Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 44
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Flori80, po flas per shqiptaret qe banojne ne shqiperi.
    Nuk e di ju te kosoves se si jeni, sepse sju njoh!

Por neve ktej akoma sna ka pushtuar njeri qe ta shohim se sa na vlen lekura, fshihemi apo qendrojme!! Kur ishte lufta ne Kosove shumica e shqiptarve qe banojn ktej kufirit skishin buke te hanin lere te vinin ne lufte, plus qe se kishin idene se kush ishin Kosovaret njeher. Izolimi 50 vjecar qe na beri Enveri, harruam se ka shqiptare tjere pertej kufirit.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

ILIR NĖ GEN Maska e flory80
    Anėtarėsuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzė Vjosės Kaltėroshe
    Postime
    1,531
    Citim Postuar mė parė nga &Mitrovicalia& Lexo Postimin
    ...e kur uqk-ja jote ma qliron mitrovicen une atehere do te kthehem e juve trimave si ty siq te emeron me te drejte bari ju guzica te fellicur thuni mashallah qasoj pamvarsie te mbikcyrur pa gjysen e mitrovices se qe besa une sdo ti them hic mashallah
    Nga kush ke pritur ti me ta ēliru Mitrovicėn?
    Ti as me e pa nuk ke shkue, dhe po pret sa ta ēlirojnė tė tjerėt e pastaj do tė shkosh ti dhe tu tregosh tė gjithėve se sa i fortė je.........
    Patriot i madh qėnke!
    EH I ZIU NJERI, GĖLLTIT DIKU NJE LUGĖ ĒORBĖ TĖ PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PĖR GJITHĖ JETĖN!

ILIR NĖ GEN Maska e flory80
    Anėtarėsuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzė Vjosės Kaltėroshe
    Postime
    1,531
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Flori80, po flas per shqiptaret qe banojne ne shqiperi.
    Nuk e di ju te kosoves se si jeni, sepse sju njoh!
    Ore, pse nga mė di mua ti o derman!
    EH I ZIU NJERI, GĖLLTIT DIKU NJE LUGĖ ĒORBĖ TĖ PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PĖR GJITHĖ JETĖN!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    A, mu duke si nga Kosova. Te ngaterrova si duket!

Atehere per cilin e ke se fshihen nen breket e grave, kur neve sna ka rastis te luftojme kundra ndonje shteti gjer sot! Sic e thashe ne 1997 u vrame me njeri tjetrin qe i kishim komshinj e njerez qe njihnim, imagjinoje te ishte dikush qe se njihnim!!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e cool_shqype
    Anėtarėsuar
    30-05-2007
    Vendndodhja
    jetoj me lemoshat e nanes natyre
    Postime
    1,024
    sigurisht qe do te bashkohej dhe kjo u tregua ne 97-98 por ne sencin e bashkimit jo ne lufte por ne mikpritje ..me mijra familje nga Kosova gjeten mbeshtetje me saju mundesohej ne familjet e Shqiptareve si ne RSH po edhe nder shqiptaret e Dibres se madhe.....
    POR PER TE SHKUAR NE LUFTE TE BASHKUAR DO NJE FARE PERGATITJE SI NGA ANA SOCIALO- EKONOMIKE ASHTU EDHE USHTARAKE........
    -NUK SHKOHET NE LUFTE KUR POLITIKA E SOTME VETEM PERCAN DHE MASHTRON (shumica e politikaneve jane te paret ne te ikur se kane pashaporta diplomatike)
    -NUK SHKOHET NE LUFTE DUKE PATUR NEJ EKONOMI NE DEFICIT
    -NUK SHKOHET NE UFTE KUR NJEREZIT POLITIKA I KA DETYRUAR TE JENE SKLLAVE TE AMBASADAVE E KONSULLATAVE
    -NUK SHKOHET NE LUFTE KUR GJITH ATE ARMATIM I CILI ESHTE BLERE ME PARA, ME DJERSEN DHE GJAKUN E POPULLIT PER 60 VJET DHE TANI KLASA POLITIKE E FAL SIKUR TIA KISHTE LENE BABA NE TESTAMENT.......POR MBI TE GJITHA
    SOT I KA IKUR KOHA MENTALITETIT TE SHEKULLIT TE 19.......
    VETEM ME NJE SUFICIT EKONOMIK TE ZHVILLUAR DHE ME NJE INFRASTRUKTURE EFIKASE DHE ELASTIKE, ME SISTEM SOLID BANKAR, ME BURIME EFIKASE EMERGJITIKE, ME NJE KALASE POLITIKE QE VERTETE ESHTE NE SHERBIM TE POPULLIT.....
    ATEHERE VETEM ATEHERE DO TE KISHIM NJE INVAZION EKONOMIK NE RRAJON, NJE LUFTE TE ZGJUAR E TE PADUKSHME QE ESHTE SHUMFISH HERE ME FITIMPRURESE NGADO QE TA SJELLESH, SE SA NJE LUFTE NE KUPTIMIN ORIGJINAL TE FJALES

