnyrėn diagonale ėshtė mėnyra mė e mirė. Nuk ėshtė e nevojshmė qė shkrimi tė jetė aq i madh.
Mund tė krijosh edhe njė logo tėnden personale duke e vendosur nė njė nga cepat e fotografisė.
Leo
Jeta ime, mban emrin e saj..
Zeri i Mirdites, une perseri nuk ju kuptoj juve krijuesve. Une te jem lodhur aq sa ti si fotograf, sa nje poet, sa nje prozator, sa nje piktor...etj etj... nuk i vendos punimet e mija ne forum, pa pare driten e botimit first. Behet sevap me nje a dy punime, por jo me te gjitha. Mos e nxirrni tere mundin ne ankand per hic gje o shoke ! Sinqerisht me vjen keq kur lexoj lart e poshte ne forum per kete dukuri.
Pervec atyre qe hyjne ne forum per kenaqesi, ka edhe nga ata qe kane qellime perfitimi. Dhe ti e shume te tjere, e dini fare mire kete. Pra nuk quhet me pakujdesi, por moskokecarje. Ti je ai qe duhet te ruash punen tende nga vjedhesit e askush tjeter.
Suksese te metejshme. Mua personalisht me ke dhene kenaqesi me fotot e tua te mrekullueshme.
Where does a thought go when it's forgotten?
Ata plehrat te tera fotografit qe kane ne website i kane te vjedhura. Asnje nga ato nuk kan autor.
Zeri i Mirdites, un them ta vesh ate firmen ne mes te fotografis po te jete nga ato firmat e tejdukshme. S'besoj ta fshi dot njeri ate pastaj.
Welt Meister 2014
Pse nuk vete nje here tek " Who is " .
N q s siti eshte ,p. sh www.,,,,,.com , mund te gjesh IP-ne e sitit , si dhe te dhena te tjera qe mund ti gjesh atje. , n q s nuk maron me .....com ,, ka programe per ta zbuluar ate.
Pyet nje here edhe Benin ( benseven 11) , ka shume te pregatitur edhe ketu te forumi qe mund te te ndihmojne.
Nuk e di se si funksionon ligji per te drejtat e autorit ne Shqiperi , por mund ti gjesh dhe tu besh nje dush te mire. Mjafton te gjesh nje avokat te afte.
La vida es un carnaval
Hajt mos u qa shume, o ZIM,
se sic ta tha edhe Korazoni, derisa i qite ne internet e shite pa leke punen tende nese e ke pune. Nese i ke vendos per qejf, mos e vrit shume.
TURP
Nese nji webmaster si qenka ki albumishqiptar.com vepron ilagalisht dhe largon copyright te materijalit, ateher dhe ju duhet te i pergjigeni ashtu si ka nevoj . Me abouse apo dicka tjeter.
Asgje nuk prish pune nese copyright i fotos do qendronte ...
HIJA E ZEZĖ
abuse@gnax.net , ky eshte emaili i firmes qe hoston albuminshqiptar.com. Provo te dergosh email me sqarime te shumta , ndoshta te vin ne ndihme.
Fotografi te tilla, kaq te bukura, si ato qe ka sjell Z_i_M, Aureli etj ne faqet shqiptare ne internet, gjejne rrugen per tek shikuesit fale pasionit te tyre. Me e pakta qe mund te behet eshte t'ju njihet e drejta e autorsise. Shpresoj qe dikush te ndermar deri ne fund veprimet e duhura, per t'u bere shembull, qe raste te tilla mos perseriten apo te minimizohen.
Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ēka mund tė jetė ajo e pendės
Krijoni Kontakt