Close
Faqja 12 prej 13 FillimFillim ... 210111213 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 124
    i/e regjistruar Maska e Jimy
    Anëtarësuar
    06-05-2005
    Postime
    196

Bravo Bledi

Bravo Bledi,nuk kam çfar te shtoj me teper per sa eshte folur me siper nga antaret e forumit per nje emisjon kaq human dhe fisnik.
    Urime dhe ju uroj shendet te plote stafit tuaj.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-07-2009
    Postime
    5
    Shume i dobet emisioni Njerez te Humbur. Trajtohen te njejtat raste me vite te tera. Shume raste qe jane konsideruar pothuajse te gjetur kohe perpara jane lene pergjysem. Z.Aida shume e shqetesuar per veshjen e grimin e saj. Prinderit e te humburve as nuk ju jep nje shans ti takoje ose te pakten ti flasi ne telefon ti sqaroje cfare behet. Ndoshta ka ardhur koha te ndrohet me ndonje tjeter. Rudina Magjistari e drejton emisionin shume shume me mire.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-04-2008
    Postime
    5
    Nuk mundet nje emision i vetem te perballoje te gjithe ato raste mbi 2000 persona te humbur. Ne ate emision zgjidhen personat qe do te trajtohen jo sipas rradhes por sipas si mund ta themi njohjeve personale, interesave....

i/e regjistruar Maska e shalja1
    Anëtarësuar
    18-05-2009
    Postime
    427
    Citim Postuar më parë nga BEZZZIII Lexo Postimin
    Nuk mundet nje emision i vetem te perballoje te gjithe ato raste mbi 2000 persona te humbur. Ne ate emision zgjidhen personat qe do te trajtohen jo sipas rradhes por sipas si mund ta themi njohjeve personale, interesave....
    Shum e shum po edhe ata ajane ne veti qe mos te lajmrojn ne ket shekull te internetit logjika nuk ta kape shum interesant e kam fjalen per personat e humbur qe jan gjall, qfart shpirti kane tung.

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anëtarësuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Kerkoj Fazli Byticin nga Mushetishti i Kosoves.
    Kush ka mundesi ju lutem lajmerohuni me mesaxh privat ne kete forum.

<< Faliminderit >>

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    a kan gjet ndonji ato apo jo se kam kohe pa e pa emisionin.....

i/e regjistruar Maska e Bani gjk
    Anëtarësuar
    06-01-2005
    Postime
    550
    A dine dikush se cka eshte ber me ate misterin e asaj Besarta Gecaj ?!!!!!! Un ka nje kohe te gjate qe nuk e kam shikuar kete emision, por kjo ngjarja e kesaj besartes shum shpesh me bie ne mend, me dukes shum i quditshem ky raste !!!!!!!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-04-2007
    Vendndodhja
    KUDO DHE ASGJEKUND
    Postime
    837
    Citim Postuar më parë nga Bani gjk Lexo Postimin
    A dine dikush se cka eshte ber me ate misterin e asaj Besarta Gecaj ?!!!!!! Un ka nje kohe te gjate qe nuk e kam shikuar kete emision, por kjo ngjarja e kesaj besartes shum shpesh me bie ne mend, me dukes shum i quditshem ky raste !!!!!!!!!

une e ndjek ndonjehere kur ska gje ne kanalet e tjere por per mendimin time ky emision ne shume raste kot sa harxhojne kohe per arsye se ne kohen qe keta persona kane rezultuar te humbur kane qene ne nje moshe te madhe dhe me teknollogjine e sotme nuk do shume kohe qe te biesh ne kontakt me familjen apo me shqipetare n q se ti do te behesh i gjalle

saper besarten me duket se dikush kishte thene informacion se ishte ne nje spital psiqiatrik(thjeshte fjale)pastaj ceshtja e kesaj eshte e kompletuar pasi ne mes eshte dhe shteti zvicerian

akoma rezulton e zhdukur

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-04-2007
    Vendndodhja
    KUDO DHE ASGJEKUND
    Postime
    837
    Citim Postuar më parë nga Eve Lexo Postimin
    Me ben pershtypje se me shume nga anglia jan ata qe s"mbajne kontakt me familjet
    Mjere atyre prinderve qe iu bie ne pjese!

kjo vjen pasi ne shqipetaret duam te pasurohemi shume shpejte dhe pa djerse dhe keshtu punojne gjithe diten dhe ne darke luajne bixhoz sa arijne ne ate mase sa shkeputen komplet nga shoqeria zhyten ne borxhe dhe ruleta dhe skedinat zene vendin e pare dhe familja eshte gjeja e fundit per ta

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-07-2009
    Postime
    5
    Emisioni "Njerez te Humbur", eshte bere ashtu si shume Emisione ne Shqiperi,qe askush nuk i shikon. Pa interes. Nuk po gjehet askush me...

Faqja 12 prej 13 FillimFillim ... 210111213 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fatmir Limaj
    Nga ARIANI_TB në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 07-02-2015, 16:09
  2. "Burrat kan humbur burrerine e tyre"
    Nga artaa në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 51
    Postimi i Fundit: 18-04-2009, 11:20
  3. Justin Dëshmori: Apologjia e parë
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-03-2007, 07:48
  4. Eduard Selami: Në demokraci nuk ka të humbur.
    Nga honzik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 03-08-2005, 12:25
  5. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-04-2005, 10:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •