Postuar mė parė nga
Kreksi
Morning star
i/e regjistruar
Anėtarėsuar: 10-07-2007
Vendndodhja: tek pallati pare.
Postime: 1,047
Citim:
ABytyqi
Beqar pa Atdhe
Anėtarėsuar: 19-05-2006
Vendndodhja: Belgjik pran pallatit evropian
Postime: 70
Pse nuk vje ne kosove te luftosh, por rri e llap nga Belgjika??
e ke te thjeshte te flasesh per patriotizem nga belgjika, ktu le te vritet kush te doje apo jo??
Kput qafen mistrec.
Shiko Profilin Publik
Dėrgo njė mesazh privat tek Morning star
Dėrgoi email Morning star
Gjej mė shumė postime nga Morning star
Shto Morning star nė Listėn e Miqve
29-10-2007, 18:56 #6
Kreksi
Metropolis
Anėtarėsuar: 20-11-2004
Vendndodhja: Francė
Postime: 1,164
Dimri i Madh krycifohet ne sheshin Skenderbe !
Po te ishte stina e veres me te vertete mezi qe s'kishin pritur shqiptaret me kris ...po ne pike te dimrit njerzit kane mbetur te oxhaku dhe mezi qe nxehen ngase shtrejtime te medhaja jane bere koheve te fundit, ju e dini forte mire qe per nje lufte duhet pergatitur se paku 6 vite e ne askusnd s'jemi.
Nje buke kushtonte 25cent e tash duke ju falenderuar kesaje situate serbija po na i merr 45 cent, pra shtrejtime te medhaja, kur s'ka bukė, lere me per hekurishta, se di se me qka do mbrohet populli dhe cila ushtri do e mbroje ate ?
Njerzit po ipresin edhe keto zgjedhjet e fundit, po e presin edhe statusin me 10 Dhjetor, pra ngadale z. Gafurr Adili, mos u ngut njehere, pritem sa dekada prit edhe 40 ditė e ndoshta behet mire edhe per kosoven edhe per shqiperine e per te gjitha trojet shqiptare.
Nese shteti shqiptar te ka ftuar ju duhet te shkoni por shko i pergatitur, mos na merr ftyren si ato dite ne studion televizive qe turp na vinte te degjonim marrina te tilla...
Pra behu burr e qendro se liria nuk vjen ndryshe vetem se me sakrrifica.
Nuke po di se ēka te them tjeter vetem se punet i paske pickė, po edhe ne po se po, por me se miri do ishte qe te shkosh ne Prishtinė, nuke e di perse nuk ke kandidue per kryetar te ndonje partie zotri, ju e dini se me nje hu nuke thurret gardhi....
Une kur jam i drejte nuk kerkoje ndihme as mbeshtetje nga askush, me dijt qe neser me kryqezojne midis sheshit Skenderbe si jezu krishtin une do paraqitesha, se nuke i frigohem askujt dhe s'ke pse kerkon ndihme si e dini as Krishti nuke kerkoi meshire fare nga Ponce Pilati fare por iu tha; qe ku jam, ma jepni denimin.
Atehere kur e pa se po dojne me e kryqezue, Krishti iu tha;
- O ZOT, fali se nuke dijne ēka bėjnė !
Krijoni Kontakt