Close
Faqja 3 prej 13 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 124
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-03-2007
    Postime
    22
    emisioni eshte shume i bukur dhe i arrire.nuk dua te perseris fjalet e parashkruarsve me komplimenta etj.me pelqen shume dhe e ndjek cdo jave me shume vemendje urime.por neqoftese me lejon kisha nje vrejtje.per sa i perket temes ku femije kerkojne nenen e tyre aida pa me te voglin hezitim jep emrin e asaj nene qe per arsye te ndryshme eshte detyruar te braktise femijen e saj.nuk jam dakort qe gjith shqiperia te mesoj emrin ekesaj gruaje se cfare ka bere.pastaj ajo mund te kete krijuar nje familje tjeter dhe personat burri femijet njerezit e familjes te burrit nuk dine gje nga kjo histori dhe i vjen pak si e papritur dhe befasuese.shkurt ky ishte nje kritik e vogel qe nuk i heq asgje emisionit tuaj aq te mrekullueshem.faleminderit.

i/e regjistruar Maska e |HaCKeR|
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Atje Tej ne Horizont
    Postime
    17

Pershendetje te Gjitheve!

Dhe nje here desha tju falenderoja qe jepni mendimet tuaja per emisionin tone.

I kam lexuar te gjitha postimet me vemendje dhe interes te madh dhe verjetjet e shumices sigurisht qe do merren parasysh dhe per kete keni fjalen time.

Per sa i perket nikut/nofkes sime, ajo nuk ka te beje fare me emisionin apo me karakterin tim te pakten kto kohe. Eshte nick i vendosur kohe me pare kur une jam regjistruar ne forum dmth ne vitin 2002, kur akoma isha ne shkolle dhe me pelqente te eksperimentoja me pc, sidomos me ato te univ ku une studjoja. Prandaj do ju lutesha te mos me paragjukonit per sa i perket nikut. Une jam 27 vjec dhe jam dipllomuar per Regji Televizive ne nje Universitet jashte Shqiperise.

Kurse per sa i perket arkivave te emisionit gjithashtu dhe emisionin tone Live mund ta ndiqni ne faqen tone zyrtare www.njereztehumbur.com

Faleminderit per mirkuptimin!

Ju uroj/falenderoj dhe pershendes te gjitheve! Dhe ju lutem te vazhdoni te jeni te hapur per cdo gje ne lidhje me emisionin, te jeni te sigurte qe cdo mendim i juaji do te merret pa hezitim ne konsiderate!

Bledari pershendetje vlla si te kam? U be kohe pa folur. Uroj te jesh mire!

Me respekt Bledi.
    Ndryshuar për herë të fundit nga |HaCKeR| : 06-11-2007 më 18:11

i/e regjistruar Maska e |HaCKeR|
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Atje Tej ne Horizont
    Postime
    17
    Per sa i perket Leonard Shoshit.

Na vijne shume informata per te, per her te fundit e kan pare para 1 jave apo dicka ne 1 McDonalds ne Itali, thuhet qe eshte kthyer ne "I Pastrehe" dhe endet rrugeve. Por akoma nuk kemi nje foto aktuale te tij.

Pershendetje!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-11-2006
    Postime
    24
    E kam pare per mos thene nuk ek am ndjekur mire beni qe beni emisione te tilla por mua nuk me pelqen duhet te behesh pjese e problemeve te te tjereve mjaft kemi hallet dhe problemet tona nuk besoj se mud te zgjidhet gje thjesht bejne spektakel
    mendim personal

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2007
    Postime
    3
    Urime per emision besom sot eshte hera par qe e kam shikuar ne vizion plus per njerz te humbur besomeni qe ne shkoll nuk kam shkuar pa perfunduar emisioni juaj urimee Shpresoj te shperblehet mundi juaj e gjitha qe beni kisha nje ndjen shum te thell ne zemer qe kurr nuk jam ndier keq dhe i brengosur po shpresoj qe gjith familjet ti gjen te humburitt ..

Pasioni për shkencën Maska e Qendi
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    2,102
    Urime Për Emisionin , Është Vërtet I Qëlluar Dhe I Suksesshëm Në Gjtjen E Personave , Edhe Pse Nuk Mund Ta NDjek Gjithmonë Kur Kam Kohë Nuk E Lë , Përgëzime..

Urime per emisionin!

Bledi,

Pergezime per emisionin sepse po beni vertet dicka shume humane dhe qe ne si shqiptare vertet identifikohemi me keto humbje. Te them te drejten kam shume kohe larg Shqiperise dhe nuk e dija qe ky emision ekzistonte derisa prinderit e mi erdhen ketu ne USA dhe ata na tregonin per kete emision kaq human. Tani na eshte bere si "semundje" (ne kuptimin e mire te fjales ) cdo te shtune.

Beni vertet nje pune shume kolosale dhe bravo per iniciativen dhe kohen qe harxhoni. Sa per Aiden thjesht doja te thosha qe eshte vertet nje femer jo vetem profesionale por dhe shume e respektuar. Shume ketu flasin per trukun e modelin e flokeve dhe harrojne se cdo te thote te jesh perpara kameres edhe 6 ore rresht dhe kur duhet te mbash mend cdo detaj te ketyre rasteve. Prandaj, thjesht doja t'u thoja se vertet keni gjetur nje gazetare shume te mire per kete emision dhe ajo meriton respektin e te gjitheve prej nesh per punen qe ben.

Thjesht nje sygjerim kisha: Prinderit me kane thene qe me pare ky emision kishte titullin "KU JE?" dhe ne fillim te emisionit kishit nje kenge shume prekese. Nuk e di arsyen pse e nderruat titullin, por "KU JE?" eshte shume here me terheqes dhe me prekes se sa "Njerez te humbur".

Gjithsesi faleminderit per cfare po beni dhe kete mision qe keni mare persiper.

Respekte juve dhe stafit tuaj nga une dhe familja ime.

GEZUAR FESTAT!

Urime...jeni me te miret!

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Pershendetje,
    kur isha ne Shqiperi e pashe kete emisionin pak here dhe kisha ca verejtje:
    - Ato gazetaret e rinj qe informonin ishin tipa shume me te shkathet dhe shume me te pershtatshem se kjo Shtino per ta drejtuar, sidomos ai djali qe ne mos gaboj ishte me origjine nga veriu, ekstremisht i sakte, i mprehte...tipa te tille duhen. Kesaj i mungon shkathesia baze per te terhequr vemendjen e publikut. Tani do thuash qe eshte emision qe ndiqet. E vertete. Por ndiqet nga halli ose nga deshira per te marre vesh punet e te tjereve.

-Persa i perket look-ut te kesaj zonjes: ju mund te keni parukiere te mire per te performuar modelet baze por kjo s'do thote qe eshte ne gjendje te pershtase grimin dhe floket rastit ne te cilin duhen vene. Pra njeriu ka nevoje per vizion. Ajo nuk e ka.
    Rrobat japin pershtypjen e nje gruaje me 7 kalamaj, menopauziale, totalisht e lodhur nga jeta...
    Plus keshillojini te humbase ca peshe.

-Ato familjaret para emisionit bejuni grim e cojini tek parukieria aman, si ne cdo emision tjeter te botes. Keshtu ngreni cike dhe nivelin tuaj.

-Dilni nga ajo atmosfera e morgut qe bertet qani burra se erdhi momenti!! Derisa ndonje si puna ime pergjigjet po s'me qahet aman, jete eshte kjo, do kete te humbur, te plagosur, te vrare... E te marresh ndonje shikim te tipit yyyyy, sa katileee kjo.

-Kesaj Shtinos thuani te heqe dore nga ato pozat fallso sa i afrohet kamera.

-Thuani qe te pregatise tekstin saktesisht para emisionit, keshtu sjell cike me variacion ne fjalor i cili ne kete moment ka variacionin e nje femije pak vjece.

Si perfundim, ju uroj suksese.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

The World Is Yours Maska e J@mes
    Anëtarësuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,966
    Pershendetje Bledo!

Me vjen vertet mire kur lexoj se moshataret dhe te njohurit e mi kthehen ne Shqiperi dhe arrijne te cajne, e per me teper te bejne dicka produktive.
    Kjo eshte per t'u pergezuar e pershendetur.
    Uroj qe te kesh dore te lire per te hedhur idete e tua ne ate emision, i cili, me aq pak sa e kam pare, ne vija te pergjithshme me duket interesant dhe mjaft i dobishem.

Te pershendes dhe te uroj suksese te metejshme.

Eldi
    »« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«

Faqja 3 prej 13 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fatmir Limaj
    Nga ARIANI_TB në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 07-02-2015, 16:09
  2. "Burrat kan humbur burrerine e tyre"
    Nga artaa në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 51
    Postimi i Fundit: 18-04-2009, 11:20
  3. Justin Dëshmori: Apologjia e parë
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-03-2007, 07:48
  4. Eduard Selami: Në demokraci nuk ka të humbur.
    Nga honzik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 03-08-2005, 12:25
  5. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-04-2005, 10:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •