Close
Faqja 11 prej 13 FillimFillim ... 910111213 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 128
    i/e regjistruar Maska e Ali Baba Tepele
    Anėtarėsuar
    15-03-2007
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,982
    Kur shkulnin bustin prej mermeri tė Enver Hoxhės, nė Gjirokastėr, ishin mbledhur goxha grup tė rinjsh, qė nuk ishin vetėm gjirokastritė, kishte dhe shumė tė ardhur nga Tirana e qytete tė tjera tė Shqipėrisė.
    Njė plak po i bėnte sehir, e po rrinte, po shikonte ata qė po merreshin me atė punė.
    Njėri nga tė rinjtė, tiranas e pa dhe pėr ta ngacmuar pak i tha:
    -Ēa mė shikon xhaje? Hajde jep dhe ti njė dorė.
    -Shikoj tė keqen xhaja dhe ēuditem - ja ktheu xhaxhua.
    -Mos u ēudit fare xhaje - i tha prap i riu. - Ishte diktator dhe e hoqėm.
    -Mirė bėni mor bir po...s’na dėgjoj njėherė i uruari. I kishim thėnė kaq herė;
    Mbaje njė kobure me vehte se s’i dihet!
    Na Ēeēua tuk ėshtė! Se lėviz njeri! Ka kaq kohė!
    ....Mir e gjeti.
    ----------------------------------

Njė rapsod popullor nė Gjirokastėr.

Ato ditė qė u shkul busti i Enverit. Pėr ta ngacmuar i thanė:
    -Hė mo? Po tani, do kėndosh pėr atė Enverin tėnd?
    -Enveri s’ishte vetėm imi! Por, prapė edhe tani kėndoj, e s’trėmbem.
    -E qysh do t'i kėndosh?
    -Ja dėgjoje u’a ktheu ai:
    O Enver tė keqen unė,
    Qysh u bė puna kėshtunė,
    Sa ishe gjall, tė hėngrėn munė.
    ---------------------------

BARSOLETA MĖ E RE

Kur vdiq papa Gjon Pavli II-tė, e shoqėroi njė ėngjėll shpirtin e tij, pėr nė botėn e tė vdekurve, apo tė mėpastajme, si i thonė dhe ndryshe. Kur e pa, Papa se e shpuri nė portėn e ferrit, u hodh dhe e pyeti:
    - Po unė gjithė jetėn jam lutur pėr nė parajsė, mos ėshtė bėrė ndonjė ngatėrresė?
    - Unė pėr kėtu e kam urdhėrin – ja ktheu ėngjėlli. - Je lutur shpesh edhe tė ndalojnė luftėrat, por ato kanė vazhduar. Aty do gjesh tė gjithė ata, qė vdiqėn duke u lutur si ty.
    - D.m.thėnė...!?
    - Tani e more vesh se ja ke futur kotė?

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    dhelpra lepuri dhe gjeli
    Dhelpres i dhimbte dhemballa dhe shkon te dentisti.
    Dentist ishte lepuri.Ulet dhelpra ne karrike dhe lepuri i thote hape gojen ta shohim.Dhelpra hap gojen,e shikon lepuri dhe thote dhemballa ka pune shume duhet mbushur.A ka dhimbje tha dhelpra? Po ka nje cike pergjigjet gjeli(gjeli ishte dentist asistent)Po une dua qe te mos kete dhimbje.Nuk ka menyre per ate pergjigjet lepuri.Ok thote lepuri hape gojen te fillojme,
    Jo jo thote dhelpra un nuk dua dhimbje,,,dua nje opsion pa dhimbje.Nuk ka i thote lepuri pak nervoz...
    Po ti mendo ndonje opsion pa dhimbje o burre i dheut.
    Lepuri got mad dhe pa nga gjeli...Gjeli kercen dhe thote dhelpres vetmi opsion eshte te shkoj une te bacja e lepurit,shkul gjithe karrotat dhe ti fus ty ne *b*y*t*h*j (b*it*ch) loooooool
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    majmuni dhe dhelpra
    Po mburreshin dhelpra me majmunin per zgjuarsi,kush eshte me i zgjuar.
    Shamata e madhe,mburrej majmuni mburrej dhelpra...me ne fund dhelpra e pyet majmunin di arabisht ti majmuno,di afrikance ti majmuno?Majmuni ngeci..
    Shko majmuni hap librat dhe i meson te dyja gjuhet dhe i turret dhelpres duke i folur arapce dhe afrikance.Dhelpra buzqesh me nje tallje te hapur.Ke mesuar ca gjera majmuno po prape shume dobet je.Pse i thote majmuni?Nga shqiptimi je "b*y*t*h* e fare.Psh,i thote dhelpra ate germen L ne arabisht nuk e shqipton mire.Po si ta shqiptoj i thote majmuni.Kur te shqiptosh L-ne perplase gjuhen anash ne cepat e buzeve majtas djathtas me shpejtesi.Ajo eshte arabishte e vertete.Ok i thote majmuni.Po afrikancja i thote majmuni. Per afrikancen i thote dhelpra cdo fjale qe thua futi mbrapa nje bulubulubulu ashtu shpejt e shpejt lol
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    dizenjatori
    takohen nje cun dhe nje goce ne nje park ne qytet,nuk njiheshin,hera e pare qe flisnin me njeri tjetrin
    E pyet goca ate ku punon,edhe ai i thote jam dizenjator mode.Po cfare dizenjon me shume e pyet ajo.Ai i thote dizenjoj breke bikini.
    Po dizenjo me te medhaja nuk ben ti?
    Ai po mendonte me vete....E dashka te madh kjo... loooooooo
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Hakmarrja e lepurit
    Qene dy lepuj vllezer.I madhi ishte i pasur dhe i vogli troke pa pare fare.
    lepuri i vogel e kishte fiksim te futej ne kazino luante pinte alkol dhe ngaqe skishte pare i kerkonte gjithmone pare hua vellait.Vazhdoi kjo pune ca kohe,pastaj lepuri i madh nuk po i jepte pare me lepurit te vogel se nuk i kishte shlyer huate.Lepuri i vogel shkon dhe i kerkon nje dore paresh Ujkut.
    Ia dha ujku dhe lepuri prape i la leket ne kazino.Shkon ujku te lepuri me i mor leket dhe gjithmone lepuri i thoshte skam dhe i kerkonte hua leke ujkut.
    1 here 2 here ujku spo merrte leket me interesin nga lepuri.Terbohet ujku,shkon te kasollja e lepurit i hyn me dru lepurit e ben*m*u*t dhe kur iken i djeg shtepine.
    Merr vesh lepuri madh qe i vellai ish ne spital dhe kasollja e tij ishte djegur.Shkon shikon lepurin ne spital dhe merr vesh qe ja kish bere ujku.
    Menjehere lepuri ben dy telefonta te shpejta te ca miq te tij.
    Pas nje ore perpara shtepise se ujkut ndalon nje benz dhe dalin nga vetura
    4 derra lol me kostume te zeza syze papiona dhe ne duar kishin shkopa bejsbolli,i hyjne ujkut me shkopa bejsbolli dhe e bejne "m"u"t" lol
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 14-05-2007 mė 00:22
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    28 kamiona per 7 bataliona.
    Dy ushtare te kohes se Zogut u kish lene porosi komandanti te benin ndarjen e 28 kamionave per 7 bataliona.Domethene do i shperndanin kamionat ne menyre te barabarte per 7 batalionat.Edhe ato ju futen hesapit per ti pjestuar.(Ky ka qene 1 skec i famshem fare qe e ka dhene estrada e Durresit
    Kush e gjen video ju lutem shuuuume ta jape ndonje link ku ta marrim.)
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e arilda
    Anėtarėsuar
    27-03-2004
    Vendndodhja
    gjithkund e askund
    Postime
    67
    Citim Postuar mė parė nga benseven11
    28 kamiona per 7 bataliona.
    Dy ushtare te kohes se Zogut u kish lene porosi komandanti te benin ndarjen e 28 kamionave per 7 bataliona.Domethene do i shperndanin kamionat ne menyre te barabarte per 7 batalionat.Edhe ato ju futen hesapit per ti pjestuar.(Ky ka qene 1 skec i famshem fare qe e ka dhene estrada e Durresit
    Kush e gjen video ju lutem shuuuume ta jape ndonje link ku ta marrim.)
    Oh sa kam qeshur me kujtove Fadilin mo qe mos vdeksh hahahahaa
    Jeto dhe leri te tjeret te jetojne.

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Enderr ne Avion
    Niset njeri me lloto per ne Amerike gjithe qejf,duke imagjinuar qe do e bente punen duke shtypur ndonje buton ose do punonte me ndonje pincete te holle si ato qe perdorin grate per vetullat lol.Ne avjon e ze gjumi,pasi gerhet 2 ore gr gr i fillon nje enderr sikur po flinte dhe degjon nje zile,zgjat doren anash dhe ja fut nje ore siper dhe zilja pushoi.Hap syte dhe shikon veten ne nje dhome te bukur.Ku jam ketu une? Spo e merrte vesh.Pastaj degjon miremengjez.Kthen koken dhe shef nje femer te bukur qe po e shikonte.Miremengjez i thote ky? Kush je ti?Kush jam une thote ajo? Une jam Amerika.Tashti i thote ajo vishu dhe kris b*y*t*h*e*n per ne pune loool.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Warranted Maska e Qerim
    Anėtarėsuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Cfare do te benit sikur ta dinit se neser eshte dita e fundit e njerezimit dhe e jetes suaj ??

-Shkoni ne Shqiperi !!! Atje eshte 100 vjet mbrapa botes.

Shih me sy,s`jam per ty! Maska e juliana_86
    Anėtarėsuar
    21-05-2007
    Postime
    182
    Profesori i matematikes i leshon faks gruas me kete permbajtje."Grua e dashur, ti e din se te dua shume dhe pse ke 54 vjet.Une jam i sinqerte dhe te tregoj se jam ne nje motel me nje 18 vjecare.Mos u brengos se ka mesnata do kthehem tek ti zemer." Kur zbret profesori prej dhomes ,te recepsioni gjen nje leter te shkruar per te. " Burri im i dashur,ti e di sa te dua por dhe une jam ne nje motel me nje 18 vjecar dhe si matematicient qe je duhet ta dish se 18 hyn ne 54 tri here ndersa 54 ne 18 nuk mundet.Pritem ne shtepi aty nga mengjesi.Tung."
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga juliana_86 : 24-05-2007 mė 11:11
    "T€ Šüå §hµM€ §hpļ®tļ ļM€,

’ŗµ'R£ Th€ ųńL„ ¤Ń€ I ń€€Š 4 TH£ WÕ®LŠ K€€P§"

Faqja 11 prej 13 FillimFillim ... 910111213 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Cfare ju ben te qeshni nga njerezit?
    Nga FLORIRI nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 19-10-2010, 00:36
  2. Bebja ne barkun e nenes
    Nga Tironsja nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 04-02-2009, 13:06
  3. Krijimi i njeriut nė fenė Islame
    Nga Hyllien nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 19-05-2004, 14:05
  4. Kur te qeshni mbani barkun me dore!
    Nga gent_vlonjati nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 20-04-2003, 18:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •