Close
Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 124
    ***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    e pash sonte icik njerez te humbur nuk me terhoqi fare nuk me qelqen si e kan ber...jan pa lidhje njerzit qe nuk kan Digitalb nuk munden ta shikojn vetem ne internet me sa than aty dhe cu pa qe e than i her se ato qe nuk kan kart nuk e pan gje qe e than vetem ne qe kemi kart e shikome dhe cna duhet ne qe esht dhe ne internet...nuk edi po shume shume keq ka filluar ky emision...shpresoj qe klani ta ler te lir sa per emisionin te pakten se nuk do blejn njerzit Digitalb vetem me pa njerez te humbur shume shume turp qe kjo gje esht ber me lek dmth nuk esht kanal i lir per te gjith po keshtu jemi ne shqipatert gjithcka me lek....per mendimin tim do e shikojn sonte qe nuk po i hec dhe do e lejn hap se nuk kan ku te shkojne!!!!!!!!!!

shpresoj qe ke vizioni te behet me mire se ke klani
    Ndryshuar për herë të fundit nga Tironcja_BLN : 19-09-2008 më 19:50
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

CUN PUNETOR
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Vendndodhja
    TIRANE
    Postime
    17
    Citim Postuar më parë nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    e pash sonte icik njerez te humbur nuk me terhoqi fare nuk me qelqen si e kan ber...jan pa lidhje njerzit qe nuk kan Digitalb nuk munden ta shikojn vetem ne internet me sa than aty dhe cu pa qe e than i her se ato qe nuk kan kart nuk e pan gje qe e than vetem ne qe kemi kart e shikome dhe cna duhet ne qe esht dhe ne internet...nuk edi po shume shume keq ka filluar ky emision...shpresoj qe klani ta ler te lir sa per emisionin te pakten se nuk do blejn njerzit Digitalb vetem me pa njerez te humbur shume shume turp qe kjo gje esht ber me lek dmth nuk esht kanal i lir per te gjith po keshtu jemi ne shqipatert gjithcka me lek....per mendimin tim do e shikojn sonte qe nuk po i hec dhe do e lejn hap se nuk kan ku te shkojne!!!!!!!!!!

shpresoj qe ke vizioni te behet me mire se ke klani
    Mos ndill ters vajze se njerezit po e shohin emisionin. Ti thuaj ishalla behet free Klani po, por nuk mund te thuash se ka nisur ters. Deri tani vetem me nje publikim tre persona jane ne prag gjetje. Ti mos flit ne emer te te tjereve qe gjasme po e likan pa pare. Mbase kjo eshte deshira jote por derisa edhe ti po e ndjek atehere dicka te terheq pasi nese nuk do te ishte keshtu do te kishte dicka me te mire dhe te vlefshme per te bere.
    Per ata qe nuk e shohin dot nga DigitAlb mund ta ndjekin online ne
    www.njereztehumbur.com/tv/

Kalo mire

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar më parë nga Mr_Beni Lexo Postimin
    Mos ndill ters vajze se njerezit po e shohin emisionin. Ti thuaj ishalla behet free Klani po, por nuk mund te thuash se ka nisur ters. Deri tani vetem me nje publikim tre persona jane ne prag gjetje. Ti mos flit ne emer te te tjereve qe gjasme po e likan pa pare. Mbase kjo eshte deshira jote por derisa edhe ti po e ndjek atehere dicka te terheq pasi nese nuk do te ishte keshtu do te kishte dicka me te mire dhe te vlefshme per te bere.
    Per ata qe nuk e shohin dot nga DigitAlb mund ta ndjekin online ne
    www.njereztehumbur.com/tv/

Kalo mire
    po me thuaj ti pak qe kush hy ne internet me e pa te rrijn nuk hyn me pa njerez te humjbur po hy ne chat pleqet nuk hyn fare ne computer dhe si do e shikojne ato?po pra ate kam then dhe siper ta bejn pa lek free sic thuan ti....aman se me altinin kan nja 1 vit dhe nuk po e gjen po hik se nuk i besoj me asajt Aides po ate ne amerik ku esht problemi ta pyesin etj etj po mos na bej kot gam gam gam...ok dhe gjejn po prap nuk i besoj me si perpara!!!!!!!!!!!!!!!!!!dhe une nuk po flas per te gjith po ai me siper esht vetem mendimi im kush tha qe po flas ne pergjesi??????????
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    une qe nga dita e pare qe e mora vesh qe ky emision do ndryshonte kanal, direkte e lidha me biznes. me qe eshte nje nga emisionet me te ndjekura do fitoje akoma me shum audienc klani i leksit dhe zhulienit, nuk e di si u dorezua dulaku perpara ketyre, pasi gjithmon e ka mbajtur koken siper. tani qe i duhet nje emision me audienc me te madhe e shet me qe ka futur dhe nje pake te re digitale. nuk mendoj se do te besoje ndonje fjale me nga ky emision ju mund te punoni me mish e me shpirt se leket nuk ua jep njeri kot, po puna juaj gjithmon e me shum do zbehet, nga keto idiotlliqe qe po behen. eshte turp kur e mendon dhe jo te behet fakt i kryer, mjer populli shqiptar dhe koken kur e kthen pas duhet te paguaj qe te shikoje. ky eshte monopolizimi i televizioneve ne shqiperi ha me i forti, po nuk ju nenshtrove behesh si tv shijaku.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-04-2008
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1
    Citim Postuar më parë nga |HaCKeR| Lexo Postimin
    Pershendetje te gjitheve!

Jam Bledi, regjizori i ketij emision dhe jam i interesuar te di se cfare mendoni per kete program. Jeni te mirepritur te lini verjetjet apo sugjerimet e tua mbi kete emision.

Rrespekte!
    Po e kam par 2 apo 3 her kete program kur isha ne Shqiperi,,, sepse ketu nuk shohim Shqip
    Urime per emisionin.....
    Vura re qe shumica e njerzve mblidheshin ne shtepi per te pare kete emision edhe kur dilnim per shetitje nga njerzit tone te gjithe diskutonin mbi kete.....
    Shpresoj qe ta ndjekim edhe ne ndo nje her.........
    Po une mund te kerkoje ndihm per te gjetur adresen e nje personi?????????????
    Por pa u ber publike!!!!!!!!!!!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2008
    Postime
    2

Smile

Citim Postuar më parë nga |HaCKeR| Lexo Postimin
    Pershendetje te gjitheve!

Jam Bledi, regjizori i ketij emision dhe jam i interesuar te di se cfare mendoni per kete program. Jeni te mirepritur te lini verjetjet apo sugjerimet e tua mbi kete emision.

Rrespekte!
    Pershendetje Bledi!
    Faktikisht desha te te beja urimet me te mira Aida Shtinos, ty(juve) dhe stafit tuaj!
    Personalisht mendoj se eshte nje nga emisionet me te bukura, per te cilin shqipetaret dhe shqiperia ka nevoje.
    Kam pershtypjen se tematika e ketij emisioni karakterizon ate pjese te popullsise e cila perben shtresen me te pa perkrahur, pasi vetem ne te tilla shtresa ndodh emigracioni, duke qene se nuk gjejne mundesi pune apo pershtatje per aq sa i ofron Shqiperia.Me vjen mire qe ekzisotn nje emision i tille.
    Do doja ti thoja dicka personave qe kane shkruar ne kete teme, sigurisht pa dashur ti ofendoj apo te paragjykoj mendimet e tyre, por kam mendimin se arsyeja pse ke hapur kete teme Bledi ka qene sepse ke dashur te dish sesa i sukseshem apo sipas opinionit publik, cfare i mungon ketij emisioni per te qene i kompletuar ne cdo aspekt...
    Per mua eshte fare pak e rendesishme menyra se si paraqitet e veshur zonja Aida Shtino, mbi te gjitha sepse me pelqen menyra se si performon.Kostumet e saj jane mjaft te zgjedhura dhe me shije.

Une do te thosha KOMPLIMENTA!
    Eshte nje zonje e vertete qe di se si te percjelli ne momnetin e duhur dhe ne kohen e duhur gjithcka qe paraqet emisioni "Njerez te Humbur".
    Me pelqen jashtezakonisht emisioni juaj dhe jam nje shikuese e rregullt, deri ne oret e vona, e te nesermen ne shoqerine time bej objekte diskutimi rastet e permendura gjate emisionit te rradhes(meqe ra fjala...Ceshte bere me Ervin Vlashin?Po me Altin Zeken?)
    Eshte aftesi dhe perkushtim shume i madh te mbash nje emision te tille, keshtuqe perfundimisht komplimentat e mia te perzemerta po i dergoj me kete postim tek zonja Aida Shtino dhe ju, e stafit tuaj te mrekullueshem.

BRAVO BRAVO BRAVO!

--------------------------------------------------------------------------------

"To live a creative life, we must lose our fear of being wrong. ''

CUN PUNETOR
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Vendndodhja
    TIRANE
    Postime
    17
    Krissti faleminderit qe ke shkruajtur dhe per inkuraiimin qe na jep.
    Une jam Bernardi, gazetar i ketij emisioni dhe po te kthej pergjigje ne emer te stafit dhe te Bledit gjithashtu.
    Do te deshiroja qe ashtu sic e ke kuptuar ti ta kuptonin dhe shumica e atyre qe shikojne emisionin "Njerez te humbur" qe kjo teme eshte hapur per te mbledhur sugjerime e opinione sesi mund te behet me mire ky emision por natyrisht keto te jene te argumentuara dhe jo thjesht tendencioze.
    Sa per rastin e Ervin Vlashit dhe Altin Zekajt kerkimet vazhdojne ende dhe po punohet intensivisht qe te zbardhen sa me shpejt te jete e mundur. Do kisha kenaqesine t'ju jepja lajmin te pareve ne kete forum kur ata te gjendeshin dhe shpresoj se nuk do te jete e gjate koha kur do te ndodhe kjo gje.
    Respekte

BraiNNiac Maska e Bessar
    Anëtarësuar
    16-02-2008
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    55
    eshtee emision disi i qelluar po jo dhe i plote sipas mendimit tim ,sepse askush nuk humb ose largohet nga familja per kot arsyee ndoshta e ka shtyr ate te largohet e pastaj dalin naper tv e kerkojm po eshte dasht prej fillimit te mendohet mos te vij deri tek humbja e personit ne familje,mirpo eshte edhe i dobishem shum sepse tek ne ka munguar nje lloj emisioni i tille pra edhe mir edhe keq disi mirpo sidoqetejet kan vepruar shum mir qe e kan krijuar kete lloj emisioni!...mendimi im..
    ... sTranger in Paradise

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-04-2008
    Postime
    5

?

Citim Postuar më parë nga Bessar Lexo Postimin
    eshtee emision disi i qelluar po jo dhe i plote sipas mendimit tim ,sepse askush nuk humb ose largohet nga familja per kot arsyee ndoshta e ka shtyr ate te largohet e pastaj dalin naper tv e kerkojm po eshte dasht prej fillimit te mendohet mos te vij deri tek humbja e personit ne familje,mirpo eshte edhe i dobishem shum sepse tek ne ka munguar nje lloj emisioni i tille pra edhe mir edhe keq disi mirpo sidoqetejet kan vepruar shum mir qe e kan krijuar kete lloj emisioni!...mendimi im..
    Cfare do te thuash ti me kete or Bessar. Mos je edhe ti i humbur ...??? Sipas teje nese nje person eshte zene me pjestaret e familjes, te zhduket me vite??? C'ti besh prinderve te gjore qe nuk e meritojne nje gje te tille, por per keto tipa nuk eshte e vlefshme te lodhesh e ti kerkosh.
    Ndryshuar për herë të fundit nga BEZZZIII : 03-11-2008 më 16:57

Çun Kavaljer! Maska e Slimshaddy
    Anëtarësuar
    13-08-2007
    Vendndodhja
    Albania/Tropojë
    Postime
    310
    Kete Vit Paskan Ndryshuar Shume Gjera Bukur Paska Dale Pergezime Stafit Te Njerez Te umbur..!!
    Mendja Është Dhuratë - Shfrytëzimi i Saj Mrekulli!

Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fatmir Limaj
    Nga ARIANI_TB në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 07-02-2015, 16:09
  2. "Burrat kan humbur burrerine e tyre"
    Nga artaa në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 51
    Postimi i Fundit: 18-04-2009, 11:20
  3. Justin Dëshmori: Apologjia e parë
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-03-2007, 07:48
  4. Eduard Selami: Në demokraci nuk ka të humbur.
    Nga honzik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 03-08-2005, 12:25
  5. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-04-2005, 10:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •