Postuar më parë nga
Kaprosi
asgje me teper se te gjithe emisionet e tjera te televizioneve shqiptare.thjeshte nje emision tjeter komercial ne vazhden e emisioneve komerciale shqiptare.e filluat shume mire por dalengadale nuk po degjojme gje tjeter te emisioni juaj pos reklames dhe vetelavdrimit,pompozitetit dhe vetelavdrimit.zgjatja dhe stergjatja e qeshtjeve ne kete emisjon jane bere sinqerisht te peshtira.e mbi te gjitha riperseritja se ju nuk merrni para per qeshtjet qe trajtoni aty.bie ere mashtrimi pasi ngulmimi kaq fort nga ana juaj per te na mbushur mendjen se nuk merrni pagesa per qeshtjet qe ngreni te ben te dyshosh.te pakten une e kam provuar vete pasi ju kam paraqitur nje qeshte tre here por nuk denjuat as ta paraqisni nje here ne programin tuaj.dhe do ta kishit zgjidhur shume shpejt.a nuk bie ere mashtrimi edhe faqja juaj zyrtare,emailet dhe thirrjet per donacione,ngritja e fondacionit '' nerez te humbur ''.a nuk ju duken diletante perseritjet emision pas emisioni e qeshtjeve te zgjidhura.a thua bete mrekulli..me se shumti po mendoni per vizitat e juaja ne greqi apo turqi se sa ju dhembs halli i tjetrit.me shkurt mund te themi se agje me shume se sa nje tullumbace e fryre me pompozitet si shume gjera ne tirane..por gjithsesi keni filluar te shfryheni dhe pak kush po ju ndjek..................
Krijoni Kontakt