Tani sikur gjithe kete mundim edhe energji ta harxhonit per letersi te gjithe ehu sa me mire do shkonin gjerat apo jo(me ben pershtypje kur lexoj disa qe as marrin mundimin te shtypin ndonje nga temat ne kete forum kur behet fjala per krijime, por per debate i shikoj te jene ne krye te detyres).
Engjell me brire, shigjeta me njeh shume mire ndaj dhe eshte munduar te te sqarroje ty, por vertet nuk ja vlen. Sepse ne fakt e ofenduara ne kete mes duhet te isha une e jo ti!
Une morra mundimin te bera koment ne lidhje me krijimet e tua, dhe e kisha sinqerisht duke u bazuar ne komentin e zzzz... dhe ato cka kam lexuar e studiuar ketu ku jam. Ndersa ti e nxorre shpaten me 'sekretaret' e rinise e ku ta di une. Gjera qe sigurisht vetem ti i di sepse une jam rritur ne vend te huaj e as ja u kam haberin.
Te pelqen apo s'te pelqen ty, mendimi im vazhdon te jete si ne vazhdim :
Tani temen mund ta kthesh si te duash ti, vetem mua si person nuk me 'ofendon' dot me ato cfare po mundohesh te gjesh, sidomos ne njerez qe me njohin jo vetem nga forumi.
Temen po ta mbyll ketu! Ne ke qejf te hedhesh perseri krijime ne forum hap nje teme te re, dhe kete here mundohu te shkruash 'letersi', jo e lagu s'e lagu.
Krijoni Kontakt