DHE LERINI VLLASHARJET DHE SUPOZIMET SE LUFTA FILLON QE ATY......NUK DO SHUM TRU..

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anėtarėsuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    xhamia lere or luften ti se po ju kap termeti prap e ikni ne serbi ma let e keni se nuk ju bije ndermend per bashkim juve fare sepse jeni ne qysh qatje e kujdes se po ju bjen naj minare hahahahahaaaaaaaaaaaaa

( shaka mos u inatos pak por shumeeeeee : p

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    kete tem po e hap per te pare gadishmerin e popullates shqiptare ne rast se serbia fillon nje luft qe do te perfshinte jo vetem kosoven po edhe maqedonin , malin e zi dhe ndoshta edhe shqiperin

ne kete rast ( qe ishalla nuk ndodh ma kurr ) do te shiheshin trimat e ketij forumi qe para pc shiten si patriota te mdhej

sa do te ishit te gatshem te merrnit pjes ne kete luft ?
    Na bashkon gjamia

i/e regjistruar Maska e &Mitrovicalia&
    Anėtarėsuar
    19-05-2009
    Postime
    339
    shyqyr Zotit qe e kem guhen pa ashte ne te, une edhe ti e kem vetem nje jete dh te vritemi per kosoven ate fat a e kem?, kam qene gjithemon i vetedijshem dhe ashtu jam edhe sot qe me duhet te vdes ho ne shtrat ho ne istikame...dikund pa deke nuk kam qare.Vetem qe te vdes prej dores shqipetare?!, kesaj vdekje pergjithemon do te iki sa ma larg qe eshte e mundur, perse?, per arsyje se ne e hetovsha ka tenton ai te me vrete atehere une e di se do ta vras une ate se pari, dhe ne funde tu deshte une jeten time t'ja fali kosoves do te shpallem tradhetare se e vrava nje shqipetare shqipefoles, leniniste, marksiste qe e rehke me grushte gjoksin e vete si i till.Jo jo, Agim Ramadani nuk i pat plumbat ne gjoks por ne shpinen e tij...e ju shkretoni sa te doni, vetem ta dini se ju qe e kini hyp qatij kali nje dite shum keq keni mu zbrit prej tij vec nejse...problemi i juaj eshte. Problemi im eshte qe une edhe neqoftese ende jam azilant une edhe me tutje do te perpicem qe prej ketuhit ku jam te ndihmoj ndonje familje skamnore shqipetare sa mundem dhe qe ne kete menyr te jap kontributin tim te vogel per ceshtjen kombetare po edhe me nje kg sheqer apo miell...egall siqe thojne gjermanet a do te ma dij dikushe per flm apo jo.E lum kosova per ju qe me jeni aqe trima.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Pergjigjja ime eshte jo, sepse kemi tipa si Nezir Myrta akoma ne qarkullim. Me pastrimin e tyre edhe mund te kemi shpresa.

i/e regjistruar Maska e ZANOR
    Anėtarėsuar
    25-09-2002
    Postime
    1,114
    ta paska rrotullu t'omen ai, po ti kush tek je?
    HISTORIA NUK SHKRUHET ME SHKROLA E SHKOKLA!

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ē'mendim keni pėr nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  2. Identiteti evropian i shqiptarėve
    Nga Iliriani nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  3. Kadare: Poshtėrimi i Ballkanit
    Nga dodoni nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 11-12-2006, 19:57
  4. Partia Islamike Shqiptare
    Nga Hyllien nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 104
    Postimi i Fundit: 27-03-2004, 12:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •