Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    i/e regjistruar Maska e desaparacidos
    Anëtarësuar
    23-10-2007
    Postime
    163

Shkrimtarë të rinj shqiptarë

Lexoj pak shkrimtarer shqiptar te rinj, dhe besoj se ky eshte nje problem i imi. Perveç kesaj jam kurioz te me sugjeroni ndonje. Di qe si e mire e re qarkullon zonjusha Zallmi Brunilda, por ne mos gaboj kane kaluar nja 10 vjet nga zbulimi i saj.

Ndonje tjeter?

Administratore Maska e Fiori
    Anëtarësuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Citim Postuar më parë nga desaparacidos Lexo Postimin
    Lexoj pak shkrimtarer shqiptar te rinj, dhe besoj se ky eshte nje problem i imi. Perveç kesaj jam kurioz te me sugjeroni ndonje. Di qe si e mire e re qarkullon zonjusha Zallmi Brunilda, por ne mos gaboj kane kaluar nja 10 vjet nga zbulimi i saj.

Ndonje tjeter?
    Temën ta lëviza tek ky forum jo pa qëllim. Lexo temat e hapura këtu për shkrimtarë të veçantë si dhe listën e tyre këtu për tu njohur disi me shkrimtarët shqiptarë të kohës sonë.

Përshëndetje

Anëtarësuar
    23-10-2007
    Postime
    163
    Po aty i pashe jane te gjithe ata qe kane botuar apo qe kane zhgarravitur ndonje gje online. Por kjo nuk i ben shkrimtar.
    Adresen e faqes personale mund ta vendosesh ne profil, por jo ne firme. Stafi i Forumit

i shplodhur
    Anëtarësuar
    28-11-2002
    Vendndodhja
    Boston
    Postime
    289
    Ore desaparacidos!!!!!Si shume i ashper je me shkrimtaret qe shkarravisin ndonje gje online.Pa ulu njehere vet e provo te shkarravitesh.
    Respekt edhe per nje germe qe shkarravitet se del prej ZEMRE.

Anëtarësuar
    23-10-2007
    Postime
    163
    Citim Postuar më parë nga armandovranari Lexo Postimin
    Ore desaparacidos!!!!!Si shume i ashper je me shkrimtaret qe shkarravisin ndonje gje online.Pa ulu njehere vet e provo te shkarravitesh.
    Respekt edhe per nje germe qe shkarravitet se del prej ZEMRE.
    E kam bere i dashur armandovranari

E ke ketu.

http://tiranacalling.wordpress.com/2...esi-i-qymyrit/

Por jo per kete e konsideroj veten Artist.

Gjithe te mirat.
    Adresen e faqes personale mund ta vendosesh ne profil, por jo ne firme. Stafi i Forumit

Anëtarësuar
    23-10-2007
    Postime
    163
    Shkretetire ne kete teme.
    E mos flisni me per let. shqiptare qe po rilind sepse s'eshte e vertete, po rivdes.

Administratore Maska e Fiori
    Anëtarësuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Nq se dhe në 2010 je akoma duke lexuar Zllamin, do të isha e të njëjtit mendim me ty, që letërsia shqiptare po vdes (megjithse kam kohë s'i kam lexuar ndonjë krijim të ri e ndoshta po e paragjykoj kot).

POR nq se i hedh një sy asaj listës së zhgarravitësve do gjesh shkrimtarë shqiptarë, të cilët ja vlen të ndiqen në kohën tonë. Emrat e përveçëm nuk po ti them që të mos bëj unë zgjedhjet për ty, sidomos duke pasur parasysh që ti i ke vulosur të gjithë atje me një 'mbishkrim' : )

Përshëndetje

Anëtarësuar
    23-10-2007
    Postime
    163
    Citim Postuar më parë nga Fiori Lexo Postimin
    Nq se dhe në 2010 je akoma duke lexuar Zllamin, do të isha e të njëjtit mendim me ty, që letërsia shqiptare po vdes (megjithse kam kohë s'i kam lexuar ndonjë krijim të ri e ndoshta po e paragjykoj kot).

POR nq se i hedh një sy asaj listës së zhgarravitësve do gjesh shkrimtarë shqiptarë, të cilët ja vlen të ndiqen në kohën tonë. Emrat e përveçëm nuk po ti them që të mos bëj unë zgjedhjet për ty, sidomos duke pasur parasysh që ti i ke vulosur të gjithë atje me një 'mbishkrim' : )

Përshëndetje
    Te lutem Fiori.
    Vulosja ime nuk eshte indie/snob por lind nga deshperimi.
    Me thuaj ca emra duke qene se edhe pak do shkoj ne atdhe e do mbushem me libra.

----------------
    Now playing: The Clash - Charlie Don't Surf
    via FoxyTunes

Tema të Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  3. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  4. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •