Close
Faqja 6 prej 13 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 124
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    ah cme the mor apolon..
    e ndjeva se do ish dicka e keqe me ate..
    sa turp sa tmerr..
    vjen tjetri ne shqiperi e aty gjen vdekjen e tmerrshme..
    mjer nena vet dhe e motra ..
    e motra e anglezit ish martu me nji katunar shengjini dhe bashk me nanen e vllan kishin ardh ne vendin e shqiponjave.. nga kurioziteti nga respekti.. nga kujdesi per te bijen..dhe i iken tragjikisht djali i saj i mire..
    ata bandite qe e kan vrare qe sigurisht nuk e kan per her te pare meritojne litarin..
    sa kafshe te egra kemi mes tone qe flasin shqip..

shpresoj te kapen shpejt kanibalet..

ngushellime familjes se mjere..

kriminelet i kan dhuruar botes nje rast qe te na urrejne se jemi rrac e ndyre..

te huajin e pafuqishem e te pambrojtur e gjuajm dhe e vrasim..
    keshtu ben dhe me te mjeret studente ceke qe u zhduken ne malsi..

popull i keq paskemi qene..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Kriminelet u arestuan o brar, por c'e do, jeta e djaloshit anglez nuk kthehet me pas.
    Ngushellime familjes.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    me vjen shum keq per ate anglezin...te shkretit familijar...turp te ken ata dy cunat po ja cfare bejn per lek njerzit dhe ishin shoket e tai gjasme....gjynaf

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-02-2008
    Vendndodhja
    Tek Iliret !
    Postime
    62
    Nje emision i shkelqyer ku cdo shqiptar duhet te ndimoje njeri tjeterin , pra te shikoje kete emision !

gjithmone e me larg
    Anëtarësuar
    22-10-2004
    Vendndodhja
    tirana
    Postime
    572
    kam degjuar njerez qe thone se jo te gjitha historite jane te verteta, disa mund te jete edhe venie ne skene.
    nese gjithcka eshte e ndershme atehere eshte nje emison me nje vlere te pakrahasueshme sepse qeteson njerez qe vuajne prej vitesh. eshte nje pune e perkryer.
    tek kjo aida ka dicka qe nuk shkon. eshte si shume demode edhe per moshen e vet dhe per llojin e emisionit. dhe ka nje fjalor te kufizuar shprehish. keto verejtje vetem nese do ta shohesh si spektakel, por nese e shikon nga misioni qe ka emisioni eshte shume i arrire.
    cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-02-2008
    Vendndodhja
    Tek Iliret !
    Postime
    62
    Citim Postuar më parë nga FLOWER Lexo Postimin
    kam degjuar njerez qe thone se jo te gjitha historite jane te verteta, disa mund te jete edhe venie ne skene.
    nese gjithcka eshte e ndershme atehere eshte nje emison me nje vlere te pakrahasueshme sepse qeteson njerez qe vuajne prej vitesh. eshte nje pune e perkryer.
    tek kjo aida ka dicka qe nuk shkon. eshte si shume demode edhe per moshen e vet dhe per llojin e emisionit. dhe ka nje fjalor te kufizuar shprehish. keto verejtje vetem nese do ta shohesh si spektakel, por nese e shikon nga misioni qe ka emisioni eshte shume i arrire.
    Ato qe thojne keto te pa verteta mbi emisionin jan persona te kqije , qe kan probleme edhe nuk dojne qe ky lloj programi te eksistoje ! Un nuk kqyri prezentuesen a eshte e bukure a jo , por shikoje qe emisioni qe eshte falas edhe qe munduhet te ndimoje te gjithe shqiptaret, TI BASHKOJE PERSERI SE BASHKU , BRAVO !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-11-2006
    Postime
    25
    A mundet dikush te me tregoje diten dhe kohen kur eshte direkt emisioni " Njerez te humbur" pasi ne intrenet kam problem me flash player e nuk e shoh me dot, por kam albtv, e mbase arrij e shoh direkt..faleminderit.

