Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 44
    i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! Maska e biligoa
    Anėtarėsuar
    16-08-2007
    Postime
    3,216
    Citim Postuar mė parė nga Kreksi Lexo Postimin
    Morning star
    i/e regjistruar

Anėtarėsuar: 10-07-2007
    Vendndodhja: tek pallati pare.
    Postime: 1,047
    Citim:
    ABytyqi
    Beqar pa Atdhe

Anėtarėsuar: 19-05-2006
    Vendndodhja: Belgjik pran pallatit evropian
    Postime: 70

Pse nuk vje ne kosove te luftosh, por rri e llap nga Belgjika??

e ke te thjeshte te flasesh per patriotizem nga belgjika, ktu le te vritet kush te doje apo jo??

Kput qafen mistrec.

Morning star
    Shiko Profilin Publik
    Dėrgo njė mesazh privat tek Morning star
    Dėrgoi email Morning star
    Gjej mė shumė postime nga Morning star
    Shto Morning star nė Listėn e Miqve

29-10-2007, 18:56 #6
    Kreksi
    Metropolis

Anėtarėsuar: 20-11-2004
    Vendndodhja: Francė
    Postime: 1,164
    Dimri i Madh krycifohet ne sheshin Skenderbe !

Po te ishte stina e veres me te vertete mezi qe s'kishin pritur shqiptaret me kris ...po ne pike te dimrit njerzit kane mbetur te oxhaku dhe mezi qe nxehen ngase shtrejtime te medhaja jane bere koheve te fundit, ju e dini forte mire qe per nje lufte duhet pergatitur se paku 6 vite e ne askusnd s'jemi.
    Nje buke kushtonte 25cent e tash duke ju falenderuar kesaje situate serbija po na i merr 45 cent, pra shtrejtime te medhaja, kur s'ka bukė, lere me per hekurishta, se di se me qka do mbrohet populli dhe cila ushtri do e mbroje ate ?
    Njerzit po ipresin edhe keto zgjedhjet e fundit, po e presin edhe statusin me 10 Dhjetor, pra ngadale z. Gafurr Adili, mos u ngut njehere, pritem sa dekada prit edhe 40 ditė e ndoshta behet mire edhe per kosoven edhe per shqiperine e per te gjitha trojet shqiptare.
    Nese shteti shqiptar te ka ftuar ju duhet te shkoni por shko i pergatitur, mos na merr ftyren si ato dite ne studion televizive qe turp na vinte te degjonim marrina te tilla...
    Pra behu burr e qendro se liria nuk vjen ndryshe vetem se me sakrrifica.
    Nuke po di se ēka te them tjeter vetem se punet i paske pickė, po edhe ne po se po, por me se miri do ishte qe te shkosh ne Prishtinė, nuke e di perse nuk ke kandidue per kryetar te ndonje partie zotri, ju e dini se me nje hu nuke thurret gardhi....
    Une kur jam i drejte nuk kerkoje ndihme as mbeshtetje nga askush, me dijt qe neser me kryqezojne midis sheshit Skenderbe si jezu krishtin une do paraqitesha, se nuke i frigohem askujt dhe s'ke pse kerkon ndihme si e dini as Krishti nuke kerkoi meshire fare nga Ponce Pilati fare por iu tha; qe ku jam, ma jepni denimin.
    Atehere kur e pa se po dojne me e kryqezue, Krishti iu tha;
    - O ZOT, fali se nuke dijne ēka bėjnė !
    kjo eshte injorance e kreksit
    Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.

i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! Maska e biligoa
    Anėtarėsuar
    16-08-2007
    Postime
    3,216
    Citim Postuar mė parė nga Borix Lexo Postimin
    Te vetmit qe nuk duhet te flasin per luftra e per trimerira jeni ju, islamiket!
    pse tema per fe na qenka ?
    Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    kan deshir te jen patriota keta duke na ofenduar neve ba i bere gje hiq

i/e regjistruar Maska e &Mitrovicalia&
    Anėtarėsuar
    19-05-2009
    Postime
    339
    Xhami, kisha luftu, dhe kam dasht mu kyq ne UQK por atehere me than shoket o bal mos shko ti se te hetovshin ata te hashim thaqit qe je adhurues i flakt i rugoves kan met pushkatu....qa qa a eshte e mundur kjo???....po than , qka ta mer mendja jote kush e vrau ahmet krasnicin a?...atehere u terhjeka dhe nuk deshta te kyqem ne UQK...nuk ka ketu nevoj askush te me besoj apo te me mos besoj....kjo dro e jemja qe e fitova atehere do te me percjell pergjithemone...e di qe ndoshta jam ne gabim , por eshte nje fjal e urte qe thote "hjekma tuten ta fali tiranen".

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Opo ne kur vrame njeri tjetrin ne 1997 pa na u dridh qerpiku, imagjinoje se cfar mund te bejm kundra te huajve!! Jua nxjerrim zemren nga kraharori edhe jua hame si qofte.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar mė parė nga &Mitrovicalia& Lexo Postimin
    Xhami, kisha luftu, dhe kam dasht mu kyq ne UQK por atehere me than shoket o bal mos shko ti se te hetovshin ata te hashim thaqit qe je adhurues i flakt i rugoves kan met pushkatu....qa qa a eshte e mundur kjo???....po than , qka ta mer mendja jote kush e vrau ahmet krasnicin a?...atehere u terhjeka dhe nuk deshta te kyqem ne UQK...nuk ka ketu nevoj askush te me besoj apo te me mos besoj....kjo dro e jemja qe e fitova atehere do te me percjell pergjithemone...e di qe ndoshta jam ne gabim , por eshte nje fjal e urte qe thote "hjekma tuten ta fali tiranen".
    po qe une po ta hjek at tut o qenef
    po kush i flliq duart ne ty more qenefi i flliqt
    po rri atje neper safe te par te xhamijave te talibanve
    e si te dalsh prej namazi e drejt e ne ambasada e konzullata
    te shkieve me e shpiunue naj shqiptar
    se te till ini ju talubancat-shqipfolsa qe i shani ushtaret e liris
    phuuuu qenefi i flliqt
    se me kan i mire sishe mbet qe 16 vite pa e pa Kosoven qe u ēlirue e si po lulzon
    po dihet se nuk ke lan vend veti ne Republiken e Kosoves
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e &Mitrovicalia&
    Anėtarėsuar
    19-05-2009
    Postime
    339
    Eu more bastard i felliqur...tash rastesishte erdha ketu dhe i lexova keto ndyrsit e tua. Ma qenef se ty une skam pa, e perse une nuk muj me ardhe ne kosove eshte vendi im i roberruar nga serbo-cetniket, Mitrovica eshte ende e ndare dhe une keso mitrovice kurren e kurres mos e pafsha ashtu te ndare...e kur uqk-ja jote ma qliron mitrovicen une atehere do te kthehem e juve trimave si ty siq te emeron me te drejte bari ju guzica te fellicur thuni mashallah qasoj pamvarsie te mbikcyrur pa gjysen e mitrovices se qe besa une sdo ti them hic mashallah.Po shifet siq ka lulezuar o i semuar kosova....me vrasjet e njerezve dhe bashkepuntorve te rugoves, me fukarllak, me papunsi deri ne ditet e sodit, a e din more majmun se vec dje sa shqiptare i zateta ketu ne münchen qe erdhen ne te zeze prej kosove a?per te punuar dhe fituar ndonje lek...kure iu tregova se qe 16 vjet skam qene ne kosove...njoni qe u kon ne uqk me tha....rri ku je se mir je...une te propozoj qe mos te shkojsh ti ne kospove edhe 16 vjete te tjera se se ki mo kosoven si e ke lon...kerkush sta ras a je kon a sje kon ne uqk por vetem a ki dhe sa leke me veti.

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anėtarėsuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    nese ka luft patjeter i pergjigjem thirrjes.ti morning star a po don edhe nja 300 mij euro ne konto me t`siguru?...sdi sa e din nje fjal te urt NUK KA DASEM PA MISH kshtu qe mos fol palidhje se nuk t`ka hije.nuk eshte ne pytje gafurr adili lej kto tema tgugjavta.kush do ma mbroj familjen kush do me siguroj kush do me anej knej.kur eshte nevoja per luft qu kape pushken e mos fol shum KUSH DO ME SIGUROJ se vjen shkau t`pren n`fyt kur ja nis me bo pytje.hajt tung e me t`mira.

ps.me kon sikur ti mitrovicali nuk foli hiq bash hiq...mitrovica e ndame qe 10 vjet e knej po fol diqka per uck hajt shpirt mos bluj shume mos u shit i meqem se t`thojn budall.burrat qe mjeni ju mitrovica dihet hahaah le mos e perzij e mos e kallxo ***** ton ktu nmesin e krejt shqiptarve.kerkush nuk tveti A JE KON NLUFT por A KISHE SHKU N`LUFT.klloshar azilant qe fol prej evropes hajde n`ven tonin e le internetin hajde qliro mitrovicen se t`kan hi shkijet n`oborr.te na njerit si ti i thojn PAPAK.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga B.C.B : 01-06-2009 mė 20:41

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Mire do ishte me mi fut edhe mu nja 300 mij euro ne banke.

Ndonje vullnetar zemermire?

lol
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

ILIR NĖ GEN Maska e flory80
    Anėtarėsuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzė Vjosės Kaltėroshe
    Postime
    1,531
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Opo ne kur vrame njeri tjetrin ne 1997 pa na u dridh qerpiku, imagjinoje se cfar mund te bejm kundra te huajve!! Jua nxjerrim zemren nga kraharori edhe jua hame si qofte.
    Kėtu qėndron problemi Apollyon, se tė gjithė kėta luanėt qė bėjnė si tė tmerrshėm kėtu, janė gati ta therin njėri tjetrin nga fyti, por nė rast lufte fshihen posht fustanit tė grave.
    EH I ZIU NJERI, GĖLLTIT DIKU NJE LUGĖ ĒORBĖ TĖ PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PĖR GJITHĖ JETĖN!

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ē'mendim keni pėr nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  2. Identiteti evropian i shqiptarėve
    Nga Iliriani nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  3. Kadare: Poshtėrimi i Ballkanit
    Nga dodoni nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 11-12-2006, 19:57
  4. Partia Islamike Shqiptare
    Nga Hyllien nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 104
    Postimi i Fundit: 27-03-2004, 12:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •