Bravo Bledi,nuk kam çfar te shtoj me teper per sa eshte folur me siper nga antaret e forumit per nje emisjon kaq human dhe fisnik.
Urime dhe ju uroj shendet te plote stafit tuaj.
Bravo Bledi,nuk kam çfar te shtoj me teper per sa eshte folur me siper nga antaret e forumit per nje emisjon kaq human dhe fisnik.
Urime dhe ju uroj shendet te plote stafit tuaj.
Shume i dobet emisioni Njerez te Humbur. Trajtohen te njejtat raste me vite te tera. Shume raste qe jane konsideruar pothuajse te gjetur kohe perpara jane lene pergjysem. Z.Aida shume e shqetesuar per veshjen e grimin e saj. Prinderit e te humburve as nuk ju jep nje shans ti takoje ose te pakten ti flasi ne telefon ti sqaroje cfare behet. Ndoshta ka ardhur koha te ndrohet me ndonje tjeter. Rudina Magjistari e drejton emisionin shume shume me mire.
Nuk mundet nje emision i vetem te perballoje te gjithe ato raste mbi 2000 persona te humbur. Ne ate emision zgjidhen personat qe do te trajtohen jo sipas rradhes por sipas si mund ta themi njohjeve personale, interesave....
Kerkoj Fazli Byticin nga Mushetishti i Kosoves.
Kush ka mundesi ju lutem lajmerohuni me mesaxh privat ne kete forum.
<< Faliminderit >>
a kan gjet ndonji ato apo jo se kam kohe pa e pa emisionin.....
A dine dikush se cka eshte ber me ate misterin e asaj Besarta Gecaj ?!!!!!! Un ka nje kohe te gjate qe nuk e kam shikuar kete emision, por kjo ngjarja e kesaj besartes shum shpesh me bie ne mend, me dukes shum i quditshem ky raste !!!!!!!!!
une e ndjek ndonjehere kur ska gje ne kanalet e tjere por per mendimin time ky emision ne shume raste kot sa harxhojne kohe per arsye se ne kohen qe keta persona kane rezultuar te humbur kane qene ne nje moshe te madhe dhe me teknollogjine e sotme nuk do shume kohe qe te biesh ne kontakt me familjen apo me shqipetare n q se ti do te behesh i gjalle
saper besarten me duket se dikush kishte thene informacion se ishte ne nje spital psiqiatrik(thjeshte fjale)pastaj ceshtja e kesaj eshte e kompletuar pasi ne mes eshte dhe shteti zvicerian
akoma rezulton e zhdukur
kjo vjen pasi ne shqipetaret duam te pasurohemi shume shpejte dhe pa djerse dhe keshtu punojne gjithe diten dhe ne darke luajne bixhoz sa arijne ne ate mase sa shkeputen komplet nga shoqeria zhyten ne borxhe dhe ruleta dhe skedinat zene vendin e pare dhe familja eshte gjeja e fundit per ta
Emisioni "Njerez te Humbur", eshte bere ashtu si shume Emisione ne Shqiperi,qe askush nuk i shikon. Pa interes. Nuk po gjehet askush me...
Krijoni Kontakt