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Citim Postuar më parë nga Nina2065 Lexo Postimin
    A mundet dikush te me tregoje diten dhe kohen kur eshte direkt emisioni " Njerez te humbur" pasi ne intrenet kam problem me flash player e nuk e shoh me dot, por kam albtv, e mbase arrij e shoh direkt..faleminderit.

Emisioni transmetohet në televizionin Vizion Plus, ç'do të shtune në ora 21:00 me të Shqipërisë!
    Ndryshuar për herë të fundit nga ClaY_MorE : 26-02-2008 më 16:59
    Jeta ime, mban emrin e saj..

atdhetar Maska e bledikorcari
    Anëtarësuar
    29-02-2008
    Vendndodhja
    duke bere cicin ne omonia
    Postime
    289
    PERSHENDETJE!mua dhe familjes time na pelqen ky emision dhe e shikojme sa mundemi,sna bie shume ndermend se sa e shendoshe eshte prezantuesja,cfare ka veshur apo si i ka floket.ne shikojme punen e saj dhe te emisionit qe te gjeje sa me shume shqiptare anembane botes dhe te bashkoje ato zemra qe qajne!dy sugjerime kisha une persa i perket emisionit tend bled,pse nuk ndroni skene?besoj se keni mundesine te gjeni nje skene me te madhe qe mos ngucen te ftuarit apo gazetaret tuaj,edhe tjetra.. meruni nga nje microfon te tere gazetareve tuaj qe mos flasin te tere me nje microfon qe keni aty.flm
    PERETH FLAMURIT TE PERBASHKUAR ME NJE DESHIRE ME NJE QELLIM

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Postime
    1,281
    Citim Postuar më parë nga Eda64 Lexo Postimin
    Po Bledi Te Lumt Dhe Suksese Te Meteshjme Per Punen Qe E Ke Nisur ,se Eshte Nje Nga Emisionet Me Interresante Per Te Gjith Njerezit Se Kemi Kaluar Dhe Po Kalojm Nje Koh Te Veshtir Per Sa I Perket Humbjet E Njerzve Te Familjeve Tona Dhe Ka Qen E Domosdos,shme Ky Emision Per Ndihmen E Bijeve Dhe Te Bijave Tona Te Baballareve Dhe Nenave Tona Qe Disa Si Njohin Fare Te Lumt ,se Me Te Vertet Kte Emision E Ndjekin Ne Te Gjitha Kater Anet E Botes Edhe Ne Qe Jetojm Ne Amerik Te Gjith Shqiptaret E Ndjekim Me Vemendje Te Madhe Dhe Po Qe Kemi Mundesi Edhe Ju Ndihmojm Pse Jo ,se Mendojm Si Per Te Afermit Ton Se Jemi Larg E Dim Se C,eshte Largesia Sidomos Ne E Ndjem Shum ,prandaj Edhe Nje Here Te Falenderoj Shum Dhe Te Kesh Suksese Te Metejshme Ne Emisionin Qe Ke Nisur ,dhe Po Flas Ne Emer Te Gjith Shqiptareve Qe Jetojm Ne Ameriken E Larget Te Pershendesim Me Gjith Zemer.
    Nuk e kam të qartë Eda64 pse të gjitha fjalët i shkruan me shkronjë të madhe. Pos kësaj nuk ke asnjë pikë, si shenjë pikësimi. Më falë për këto vërejtje, ë?

Faqja 6 prej 13 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fatmir Limaj
    Nga ARIANI_TB në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 07-02-2015, 16:09
  2. "Burrat kan humbur burrerine e tyre"
    Nga artaa në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 51
    Postimi i Fundit: 18-04-2009, 11:20
  3. Justin Dëshmori: Apologjia e parë
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-03-2007, 07:48
  4. Eduard Selami: Në demokraci nuk ka të humbur.
    Nga honzik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 03-08-2005, 12:25
  5. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-04-2005, 10:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •